Avustralya Öncesi Williams

yazar:

kategori:

Rubens Barrichello: “Melbourne, yarış için harika bir yer. Yarışlar her zaman rekabetçi olmuştur. Bu yüzden taraftar açısından iyi bir pist. Ayrıca çok da sosyal bir şehir. Orada takılmak güzel oluyor. Albert Park’ı çok seviyorum. Gerçekte bir cadde pisti hissi uyandırmıyor. Çok zorlayıcı ve bazı ilginç virajları var. Bahreyn’de bazı küçük sorunlarımız vardı ama Avustralya öncesinde bunları çözdük. Bu hafta sonu daha güçlü bir yarış çıkaracağımız konusunda iyimserim”

Nico Hulkenberg: “Albert Park pistini hiç bilmiyorum. Orada henüz yarışmadım. Geçen hafta fabrikada simülatör üzerinden biraz antrenman çalışması yaptım ve mühendislerimle verileri inceledik. Bunlar gerçekten yardım etti ama hiç bir şey pistte geçen zamanın yerini tutmaz”

“Bahreyn, benim en iyi yarışım değildi. Ama oradan çıkarılacak olumlu şeyler de vardı. Çünkü üzerine çalışmamız gereken yerleri gün ışığına çıkardı. Bahren’de öğrendiklerimiz ve eve dönüşümüzden bu yana takımın çalışmalarından, Avustralya’da daha başarılı bir hafta sonu geçireceğimizi umuyorum”

“Sidney’e Cumartesi sabahı gidip RBS ile Salı günkü bir pilot gününe katılacağım. Ardından piste çıkmadan önce Çarşamba günü Melbourne’de Randstad için bir etkinlik olacak.”

Sam Michael: “Albert Park, düşük tutunmaya sahip bir cadde pisti ve konu lastiklerde ufalanma olunca orada normalde sınırlardasınızdır. Bunun sonucunda ilk şart, hafta sonu boyunca aracın ayarlarının dikkatlice idare edilmesidir. Avustralya’da FW32 için bazı gelişimlerimiz olacak, bunlar Cuma antrenman seanslarında denenecek.”

“Sakhir pistine kıyasla öylesine farklı bir pistte takımın nasıl performans ortaya koyacağını görmek açısından gerçekten ilginç bir hafta sonu olacak. Strateji açısından ise, Bahreyn, Melbourne’de pit stratejisinin daha çok ne şekilde olması gerektiği ile ilgili işaretler verdi.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir