Avustralya Öncesi BMW Sauber

yazar:

kategori:

Pedro de la Rosa: “Bu yarış için çok fazla sabırsızlanıyorum. Bahreyn’deki performansımızın unutulmasını gerçekten çok istiyorum. Ayrıca bu yarış favori yarışlarımdan çünkü atmosfer harika oluyor.  Buradaki son yarışımı 2002’de yapmıştım. Yani bu pistle ilgili anılarım var ama şimdi benim için yeni bir pisti öğrenmek gibi olacak. Melbourne’de daha rekabetçi olacağımıza inanıyorum. Testlerde hiç dayanıklılık sorunumuz olmamıştı ama Bahreyn’de her iki araçla da farklı nedenlerle yarış dışı kalmak talihsizlikti.  Albert Park çok sayıda şikanı, dur kalk virajları ve tümsekleri bulunan, zorlu bir pist. Ayrıca kalıcı bir pist olmadığından hafta sonu boyunca pist yüzeyi değişken oluyor. Bu da pistin tutunma seviyesini çok iyi okumanız gerektiği anlamına geliyor. Bizim için Avustralya kolay olmayacak ve puanlar için mücadele etmek adına çok sıkı çalışmamız gerekiyor.”

Kamui Kobayashi: “Şüphesiz ki Melbourne’de Bahreyn’de olduğumuzdan daha rekabetçi olacağımızı umuyorum. Öyle olmak zorundayız. Pisti sadece Bahreyn yarışından sonra kullandığım Toyota simülatöründen tanıyorum. Albert Park pistini seviyorum ve şehri de öyle. Yedek pilot olarak daha önce iki kez burada bulunmuştum. Şehir harika ve izleyiciler gerçek taraftarlar. Bu yüzden o kalabalığın önünde yarışmak için sabırsızlanıyorum. Benim için şimdi dört haftalık bir seyahat başlıyor. Melbourne’den Kuala Lumpur’a geçeceğiz. Ardından Shangai’daki yarış öncesi Japonya’ya geçip biraz zaman geçireceğim.”

Willy Rampf:
“Bahreyn’de hayal kırıklığıyla sonuçlanan yarışın ardından Avustralya’da bunun üzerini kapatmak zorundayız. Elimizdeki verileri değerlendirdik ve buna göre bir sonuç çizdik. Melbourne’de daha rekabetçi olacağımızı umuyorum. Farklı nedenler yüzünden her iki araçta da hidrolik problemler yaşandı. Her iki problem için çözümlerimiz şimdi hazır.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir