Silverstone'dan Taraftarlara Padok Bileti Şansı

yazar:

kategori:

Salı günü, organizatörler yarış için 30 Nisan’a kadar 2 veya daha fazla bilet alan herkesin, fiyatları yükselen F1 Padok ve Padok Club Hospitality biletlerini kazanmak için bir yarışmaya gireceklerini ve ayrıca Pit Wall’da yarış atmosferini yaşabilecekleri bir takıma katılacaklarını söyledi.

Silverstone müdürü Richard Phillips: “Bu, Formula 1’in içine daha önce olmadığı kadar yakın olabilecek iki şanslı hayrana verilen inanılmaz bir fırsattır.”

“Takımlar arasından bile çok az sayıda insan yarış boyunca Pit Wall’a girebiliyor.”

“Bu gerçekten hayatta bir kez elde edilebilen bir fırsattır. FOM, Britanya Grand Prix’ine bilet alan fanları için bu fırsatı yaratarak son derece cömert davranmıştır.” dedi.


Yorumlar

  1. padok biletleri ilk 3 yıl satışa çıkarılmadı diye biliyorum biletix bu yıl padok bileti satmayı düşündüğünü söylemişti fiyatlar 2500$ olarak biliyorum. sponsorlar F1 le alakası olmayan üst düzey yöneticilere ve ailelerine dağıtıyorlar…

  2. yaklaşık 2500 dolar. fakat genelde sponsorlar paylaşıyor. haricen satılmıyor kanaatindeyim.

  3. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Ben 2007 de girmiştim padoğa ama ana trubin ve arkadaki eğlence yerini hiç birşey tutamaz bence ah birada kalabalık olsa.2005-07 gibi.

  4. piste girmeden bilet satilan yerler var. ama padoga girmek icin diyorsan onu bilmiyorum bak. onlarin fiyatlari da hayli ucuktur. ya da tanidigin falan olmasi lazim sponsor firmalardan ki giresin.

  5. mehmet ceviz avatarı

    arkadaşlar padok ta bilet satışı varmı varsa nasıl alınır fiyatı ne kadar.bilen varsa açıklarsa sevinirim.

  6. bridgestone gecen yil veriyordu… bir bridgestone urunuyle kendi fotografini yollayan ilk bilmem kac kisiye vermisti.

  7. vay bee bizdede olsa keşke

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir