Force India da McLaren Stiline Yaklaştı

yazar:

kategori:

McLaren mühendisi Phil Prew, Sauber’in ilk örneğini test etmesi beklenen Melbourne’deki cuma antremanı öncesinde,”Umarım onlar da bizim elde ettiğimiz tur zamanları kadar iyi performans yakalayamazlar.” dedi.

Kopyaları hakkında soru sorulduğunda, “Bu kaçınılmaz” diye ekledi.

” Umarım, bunu geliştirmeyi sürdürebiliriz ve diğerlerinin bir adım önünde kullanabiliriz.”


Yorumlar

  1. Bende senin gibi düşünüyorum. Umarım büyük avantajı yoktur bunun. Hadi bari senenin ortasına kadar bari sürseydi kopyalamaları ama şu hali görünce uyuz oldum gerçekten. Yazılımlar üzerinde gerçekten çok mu verimli yahu bu sistem hemen geçmeye çalışılıyor bari farklı pistlerdeki etkileri bir görülseydi. Tek bir korkum var takip mesafesini iyice uzatması. Hadi Mclaren düşündü, yaptı eyvallah da aynı difüzör gibi gelişiyor buda herkez buna geçiyor şimdide. Kötü olan bu. Farklı pistlerde takip mesafesi 80 m ye çıkarsa ne olacak bizim halimiz. Ah ulan FIA ne yapsın. İzin vermesen Mclaren için kötü, bir dünya konuşulacak bahane çıkacak belki ama izin verincede böyle cılkını çıkarıyor bu takımlar. Aero aero diye insan organlarını da kattılar artık işin içine. 🙁

  2. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    en önemli bölüm olan arkada küçük hatalar büyük sorunlar çıkartabilir , değişik fikirleri görelim bakalım

  3. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Umarım bu kopyaladıklarına deymez ve üstün bir performans avantajı kazandırmıyordur.Hayır tek tip örs kapak kullanan araçlar görmek istemiyorum ben.

  4. kaan kaanhan avatarı

    sıradaki takım mercedes olursa şaşırmam, McLaren in direk(veya dolaylı)ilişki içinde olduğu takımlar sistemi ilk hazırlayanlar olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir