Köpek Balığı Tecrübesi Yaşayan Di Resta, Formula 1 Fırsatı İçin Hazır

yazar:

kategori:

Di Resta, ilk defa Cuma günü serbest antrenmanda Sutil’in yerine geçip Force India ile çalışacak.

Bu müthiş fırsatı yakalayacağı hafta sonu öncesinde işler pek de istediği gibi gitmiyor. Di Resta, tanıtım etkinliği sırasında sahilde köpek balığı ile karşılaştı.

Di Resta: “İlk defa Avustralya’ya geliyorum ve burada ilk kez bir sahilde bulunuyorum. Ve iki dakika içinde bir köpek balığı görüyorum. Suya girme konusunda bu pek güven vermiyor.”

“Başta köpek balığı olduğundan emin değildim ama dürüst olmak gerekirse oldukça büyüktü. Endişe edilmeyi gerektirecek kadar. İki metre kadar yakındı ve sıkışmıştı. Hollandalı bir yorumcunun içeri girip onu itecekti diye düşünüyorum. Neredeyse iki metre uzunluğundaydı”

“Onu ilk ben farkettim. Tonio bana ‘köpek balığı değil, aptal olma’ dedi. Yaklaşık 30 saniye sonra ise ne olduğunu farkediyorsunuz.”

Di Resta, bu seneki Cuma fırsatlarından oldukça heyecan duyuyor ve takımın 2011’de kendisine koltuk vermesi için ortaya iyi performans koymak istediğini de saklamıyor.

Di Resta: “Umarım bu sene çok tecrübe kazanacağız ve yakın gelecekte bir yarışta olma yetisine sahip olduğumu gösterebilirim”


Yorumlar

  1. neden sutilin yerine geçiyorki anlamadım:S

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir