Button: "McLaren, Avustralya'da Daha Güçlü Olacak"

yazar:

kategori:

Button ve takım arkadaşı Lewis Hamilton, geçen hafta sonu Bahreyn’de Ferrari ve Red Bull’un temposuna ayak uyduramadı. MP4-25’in daha çok düşük hızlı bölümlerde sıkıntı yaşadığı görüldü.

Button, yarışı 8. bitirirken takım arkadşaı Hamilton 3. olarak podyuma çıktı.

Bahreyn’deki performans farkına rağmen Button, Melbourne’de işlerin değişeceğini, yere basma kuvveti isteyen pistin araçlarına daha uygun olacağını düşünüyor.

MP4-12C’nin tanıtımında konuşan Button: “Orası, aracımızın yere basma kuvvetine uyan bir pist.”

“Bahreyn’in çizgisi, son dönemde çok değişti ve bize pek uygun değildi. Melbourne’yi gerçekten dört gözle bekliyorum. Geçmişte bana iyi davranmış bir pist ve oradan gerçekten keyif alıyorum”


Yorumlar

  1. Mclaren aracının tek eksik noktası olan downforce burada cok fazla hissedilmiyor.Burda daha iyi olacaklarına şüphe yok ancak Button ın yine takım arkadasının gerisinde kalması muhtemel.RedBull ve Ferrari içinse sunu söyleyebilirim; ikiside hızlı olacaktır ancak redbull dayanıklılık sorunlarını aşabilirmi orası mechul

  2. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Kusura bakmayında arkadaşlar başka takımlar hakkında yorum yaparken konuyla alakalı yorum yapsak nasıl olur?Yani başka takımın taraftarı neden x takımdaki pilotun ezilmesini,kavgasını,ayağının kaydırılmasına bel bağlıyor?Kendi pilotuna güveniyorsa ''umarım çok iyi bir rakip olurda ,en iyi zamanında geçeriz ben x pilotuma güveniyorum'' dese ve bunu uzatmasa daha iyi olur.Yanlış anlaşılmasın ama Button'nın ayağının kaydırılması veya Lewis le arasının açılmasının bizim takımımıza bir getirisi olmaz vede olmamalı.

  3. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Efendimayın dostum ben Mclarencilerin Bahreynle ilgili bu görüşüne katılmadıklarını düşünüyorum kaldıki bunu Lewis bile itiraf etti.Bence Ferrari düşmanlığını her yerde belli etmek için yorum yapma.Melbournede kazanır dersen cevap vermem çünkü en ufak fikrim yok kimin kazanacağı ile ilgili.Alltada söyledim oradayada bilinmezliklerle gidiyoruz.Ama Bahreyn e bakarsak Lewis bile yetişemezdik diyorken sen yetişirdik diyorsun.Belkide bu yarışta biz yetişemeyeceğiz ancak bence biraz taraftarlığının yanına objektiflik koy.
    Redbull un düşmanı dayanıklılık
    Ferrari nin düşmanı baskı
    Mclaren in düşmanı yeni tasarım-uzunluk
    Mercedes in düşmanı ise yeni difizörle ilgili endişeler olacak.Bakalım kim kriz kontrolünü daha iyi yapacak.Umarım Kırmızılar olur ve umarım Bernie verdiği sözü tutarda sabır sabır Malezya diye ağlamayız.Şimdiden harika bir yarış olmasını diliyorum.

  4. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Bence Ferrari-Redbull ve Mclaren arasında geçicek.Tabi Mercedes'in difizörüne,Mclaren'in bu uzun araçla yarı cadde pistinde nasıl bir performas göstereceğinede bağlı.2007 de kazanmıştık burayı araç iyi olursa yine zirve için zorlarlar.Bence di grassi kazanır ama.

  5. efendimayin  avatarı

    Mclarenın melbourne e uygun olacağını biliyordum. Bahraindede lewisin önü açık olsa yarışta ferrarilere yetişrdi. Melbournede mclaren sıralamada geri kalmassa galibiyeti bile zorlar. Göreceksiniz. Ferrari ise bence o kadar güçlü olmayacak.

  6. Bende tıpkı button gibi düşünüyorum Avustralyada çıkışa geçelim artık.

  7. button sen onu bunu bırakta hamilton dan güçlü olmaya bak yoksa ayağını kaydırırlar.

  8. elif çivici avatarı

    Araca alışması için biraz süre verirler ama sonra Hamilton u zorlayıcı bir şey gösteremezse sonu Kovalainen den farksız olacaktır.Brawn neyine yetmedi be adam 😀

  9. bence ferrari güçlü olacak yine , ama redbull pistten piste değişen bir yapısı var. red bull bahraindeki gibi olmayabilir. Mclarenden cıkıs bekliyorum. Ama difüzördeki deliği küçültecekler mercedesle beraber nasıl etki gösterir bilemem.

  10. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    bence redbull ve ferrariye yaklasamıyacaksınız

  11. Bu yarışın MP4-25 e uyabileceğinden öte burada daha hızlı olacağını söyledik ve öylede olacakdır.Podyumun tepesine çıkıp çıkamayacakları belirsiz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir