Ron Dennis: "Spor Araçları Takımı Planı Yok"

MP4-12C’nin hangi şampiyonaya dahil edilebileceği henüz belli değil ama Dennis, müşteri takımlardan bu aracı kullanmak için talepler olacağına inanıyor.

Dennis, McLaren’in kendi takımıyla, en azından yakın gelecekte piste çıkmayacağını söyledi.

Dennis: “Yarışma planımız yok. Ama müşterilerimizden bazılarının bu aracı yarıştırmak istediğinin farkındayız. Uygun bir zamanda buna hizmet verebilmek için bölüm kuracağız ama herhangi bir seriye bir fabrika takımı olarak girme düşüncesi için henüz erken”

MP4-12C, bugün Woking’deki merkezde basına tanıtıldı


Yorumlar

  1. M1CHAEL, bende senin gibi düşünüyorum, çok güzel ve iyi bir araç bu, fakat beni bir ferrari ya da lamborghini kadar heyecanlandırmıyor, bir şey eksik işte tam tanımlayamıyorum

  2. Ertan Akkaş avatarı

    91den beri F450 Ferrari'nin F430'u bir üst kademeye çıkartmak istemesiyle oluşturduğunu yeni bir otomobil. Henüz resmi bir tanıtım filan yapıldığını bilmiyorum ama bazı sitelerde kaçak görüntüleri var:http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpressnews/234840/ferrari_f450_in_pictures.html

  3. http://img.worldcarfans.com/2010/2/medium/1676671.jpg
    şu resimdeki tasarım da fena olmazdı hani 😀

  4. MP4-12C nin teknoloji olarak rakibi her ne kadar F458 olsada ben F450 nin gorunumunu daha cok begeniyorum, gorsel anlamda konusmustum.

  5. ahmet kara, f458 demek istedin galiba

  6. Yeah Viper GTS.
    1.F40
    2.Countach
    (italian)
    3.Viper RT/10
    (american)
    ———
    4.AC Cobra

    My painheart;
    Mclaren F1 LM, Jaguar XJ220, EB110, GT40, CLK-GTR
    daha hangi birini sayayım.

  7. Güzel makine ama daha çok özellik ve yetenekleri bakımından. Görünüm, tasarım olarak beni etkileyemiyor malesef ilk gördüğümden beri.
    Takımı kurup GT1'de yarışmalarını isterdim ama hem maliyet hemde büyüme bakımından bence de mantıklı değil. Ama desteği verirler ve GT1'de LMS'lerin arasında yarışırsa çok güzel olur.
    Mclaren F1, şimdi de 12C ve eski ortaktan CLK-GTR. (sls yerine CLK-GTR'ın konumlandırılmasını isterim. Merc.'in en hasta olduğum makinesi:))
    Mclaren F1 halen ilk 5'de yer alabilen bir supersport car. Fakat Mp4-12c onun varisi değil. Bildiğim kadarıyla bu modelden sonra çıkacak varisi veya veraset adayı. 🙂 12c exotic sınıfından değil ama zaten McL. bunu çok satması gerekiyor. Maddi güce ihtiyaçları var böyle bir makinede buna çok uygun. Niye böyle yaptılar diye düşünmedim o sebeple. Birde F1'in varisi için Mclaren'in kendi motorunu kullanmak isteyeceğinden ciddi bir aşamaya gelmesi gerekiyor. Şuanda varis model üzerine kasmaları hem lüzumsuz hem de tatmin edici bir motor ortaya çıkarmaları çok zor. Mclaren F1'in motoruyla pek övünemediler belki ama bundan sonra yapacakları ile övünebilirler.
    Kat ettikleri aşamadan mutlu oluyorum.

  8. Araç muhteşem, özellikle video da gördügüm siyah renk acayip yakışmış ama asıl turuncu renk daha asil duruyor tabi, Ferrari F450 yi tek tutardım ama bu geçmiş sanki, teknolojisini düşününce 🙂 Mercedes'in spor aracı görsel olarak bunların yanına yaklaşamaz bence. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi 🙂

  9. Araçların siyah olmasının nedeni bazı yerlerinin saklanmak istenmesiyle ilgili. Zaten çok mat bir siyah araç hala tamamlanmdı hala konsept.2011 de çıkacak 2012 de de üstü açığı çıkacak galiba.

  10. Bunu ben demiyorum basın diyor Gökan

  11. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    ön taraf ferrari'yi andırmış sanki. Aracın bu rengi çok güzel olmuş ancak diğer renklerinde gözüme hoş gözükmüyor nedense.. Sİyah yapsınlar köşeyi dönsünler:D bu sırada button hamilton atışması da güzel olmuş 😀

  12. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Hatırladım adını Dodge Viper GTS

  13. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Ben modası geçsede Dodge Viper'ın eski versiyonu diyorum 🙂

  14. mehmet ceviz avatarı

    hani slr mclaren ve mp4-12c de fena olmaz ama ben alçakgönüllülük yaparak c63 amgyede razıyım.yani çokşeymi istiyorum.

  15. Araç yarış versiyonu ile de oldukça şık gözüküyor.

    Yarışmak için ise Corvette C5-R veya McLaren F1 GTR isterdim…

  16. f1 ilyo gerçekten hayalmiş senin ki 😀

  17. elif çivici avatarı

    Çok hoş olmuş ya renkleri de yakışmış.Ama bi araca benzeteceğim de çıkaramadım.

  18. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Ferrari nin F430 unu,Mclarenin MP4-12C sini,Mercedes'in SLS AMG yi ayrıca Bugatti,Lamborgini gibi markaların son yıllarda çıkarttıkları modelleri gördükçe resmen içim gidiyor.Ancak şu anda bir loto çıkarsa hiç düşünmeden R8 TDI alırdım.

  19. F1ilyoF1 bence 21. yydaki en iyi araç bu olmayacak çünkü McLaren daha iyisini yapacak güçte 😀

  20. 20.yy lın supercar ı McLaren F1 di 21.yy da McLaren MP4-12C olucak.

  21. Hayalim SLR la McLaren Mercedes adına Lemansta yarışmaktı hep.Şimdi ise MP4-12C le McLaren adına lemansta yarışmak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir