Force India'nın Cesareti Arttı

yazar:

kategori:

Bahreyn’de hem Sutil hem de Liuzzi güçlü performanslar ortaya koydu ve takım İtalyan pilotu ile sezonun ilk puanını almıştı.

Sıralamalarda ilk 10’a giren Sutil ise ilk turdaki kazasının ardından 21.liğe düşmüş ama oradan yükselerek yarışı 12. sırada tamamlamıştı.

Mallya, takımı devraldıklarından bu yana her sene hedeflerine ulaştıklarını, bu sezon da podyuma çıkmayı amaçladıklarını belirtti.

Mallya: “Bugünkü durumumuzun çok rekabetçi olduğunu düşünüyorum. Her şey plana göre ilerliyor. 2009’da zaman zaman puanlar almamız gerektiğini söylemiştim ve 13 puan aldık. Bu da kayda değer. Bu sene ise düzenli olarak puan almamız gerektiğini söyledim”

“İlk yarışta hesabı açtık ve bizim için düzenli olarak puan alma imkânımızın olduğunu düşünüyorum”

“Sıradışı bir veya iki podyum alırsak şaşırmam. Gelecek sene ise umarım podyum hedeflerimiz güçlenecek”

Mallya, sezonun başlangıcından memnun olduğunu belirtti ve Liuzzi’yi övdü.

Mallya: “Açıkçası başlangıçta Sutil’e olanlara rağmen genelden memnunum. Bu takım için, tarihimize ve geçmişimize bakarak, ilk yarışta puan almak oldukça önemli bir çaba. Ama beni iki şey çok etkiledi.”

“İlki tempomuz. Bizim gibi nispeten küçük bir takım için bu büyük bir şey”

“İkincisi ise Tonio hakkında konuşulacak çok şeyin olması. Sadece kendini kanıtlamadı, ayrıca güzel bir şekilde sürdüğünü de düşünüyorum. Lastiklerini çok iyi korudu, hızlıydı ve aracını eve puanla döndürdü.”


Yorumlar

  1. Heikki BeRKaNeN avatarı
    Heikki BeRKaNeN

    Force India son zamanLarda en çok geLişim gösTeren Takım.İLk 4 Takıma en yakın oLanı da onLar.Liuzzi yerine HeidfeLd oLsaydı kendiLeri icin iyi oLurdu.Liuzzi'yi beğenmiyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir