Force India 2016’da Williams’ı Yenmeyi Planlıyor

yazar:

kategori:

Force India takım patronu Bob Fernley takımın önümüzdeki sezonki hedefinin Williams’ı yenmek olması gerektiğini söyledi.

Brezilya’da şampiyona beşinciliğini garantileyen takım yedi yıllık tarihinde en iyi sonucuna ulaşmıştı. Takım daha önce üç kez altıncı olmuştu.

“Gerçek bir adım attığımızı görüyoruz. Güç ünitemiz sektördeki en iyisi ve bu konuda bir sorun olduğunu düşünmüyorum.”

“Şasi yönünden ise en iyi dördüncü veya beşinci aracız. Daha yukarı çıkmak bir adım daha gerektiriyor, ancak şu an bunu yapabilecek kabiliyete sahibiz.”

“Hedefimiz Williams olmalı, çünkü onlar benzer şekilde finanse edilen bir takım. Bizden çok daha eski oldukları için yıllardan gelen yatırımları var, ancak bunu başarabiliriz.”

“Açıkçası onlara yaklaşmak istiyoruz. Bence sezonun ikinci yarısında onlara oldukça yaklaşabildik.”

Fernley rüzgar tüneli programını Toyota’nın Almanya’daki tüneline kaydırmalarının bu yılın performansında çok etkili olduğunu söyledi ve takımın 2017’deki büyük değişikliklere hazırlanmak için iyi bir temel olduğunu ekledi.

“Bu aero programını Almanya’ya kaydırmamızın sonucu. Bunu yapmamız iyi oldu, çünkü bu yıl 2017 kural değişiklikleri açısından zorlu olacak ve zamanlamayı doğru şekilde yakalamak istiyoruz.”


Yorumlar

“Force India 2016’da Williams’ı Yenmeyi Planlıyor” için 4 yanıt

  1. Neden olmasın, gelecek sene herşeye açık. Bir bakmışsın mclaren eski mclaren’e yaklaşmış, renault gelmiş vizyonları var, red bull muamma bile olsa her sene istikrarlı, gelecek sene gerçekten çok güzel olucak ve Force İndia nasip olursa Aston Martin desteğiyle renk katan olucaktır.

  2. Bu takım böyle giderse ileride köklü ve efsane takımlar arasında adı geçmeye başlayacak. Gerçekten istikrarlılar ve pilot seçimlerinde akıllı davranıyorlar.

  3. Seneye görüşürüz Force India kardeş. Pardon Aston Martin kardeş.

  4. Aston Martin gelir ve sponsor desteğiyle beraber yatırımlar da artarsa baya baya geçerler Williams’ı. Şasisi çok kötü beyaz aracın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir