Webber, Dayanıklılığın Çözüleceğine İnanıyor

yazar:

kategori:

Bahreyn’deki sorunun Red Bull Racing için “acaba?” sorusunu uyandırmasına rağmen Webber, takımın bu sorunu tekrar yaşamayacağını düşünüyor.

BBC’ye konuşan Webber: “Kimse bombaya dayanıklı değil. Şimdi veya sonra küçük sorunlar olacaktır. Son bir kaç ayda araçla ilgili çok şey öğrendik ve öğrenmeye de devam edeceğiz”

“Dayanıklılık bölümümüz geçen sene mükemmeldi ve yine onlara güvenimiz tam”

Dayanıklılık konusunda iyimser olduğu kadar Webber, 2010 sezonunda Bahreyn’deki yarıştan daha iyi gösteriler ortaya konacağından da ümitli.

Webber: “Bahreyn’de gördüğümüzden daha heyecanlı yarışlar olacağı kesin. Büyük bir beklenti vardı ama yarışta bunlar gerçekleşmedi”

“Gerçekten iyi 3 sezondan çıktık. Lewis 2008’de şampiyonluğu son yarışta aldı. Jenson’un şampiyonluk mücadelesinde geçen sene, bazı gerçekten iyi geçişler gördük.”

İki pitstop zorunluluğu için Webber: “Tek pite yönelme var. 4 saniye sürüyor ve kimin ne zaman duracağı da aşağı yukarı tahmin ediliyor.”

“Eğer iki pitstop olursa bu durum, daha fazla gerginlik yaratır, takımdaki potansiyel hataları arttırır. İki pitin yardımı olacaktı ama pistteki geçişlere bir çözüm değil”


Yorumlar

  1. Umut ediyoruz ki hem Red Bull hem Mercedes GP hizlanirlar ki yarislar daha heycanli olsun!

  2. İnŞallahh çözecekseiniz…mücadele aşkına çözeceğinize inanıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir