Trulli: "Virgin Şimdilik Önde"

yazar:

kategori:

Virgin’in hız konusunda Lotus’a göre hızlı görünmesine rağmen dayanıklılık sorunu yaşaması nedeniyle geride kaldı.

Trulli, Virgin’in kendillerindne daha önce hazırlanmaya başladığına işaret etti ve Lotus’un performans yerine dayanıklılığa yöneldiğini söyledi.

Melbourne’deki antrenmanların ardından Trulli: “Virgin hızlıydı. Dürüst olmak gerekirse burada değerlendirmesi zor, pek sürüş yapmadılar. Ama Bahreyn’de bizden daha hızlıydılar”

“Ama muhtemelen performansa, dayanıklılıktan çok önem verdiler. Şahsen dayanıklılığı dayanıklılığı önce halledip sonra performans üzerine çalışabiliriz”

“Ayrıca kış döneminde bize göre daha çok çalışma zamanları vardı. Formula 1 projelerini bizden çok ama çok önce başlattılar.”

“Bu yüzden şu andaki performansları karşılaştıramayız. Çok yakın olmamıza rağmen sırf performans açısından tekrar önde olabilirler. Ama yakın zamanda onların önünde olabileceğimize inanıyoruz”

Yarış açısından önemli bir konu olarak Virgin’in yakıt deposunun yarışı bitirecek kadar büyük olmadığı ortaya çıktı ve takım, FIA’dan aldığı izinle daha büyük depoya uygun şasiyi Avustralya’ya getiremezse damalı bayrağı görememe durumu mevcut. Ama Trulli, Virgin’i sıralamalarda da geçmenin önemli olduğunu söyledi.

Trulli: “Onları her zaman yenmek isteriz. Bu yüzden tabi ki Bahreyn’de onların 0,1 saniye gerisinde kaldığımız için hayal kırıklığı yaşadık. Ama burada tekrar deneyeceğiz ve belki pist bizim araca daha iyi uyar”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir