Sauber, Avustralya'daki Şansına Çok İnanıyor

yazar:

kategori:

Hinwil kökenli takım, hidrolik sorunları nedeniyle tamamlayamadıkları yarıştan eli boş ayrılmıştı.

Her ikisi de pistin araçlarına uygun olmadığını belirtmiş, takımın Melbourne’de çok daha farklı bir performans ortaya koymasını söylemişti.

Rampf, Bahreyn’de takımın karşılaştığı sorunları çözdüğünü belirtti.

Rampf: “Bahreyn’deki hayal kırıklığı yaratan performansımızın ardından Avustralya’da telafi etmemiz gerekiyor. Bu nedenle verileri analiz ettik ve değerlendirme yaptık. Melbourne’de çok daha rekabetçi olmamızı bekliyorum”

“Her iki araçta da sorun hidrolikti ama farklı nedenlerden. Her iki sorun için de çözümümüz mevcut”

“Lastiklerin nasıl çalışacağı ile ilgili meraklıyız. Geçen sene iki hamurdan yumuşak olanı bir kaç turun ardından bozulma yaşardı. Bu sefer Bridgestone, bize daha sert bir alaşım veriyor, bu da doğal olarak ayarlara etki ediyor.”


Yorumlar

  1. kimi tercihini yaptı keyfi bilir.dünya şampiyonunun F1'i bırakıp "gidebilmesi" iLginc.gitmese F1 daha zevkLi daha çekişmeLi oLurdu.ama kendi istedi.geL diye yaLvaracak değiLiz.Dünyada binLerce piLoT var burda oLmak isTeyen ;}

  2. avustralyadaki şansı nereden geliyor haber içerisinde belirtilmemiş. hatırladığım kimi raikkonenin sauberle burada ilk yarışına çıkışı ve 6. oluşu…sessizliğin ve kimsesizliğin içimizi yalnızlıkla doldurduğu bu insiz ve cinsiz alemde kaç defa sinekleri kartal elsiz ayaksız kötürümleri iskender diye alkışladık. ama sen hiçbirinde yoktun…gel kimi seni özlemle bekliyoruz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir