Verstappen: Raikkonen-Schumacher Atağından İlham Aldım

yazar:

kategori:

Max Verstappen, 2012 yılında Raikkonen’in Schumacher’e yaptığı ataktan ilham aldığını söylüyor.

Genç pilot kendisine oranla daha iyi bir düzlük gücüne sahip olan Force India pilotunu zor da olsa geçmeyi başardı ve atağıyla büyük beğeni aldı.

Yıl boyunca en iyi geçiş yapan isimlerin başında gelen Verstappen, Raikkonen’in Schumacher’e yaptığı ataktan esinlendiğini söylüyor.

Verstappen “Raikkonen ve Schumacher arasında birkaç yıl önce benzer  bir mücadele vardı. Güzel görünüyordu. Bunu yapmak için fırsatım oldu ve kendime güvendim”

“Elinizden geleni yaparsınız ve gerisi atak yaptığınız kişinin adaletine kalmıştır. Neyse ki Checo çok adildi ve büyük bir mücadele içerisinde girdik”

“Virajı geniş almama rağmen iç tarafı korudum ve ikinci viraj ile beraber öne geçtim. ufak bir temas oldu ama herhangi bir sorun oluşmadı. Benim için iyiydi” dedi.

kimi_schumacher_brazil_2012


Yorumlar

“Verstappen: Raikkonen-Schumacher Atağından İlham Aldım” için 6 yanıt

  1. Bana daha çok 2006 son yarıştaki bu sefer Schumi’nin yaptıgı atak gibi geliyor 🙂

  2. İş var bu çocukta. Çok yakında podyumlar gelmeye başlar. Ve sonra ver elini Ferrari, Mercedes… Mclaren demek isterdim 🙁

  3. gerçek şampiyon Sebastiyan vettel avatarı
    gerçek şampiyon Sebastiyan vettel

    Bence bu genç harika bir pilot sert ama adil başarılar mex

  4. Mercedes AMG Petronas F1 Team avatarı
    Mercedes AMG Petronas F1 Team

    Sıkıcı geçen yarışı renklendirdi. Biraz egoist ve şımarık ama agresif sürüşüne bayılıyorum.

  5. Aferin evlat 🙂 bu çocuk raikkonenden sonra destekleyeceğim pilottur. Nedeni ise kendini duyurmak için vergne gibi magnusen gibi silinmemek için göze batcak gündeme oturacak söylemlerde bulundu biraz aşırıya kaçmış olabilir ama sonuç başarılı ve böyle yapmakta haklıydı , bir diğer sebep ise insan seyrederken güven alıyor heyecan duyuyor ve bu talep ettiğimiz yetenek ve heyecanı bize arz ediyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir