De la Rosa, Sauber'in Gelişmesini Bekliyor

yazar:

kategori:

Sauber, sezon öncesi testlerde güçlü görünüyordu, ayrıca lastiklerine en iyi davranan takım olması itibari ile de öndekileri şaşırtması bekleniyordu ama Bahreyn’de bu böyle olmadı ve iki pilotu, hidrolik sorunları nedeniyle damalı bayrağı görmedi..

De la Rosa, takım için Bahreyn’in hayal kırıklığı olduğunu kabul etti ama Melbourne pistinin araçlarına daha uygun olduğunu ekledi.

De la Rosa: “Yere basma kuvveti seviyesi bize daha çok uyuyor. Bu yüzden Melbourne’yi, daha iyimser durumda bekliyorum. Orada puanlar almaya çalışacağız. Galibiyetler için mücadele edecek konumda değiliz. Ama Bahreyn’e göre daha iyi bir yerde olmalıyız”

“Genel olarak bütün hafta sonu yavaştık. Sorun sadece sıralamalarda değildi. Ama Bahreyn’de neden rekabetten uzak olduğumuzu biliyoruz: (pistin) yeni düzeni kesinlikle yardımcı olmadı. Zordu. Çünkü daha rekabetçi olmayı bekliyorduk”

“Birçok sorun bulduk ama sonunda, yarışı bitiremememize rağmen tempomdan memnun kaldım. Son puan için Robert Kubica ve Rubens Barrichello ile mücadele edebilirdik. Yani sorun yok. Bu kabul edilebilir. Ama çok daha fazlasını bekliyorduk”


Yorumlar

  1. Kobayashi'yi merakLa bekLiyorum.2009 sonunda kendini iyi gösTermişTi.

  2. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Yazık bu De La Rosa' ya bayağı bekleyecek anlaşılan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir