Rosberg: "Söylediklerime Dikkat Etmeliyim"

yazar:

kategori:

Bahreyn’de sezon açılışında Schumacher’i geride bırakmasının ardından Rosberg, şampiyona karşı iyi bir iş çıkarmak için ne gerekiyorsa sahip olduğuna inanıyor.

Rosberg, basın karşısında söylediklerine çok dikkat etmesi gerektiğini, cümlelerinin yanlış aksettirilebileceğini söyledi.

Rosberg: “Söylediklerim konusunda çok dikkatli olmam gerekiyor. Ağırlıklı olarak benim için işler şu şekilde ilerledi. Ne yazık ki genel olarak ne düşündüğümü artık söyleyemeyeceğim. Büyük kitlelerce takip edilen ve taraftarları olan, bütün zamanların en iyilerinden birine karşı kötü manşet oluşturamam”

“Bazı insanlar bir şey söylediğimde bunu çevirip kötü görünmesini sağlayabilir. bu yüzden çok dikkatli olmam gerek. Ne yazık ki olan bu”

Rosberg, nihayetinde Schumacher’in yanında harika bir konumda olduğunu, çünkü takım arkadaşını geride bıraktığında büyük övgüler aldığını söyledi.

Rosberg: “Bana göre açıkçası iyi bir konumdayım. Genel olarak harika bir iş yapmam önemli. Bütün sene boyunca yapacağıma da inanıyorum. Ama diğer insanların algılaması adına iyi bir konumdayım. Eğer geride olsaydım normaldi ve öndeysem bu harika”

Rosberg ayrıca Mercedes’in önden kayma sorununu gidermesi halinde performans açısından hem kendisinin hem de Schumacher’in öne çıkacağına inanıyor.

Rosberg: “Bazı yerlerde çok fazla önde kayma var. Tek sorunumuz da bu değil. Meselelerden sadece biri. Önden kayma yaşayan araçlardan iyi sürüş yapamayan biriyim. Bu yüzden eğer araç daha az önden kayma yaşamaya başlarsa her ikimiz de gelişeceğiz. Bunu gidermeye çalışıyoruz”


Yorumlar

  1. evet gerçek fikirlerini saklıyor.saklamasıda normal karşısındaki rekortmen bi pilot.
    ama şu dediği önemli sadece burda tüyo vermiş.
    Eğer geride olsaydım normaldi ve öndeysem bu harika"

  2. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Yani aslında gerçek fikirlerini saklıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir