Hülkenberg: 2015 Karışık Bir Sezon Oldu

yazar:

kategori:

Nico Hülkenberg bu yol Le Mans 24 Saat’i kazanması ve Force India ile istikrar sorunu yaşamasıyla birlikte bu sezonu iki yönlü ve karışık olarak nitelendirdi.

Hülkenberg Le Mans’ı ilk denemesinde kazanmıştı. Geçen sene Force India’daki takım arkadaşı Sergio Perez’in 37 puan önünde iken bu sene ise bitime iki yarış kala 24 puan geride. Hülkenberg son sekiz yarışın sadece üçünü tamamlayabildi.

“Kesinlikle iki farklı yönlü bir sezon. Kişisel olarak diyebilirim ki bazı iyi yarışlar çıkarırken bazı sorunlar yaşadığım da oldu. Ancak uzun bir sezonda bunlar olabilir.”

Force India Silverstone’da getirdiği B şasi aracı ile şampiyonada ilk sezonları olan 2008’den bu yana ilk kez beşinci sırada be takım bu gelişim performansını kış arasında da sürdürebilir.

Hülkenberg: “Takım için önemli olan Abu Dhabi’den beşincilikle ayrılmak, bunu garantilemek için bu haftasonu Lotus’tan iki puan daha fazla almamız gerekiyor. Bu temel hedefimiz.”

“Gelişmeye devam ediyoruz ve elimizdeki araç üzerine gelişim yapabilmek için iyi bir temele sahip. Kış sezonunda doğru yönde gelişmemiz anahtar önemde olacak. Ancak takıma güveniyorum ve bunu başarabiliriz.”


Yorumlar

“Hülkenberg: 2015 Karışık Bir Sezon Oldu” için bir yanıt

  1. Le Mans’ten sonra düşüşe geçtin hulk, toparlanman lazım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir