Düşük Performansa Rağmen Alonso Olumlu

yazar:

kategori:

Renault takımı 2008 sezonu için yapılan son test haftasında çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Takım Barcelona testlerinin 2. gününde yine Fernando Alonso ve Nelson Piquet ile çalıştı.

Dün pit stoplar ve yarış prosedürleri üzerinde çalışan takım bugün performans çalışmaları yaptı ancak Alonso’nun derecesi en iyi 13. dereceydi.

Alonso yeni parçaları denedi ve çeşitli şeyler test etti. Nelson Piquet ise dün geç saatlerde başladığı setup çalışmalarını sürdürdü.

Takım yarın benzer çalışmaları sürdürecek.

Alonso 2. gün sonunda "Özellikle tüm gün kuru zeminde olduğu için iyi bir gündü. Melbourne öncesi en son parçaları ve geliştirmeleri test etmeye devam ettik ve her şeyin iyi çalıştığını görmemiz için iyi bir zamandı."

"Araçta hâlâ biraz performans bulmamız gerekiyor ancak bu potansiyele sahibiz ve bunu ortaya çıkarmamız gerekiyor. Geride sadece 1 test günü kaldı ve bu günden en iyi şekilde faydalanmak için zorlamalıyız." dedi.

Nelson Piquet "İstediğimiz kadar çok tur atamadık ancak yine de olumlu bir gündü ve özellikle sabah bazı yeni şeyler öğrendik ve baız ilginç veriler elde ettik. Çaylak olarak aracın içerisindeki her dakika çok önemli ve aracı sürdüğüm her an daha da rahat oluyorum."

"İlk yarış öncesi hazırlanmak için biraz daha zamanımız olsa iyi olurdu ancak yinede  mümkün olanı değerlendirdik. Yarın da yarış simulasyonu yapacağız ve zamanımız kalırsa uzun sürüşler yapacağız." dedi.


Yorumlar

  1. WeAreTheChampion avatarı
    WeAreTheChampion

    Olsun sizin canınız sağolsun ben size güveniyorum her inişin bir çıkışı mutlaka olacaktır önemli olan öyle bir potansiyele sahip olabilmektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir