Basın: Mercedes Aracı Schumacher'in Stiline Uyduracak

yazar:

kategori:

Alman gazetesi, Bahreyn’de takım arkadaşının ardından altıncı olan yedi dünya şampiyonunun aracın önden kayma eğiliminden zevk almadığını yazdı ve 41 yaşındaki pilotun şu sözlerine yer verdi:

“Yeni bir araç üretemeyiz ama rüzgar tünelinde bunun üzerinde çalışabiliriz”

İsviçreli yorumcu Marc Surer de aracın mümkün olan en kısa zamanda kendi isteklerine adapte edilmesi için Ferrari eski pilotunun her şeyi yapabileceğini söyledi; “Ama bu olana kadar, o da kendi stilini araca uydurmalı”

Mercedes’ten Haug ise henüz aracın yarış kazanacak durumda olmadığını kabul ediyor.

“Temelde iyiyiz ve takım sıradaki gelişim adımlarını atmak için çok sıkı çalışıyor.”


Yorumlar

  1. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    Ne kusura bakması:) sadece bilgi vermek için söyledim. Diğerlerini bilemem sadece beni rahatsız ediyor. Çünkü Türkçe birçok seçeneği varken BOLİD kelimesinin kullanılması garip geliyor bana.
    Yanlış kelimelere de takma kafanı hepimiz yapıyoruz bunu.
    Bizdende sana Aleyküm selamlar:)

  2. espoir(Al10so)-Kosovalı arkadaş,her mesajında en az 2-3 kez BOLİD kelimesini kullanıyorsun. başkalarını bilmiyorum ama benim gözüme inanılmaz batıyor.
    ESPOIR SUNLARI BAN YAZMISSIN AMA
    1.(BOLID)KELIMESINI YARISLARDA DUYUYORUZ
    2.YORUMLARDA YANLIS BIR KELIME YAZARSAM KUSURUMA BAKMAYIN CUNKU BEN KOSOVADA YASIYORUM VE OKULU ARNAVUCA BITIRDIM.
    3.AMA YINEDE BANA YAZDIGIN ICIN TESEKURLER.
    4.PRIZRENDEN (KOSOVADAN) SELAMLAR.

  3. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    efkarlan diye söylemedim bunları jetman aman dur:D dönecek inşallah… bugün birde 2005 japonya yarışını izledim ki… Alonso ve Kimi mükemmel yarışmışlar orada,neden bu son sezonlarda bu kadar sıkıldığımı hatırladım tekrardan… Az kaldı az düzelecek herşey kaygılanmayalım. Hem rekabet,hem kimi geri dönecek pistlere:D

  4. espoir yine beni efkarlandırın ah kimi ah dön 2011 de

  5. ama en büyük zevki 2005 te aldım.hakkinen-schumi yıllarından sonra öyle bi çekişme görmemiştik harikaydı her ikiside hem alonso hemde kimi.muhteşem bi sezondu.ama mclaren bizi 2003 ten sonra bir kez daha güldürmedi.

  6. espoir seni takdir ediyorum ama
    2003 te birde kimi aşkı başladıki bambaşka 2 punala kaptırdık schumiye şampiyonluğu ah o arızayı yapmasaydı mclaren.

  7. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    http://www.youtube.com/watch?v=GHNvof0d3h8

    Australia gp 2003- Alonso aşkı başlamış,Schumi Krallığını güçlendiriyor,Asi Kimi Eyaletlere göz dikmiş… F1 nerdeeeeeeen nereye:S

  8. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    Kosovalı arkadaş,her mesajında en az 2-3 kez BOLİD kelimesini kullanıyorsun. başkalarını bilmiyorum ama benim gözüme inanılmaz batıyor. Araç,vasıta,araba,tasarım,oluşum,yapıya bile tamam BOLİD ne be kardeş?:D
    Sadece kişisel rahatsızlığımı dile getirdim yanlış anlama…

    Haber içinse biraz jetmane biraz dier arkadaşlara katılıyorum.Şöyle ki Schumi çok iyi bir pilot ve bu tarz pilotların araç farklılıklarından dolayı çok fazla performans farkı göstermemeleri lazım. Yani bazı arkadaşlar 10 gömlek üstün görüyor Schumiyi tüm pilotlardan,10 gömleğim birinde mutlaka bu tarz aracada çözüm vardır herhalde. Yakınılıcak veya itiraz edilinecek konu bu olmamalı bence.

    Katıldığım diğer yönse arabanın Schuminin sürüş stiline daha uygun hale getirilmesi. Bence Rosberg'te kaliteli bir pilot ama şampiyonluğun güçlü bir adayı olarak görmüyorum. Ama Schumi temposunu tutturduğunda çok çok daha güçlü bir aday olacaktır Rosberg'e oranla. Hem araç ayarlarından iyi anlayan Schumi bildiği kitabı okuyupta yırtık sayfaları gösterirse Rosberg içinde daha iyi olur bu. Sanırım Rosbergle Schumiyi analiz konusunda kıyaslamaz hiç kimse:D

    Ama bu atılacak adımların bir an önce atılması lazım, bu sezon 1 puan bile hiç bu kadar önemli olmamıştı…Rekabetin tavan yapacağı düşününce birde….

  9. nihat ne yaptın sen kardeş aman şuminin isimini anarken besmele çekmeyi unutma:) zira bu eksileri az bile vermişler.ben bu yoruma eksi 30 felan alırsın diye düşünmüştüm.

  10. öte yandan 4 takımında galibiyet alacak kadar güçlü arabası olmasını çok istiyorum.schumide rosbergte hamiltonda güçlü arabaları hak ediyor.schumiyi güçsüz bi arabayla görmek galibiyet değilde puan ve podyum mücadelesi vermesinden hoşlanmıyorum.o alonso ile hamiltonla ve diğerleriyle şampiyonluk mücadelesi vermeli.

  11. bu kadar rekortmen bi pilotun arabaya uyum sağlayamaması ilgiç.efane olmuş bi pilotun her türlü arabayı çok rahat kullanması gerek teknik olarak.fiziksel ve ruhsal olarak schumi mükemmel durumda olduğunu söyledi.
    rosbergle aynı turları atması meselesine gelince:bu yıl tüm arabalar en hızlı turlarını son 4-5 turda atarlar.çünkü yakıt depoları son turlarda boşalıyor.araba son turlarda hafifliyor.rosberg son turlarda vettelin arkasına takıldı.zaman kaybetti ve daha hızlı turlar atamadı.takılmasaydı.schumiden daha hızlı tur atabilirdi.schuminin önü ise son turlarda boştu.

  12. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Mercedes-Benz bu adama istediği aracı verecektir.Kimsenin bundan şüphesi olmasın.

  13. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Formula 1' de çok güzel şeylerde oluyor aslında.Mercedes' in McLaren kamburundan sıyrılması, Schumi' nin evine geri dönmesi gibi.Ama bakıyorum bazı arkadaşlar 7 dünya şampiyonluğu kazanmmış ve tüm dünyanın önünde şapka çıkardığı bir insana seviyesiz ve düzeysiz yorumlar yapıyorlar.İnsan önce bir destur der yahu.Bu adama karşı kimi savunuyorsunuz önce bunu bir düşünün.Adam 41 yaşında.3 yıl ara vermiş.Bıraktığı zamana ait hiçbirşey yok yeni aracında.Ve takım arkadaşı ile aynı performansı gösteriyor.Şimdilik tabii.Lütfen uslubunuza ve yazdıklarınıza dikkat edin.Adını ağzınıza aldığınız kişi Michael Schumacher.

  14. lewis hamilton avatarı
    lewis hamilton

    zor be gülüm 🙂

  15. Schumaher F1 bolidini daha iyi anlar Rosberge bakarak.O en iyi bilir bir bolide ne cekmek ne katmak lazim.Onun icin tabi ki araci Schumaherin stiline uydurmak lazim.Bu olursa daha heycanli yarislar olacak.Fetel ve Alonsoya bi de schumi katilir,Hemiltonuda unutmayalim.

  16. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Alonsothebest_Massa umarım dediğin gibi Nico'nun önünde bitirir de haddini bildirir ona

  17. Bence saçma olmuş. Rosberg in yetenekleri tartışılmaz. Bu kadar yaşlı bir pilot için arabanın yapılması Rosberg'in mercedes le olan ilişkilerini bozar bence. Sonuç olarak Şumi tamam da, o eski şumi mi bilemeyiz. Ayrıca Rosberg de neler olup bittiğini bilmiyoruz. Yarışın ilk kısımlarında oldukça hızlıydı Şumi den. Ben Rosberg'in Şumi'yi yeneceğine inanıyorum

  18. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Heralde 3 yıl aradan sonra Nico dan sadece 4 sn yavaş olduğunu görünce bu kadar eşitlil yeter demişlerdir.Açıkçası Schumacher'in takım arkadaşı (Alonso-Massa-Lewis-Vettel) de olsa Schumacher'in bir önceliği olmalı.Bu çok büyük olmamalı ancak Schumacher Mercedes'i çekü çevirmeli.Ben ona karşı zafer kazanmak isterim,puan için yarıştığını görmek değil.Neyse bence Nico'nun önünde olacak bu haftasonu.

  19. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    şu an ki araç Schumi'nin stilinin tam tersi araç onun stiline uydurulur ve geliştirilirse podyum serilerine hazır olun derim

  20. _bianconera_  avatarı

    ee canım o kadar da farkı olsun dimi ama :)İyi ki döndü ya pistte görmek yetiyor onu..

  21. Schumiye herşey ters herşey yeni olmasına rağmen Rosbergle aynı turları atabiliyor helal olsun…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir