Avustralya Öncesi Bridgestone

yazar:

kategori:

Bridgestone Motor Sporları Sorumlusu Hiroshi Yasukawa: “Bridgestone için çok önemli bir pazar olan Avustralya’yı ziyaret etmek her zaman bir memnuniyet verici olmuştur. Melbourne insanı her zaman misafirperverdir ve Avustralya GP, dünya çapında azımsanamayacak ilgi toplar”

Bridgestone Motor Sporları Lastik Gelişim Sorumlusu Hirohide Hamashima: “Geçen sene gördüğümüz gibi Albert Park, bir çok mücadeleye orta koyabilir. Bu sezon kalıcı olmayan bir pistteki ilk yarış. Hafta sonu boyunca pistin çok gelişmesini bekliyoruz; bu da iyi bir ayar bulmayı zorlaştıracaktır.”

“Pistin evrimi, benimsenecek lastik stratejilerinin kararında da önemli bir etken. Bu sezon için lastik seçimini bir derece sertleştirdik; bunun anlamı da lastik idaresinin artık 2009’daki kadar zorlayacı olmadığıdır. Melbourne, ufalanma için çok ciddi bir yer ve daha sert hamurlar getirmemize rağmen müsavıklar yine de lastik ayarlarına öze göstermeli”

“Ana ve opsiyon lastikleri arasındaki performans farkının, Bahreyn’dekine göre daha büyük olmasını bekliyoruz. Ayrıca Melbourne’nin havası ile ilgili de kendinizden emin olamazsınız. Bu yüzden gözler sürekli gökyüzünde olacak.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir