Hakkinen, Raikkonen’in 2016 Yılında Yükselişe Geçeceğinden Emin DEğil

yazar:

kategori:

Eski F1 pilotu Mika Hakkinen, Kimi Raikkonen’in 2016 yılında yeniden güçlü bir performans sergileyebileceğinden emin değil.

Raikkonen, 2014 yılında Alonso’ya ciddi şekilde yenilmiş ve bu yıl daha iyi bir sezon geçirmesine rağmen Vettel’in yarısı kadar puan alabilmişti.

36 yaşındaki pilotun 2007 yılındaki formuna geri dönebilmek için ne yapması gerektiği sorusuna

Hakkinen “Bu çok iyi bir soru. Ancak bunu Kimi’ye sormak gerekiyor. Ama bunun cevabı hiç de kolay değil”

“Eğer Kimi bu sorunun cevabını bilseydi zaten daha hızlı olurdu” dedi.


Yorumlar

“Hakkinen, Raikkonen’in 2016 Yılında Yükselişe Geçeceğinden Emin DEğil” için 12 yanıt

  1. Murat AYDIN avatarı

    Raikkonen’in Lotus’taki arzulu yarışlarını malesef iki yıldır Ferrari’de göremedik. Şanssızlık faktörü dışında kalan yarışlarda dahi takım arkadaşını geçemiyor. Söyleyecek bişey yok. Seneye de yarışlarda yine ilk 4 içinde olur ancak ilk üçe çok nadir girer gibi geliyor bana. Yaş ilerledikçe refleksler körelmeye başlıyor. Bu açığı kapatmak için çok çok fazla çalışması lazım. Yani buna da değmez diye düşünüyordur zaten yeterince parası var.

  2. Kariyeri bitmiş ne yükselişi ya ? Seneye yine takımda ikinciliğini korur parasını alır gider. Vettel’in olduğu takımlara ikinci pilot lazım. Ricciardo’yu getirmekten korkuyorlar Bottas’ı getirirler sanırım.

  3. Hakkinen’in Raikkonen’le olan derdini çok merak ediyorum. Evet Kimi geçen yıl ve bu yıl arzusuz göründü, 2009 gibi, ama açıklamaları çok farklı 2009’a göre. Tabi ki seneye ne olur bilinmez, Vettel’in elde ettiği atmosferde de biraz daha zorlaşıyor onun işi. Ama Hakkinen de her saniye gömecek yer arıyor. Tamam Bottas’la olan durum malum da bu kadar da olmaz be, itici oluyor.

  4. Unstoppable avatarı

    Ben bu son 2 aydır her yere yazdığım gibi buraya da yazacam gelecek sene raikkonen şampiyonluk yarışının tam ortasında olacak aha buraya yazdım 😀

    1. MuhammedAlonso avatarı
      MuhammedAlonso

      İmkansız diyerek buraya yazıyorum konu kapandı en azından benim için

  5. Raikkonen 2007’deki şansı bir daha bulamaz. Hem takım arkadaşın kötü olacak, hem aracın en hızlısı olacak, hem de rakip takım kendi içinde savaşa girmiş olacak.

    2008’e hiç girmiyorum bile ne yazık ki.

    1. Unstoppable avatarı

      yalnız bu kadar gömmeseymişsin iyiydi görende raikkonen hayatında şampiyonluğu hiç haketmemiş bir pilot zannedecek.zamanında 2004-2005 yıllarında hakettiği zamanlar da da nasıl kaybettiğini hatırlarsak bu kadar gömmenin haksız olduğu konusunda hemfikir oluruz.2012-2013 sezonuna değinmiyorum bile

    2. Ben 2007 için aynı fikirde değilim, Mclaren daha iyi gibiydi, iki rakibin savaşı onları geri plana attı, son ana kadar hep gerideydi. Asıl 2008 kuru zeminde en hızlı araçtı, ıslanınca facia (her iki Ferrari de), Kanada ve Belçika olmasa çok yüklenirdik..

      Neyse bunlar geçmişte kaldı, artık pek eser yok, senin de nasıl düşündüğünü biliyorum :))

  6. raikonnene tavsiyem günde 3 kere güsül.
    başka bir açıklama bulamıyorum çünkü 🙂

    1. Aynen katılıyorum

    2. Yukarıda saydım sövdüm ama adamın bahtsızlığına da değinmezsem hakkını yermişim, hatırlattığın için sağol 🙂

  7. Bottas’a koltuk bulma çabaları tüm hızıyla devam ediyor ama Raikkonen’den sonra o koltuğa Bottas’ı oturtacaklarına Haas’tan birisini alırlar. Boşa çabalama Hakkinen. Sen git oğlunun yarışlarına destek ol da şansı varsa o gelsin buralara.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir