Avustralya Öncesi McLaren

yazar:

kategori:

Jenson Button: “Avustralya’da çok memnun edici hatıralarım var. Griddeki çoğu pilot gibi benim de Formula 1’deki ilk yarışım Albert Park’taydı ve o zaman bundan gerçekten keyif almıştım: yarış dışı kalana kadar 4.lüğe kadar çıkmıştım. 2006’da sıralamaları ilk sırada bitirmiştim ama yarışı tamamlayamamıştım. Şüphesiz geçen sene benim için rüya gibiydi. Hem sıralamaları hem de yarışı 1. tamamladım. Kariyerimin en duygusal ve tatmin edici anlarıydı”

“Bu sene bakacak olursan Albert Park’a genel tempomuz açısından kendimize daha güvenerek gittiğimizi düşünüyorum. Bahreyn’e tam olarak zıt. Pistin, pakedimize uyacağını düşünüyoruz”

“İlk yarışta MP4-25 ile ilgili çok yararlı şeyler öğrendik ve bütün takım, bu hafta sonu antrenmana çıkmak için sabırsızlanıyor”

Lewis Hamilton: “Albert Park’tan her zaman keyif almışımdır. 2007’de ilk yarışımda orada harika bir yarış çıkarmıştım. Bir sene sonra kazanmış, geçen sene ise KERS’i kullanarak yükselmiştim. Ama benim için Avustralya GP ile ilgili en iyi şey, insanlar ve atmosfer. Tribünlerdeki taraftarlar, şehirdeki insanlar ve pistteki organizasyon, hepsi muhteşem. Senenin de en sıcak, en rahatlatıcı etkinliklerinden birisi. Gerçekten orayı seviyorum”

“İlk bölümde zaman kaybetmeme rağmen Bahreyn’de harika bir yarış çıkardım. Bütün yarış boyunca çılgınlar gibi zorladım ve aldığımız güçlü puanlardan memnunum”

“Melbourne’yi dört gözle bekliyorum. Pisti seviyorum. İyi iş çıkaracağımızı düşünüyorum. Bahreyn’de bizi yavaşlatan sorunların aynısının tekrarlanacağını da sanmıyorum”

Martin Whitmarsh: “Bahreyn’de sezon açılışından sadece 2 hafta içinde MP4-25’e eklenecek gelişimler için çok kısa bir zaman var. Ama yarış öcnesinde araca eklemeyi beklediğimiz bazı ufak parçalar var”

“Sezona başlangıcımızın daha ziyade ümit verici olduğuna inanıyorum. Bahreyn’deki tempomuz kayda değer göründü. Yarışın ikinci bölümünün çoğunda en hızlı araç bizimkiydi. Şu anda aracın ayarları konusunda daha net fikirlere sahibiz”

“Şüphesiz rakiplerimiz zorlu. Melbourne’de muhteşem bir mücadele bekliyoruz”


Yorumlar

  1. Hamilton ve Buttona speed test diye bir şey yapmışlar video yanda ve EN SON SORUYA ÇOK DİKKAT EDİN ArKADAŞLAR ÇOK BÜYÜK SÜPRİZ OLDU BENİM İÇİN xD xD !!

    http://mclaren.com/home

  2. Avusturalya Mclarencilerin en çok sevdiği pist diye biliriz cünkü son seneyi saymazsak , ordaki son 2 yarışta mclarenler , ferrarileri geçmişti. Hatta ferrarinin çok problem yaşadığı pistlerden birisi Albert park ondan dolayı sabırsızlıkla beklyiorum xD

  3. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    mclaren barcelonaya kadar ferrari ve redbull için bence bir sorun olusturmaz. massadn sıralamada 0,9s yavas kaldı lewis 1s nerdeyse yarstada en az feraridn yarm saniye yavaslar. 2 haftada 0,5 skapanmaz. ama bu mcalren bulur yeni bişiler.

  4. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    mclaren barcelonaya kadar ferrari ve redbull için bence bir sorun olusturmaz. massadn sıralamada 0,9s yavas kaldı lewis 1s nerdeyse yarstada en az feraridn yarm saniye yavaslar. 2 haftada 0,5 skapanmaz. ama bu mcalren bulur yeni bişiler.

  5. McLaren gibi bir Takım Tabiki küçümsenecek bir Takım değiL.BöyLe konusmamın nedeni TesTLerden bu yana Ferrari'nin Tüm TakımLardan daha hızLı daha isTekLi oLması.Güvendiğim nokTa bu ;}

  6. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Bence kesin konuşma.Rakibi küçümseyen yorumları hiç sevmiyorum kusura bakma.Umarım biz önde oluruz ama burda büyük takımlardan hiç biri diğerinin gölgesinde kalmaz.Ortalığı germe lütfen.

  7. McLaren yine Scuderia Ferrari göLgesinde kaLacak =)

  8. kaan kaanhan avatarı

    umarım şu setup sorununu burda yaşamayız, rekabetçi olacağımızı düşünüyorum.

  9. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Yok =) En üst olmasın =)) Şaka bir yana sezon şimdi başlıyor.Bu pist ve ülke F1 ruhunu inanılmaz yansıtıyor.Genelde zevkli yarışlara sahne olmuştur.Heralde en ilginç yarışta 2002 ydi.

  10. Hadi Bakalım Şampiyonlar Avustralya'da Çılgınlar Gibi Yarışıp Podyumun En Üst Basamağında Görelim Sizi.

  11. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    beklentiler yüksek ve güvende tam gözüküyor. umarım yarışta bu doğrultuda sonuçlanır…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir