Bottas, Raikkonen’i Yenmek İstiyor

yazar:

kategori:

Valtteri Bottas, Kimi Raikkonen’i mağlup edip şampiyona dördüncü olma hedefinde.

25 yaşındaki Bottas sezonun bitimine bir yarışa kala Raikkonen’in 1 puan önünde şampiyona dördüncüsü.

Bu yıl Rusya ve Meksika’da temas yaşayan ikili arasında ‘Fin Savaşı’ olduğu düşünülüyor.

Bottas “Tabi ki çok daha iyi bir araca sahip olan bir sürücünün önünde olmak güzel olurdu”

“F1’de kendinize inanmalısınız. Griddeyken iyi olduğunuzu söylemelisiniz. Kendinizden emin olmalısınız”

“Yeteneklerime inanıyorum ve zaman içinde bunun daha da artacağına inanıyorum” dedi.


Yorumlar

“Bottas, Raikkonen’i Yenmek İstiyor” için 19 yanıt

  1. Raikkonen 4. bitirir Bottas 5. sonra ağlayarak Finlandiya’ya döner. Raikkonen kaçıncı bitirdiğini öğrenmeye bile tenezzül etmez. Bottas her fırsatta Raikkonen’i ezmek için çabalıyor ama beyhude. Raikkonen’in bütün senesi mekanik arıza vs. ile geçti Bottas gelmiş adamı geçmiş havası oluşturmaya çalışıyor. Raikkonen kazabilecek bir araç bulduğunda kendini de bulur ama Bottas ne yapsa ne etse boşa.

  2. Rai bitsede gitse modunda hiçbir amacı yok 4.olsada umursamaz ama kendini kanıtlaması ve pazarlaması gereken bir pilot için 4. olmak ve Bir ferrari yi geçmek önemlidir. Bottas ı beğenmiyorum ama adam yapması gerekeni yapıyor.

  3. Bottas’ta bir Kimi Raikkonen ışığı yok, doğruya doğru. Kimi ikinci mikinci ama en azından geçmişte hızlı olarak anılıyordu. Bottas’ta hiçbir şey yok. Bitmiş bir Kimi’yi yenmesi kolay olur şimdilik.

  4. GP2 ENGİNE avatarı

    bottasın amacı kendini ferrariye atmak, kendini iyi pazarlıyor.kesinlikle pilotaj olarak ne hakkinen ne de raikkonenle kıyaslanabilir.kendisi aşırı şişirilmiş sönmüş bir balondur.

  5. tipik alonso demeçlerinden bir tanesi…aaaaa pardon! bottas mı bu? kafamda deli sorular…

  6. Gridde 2 tane Türk pilotumuz olsaydi, sampiyonluk savasinin disindaysalar ikisi de birbirini yenmek isteyecekti. Ulkesinin en iyisi olmak icin. Başarıya aç bir insan bunu yapar. Bottas’in onunde uzun bir kariyer var. Raikkonen icin boyle degil.

    1. 1 taneye de razıyız nerde o günler

  7. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    Bottası sevmem,pek bir numarasını görmedim ve hatta çoğu yarış söylediklerinin tersi çıkıyor ancak şu ana kadar iyi iş çıkarttı. Hem takım arkadaşının önünde hem de daha güçlü bir rakip araçtan bir tanesinin önünde. Şansının az olduğuna inanıyorum. Raikkonen umarım 4.bitirir.

    1. Avusturalyadan itibaren eline bir abaküs al ve hesapla bakalım Raikkonen sadece arıza yüzünden kaç puan kaybetmiş ? Cumartesi günü yaşadığı terslikler yüzünden kaç cep geriden başlamış da şuan 4. İle arasında bir puan fark var

      1. burak karaküdük avatarı
        burak karaküdük

        Abaküsü sen al eline ya da bir puan tablosuna bak! Kimin hangi haftasonu ne yasadigi umrumda değil. Ben durumu izah ettim. Şu pilotunuza toz kondurmama huyu yok mu siz fanboylarin… Ayrica biri şanssızlık yaşayacak ki diğerinin şansi olacak ama bu diger pilotun yaptigi isin degerini azaltmaz. Rosberg de ona bakarsan sanssizlkk yasadi ama vetteli son anda gecti bu dogrultuda vettel kotu is cikatti denemez. Adam takim arkafasinin yarisi puan aliyor kardesim agizda sakiz gibi sans lafini birakin artik . puan tablosunda ondeysen yenmissindir f1 de bitti.

    2. Takım arkadaşını yendi demişsinizde Massa bu sene yine şanssızdı ki. hem yarışta hem sıralamada. sezonun başından tut sonuna kadar hep aksilikler vardı. bottas şansına önünde oldu şuan aralarında 19 puan var. ona rağmen massa yaşına göre gayet iyi iş çıkarttı.

  8. Bottas “Tabi ki çok daha iyi bir araca sahip olan bir sürücünün önünde olmak güzel olurdu”

    Şu söylediklerinden belli ne kadar küçük kafalı, dar vizyonlu bir şöför olduğun..böyle devam DRS pilotu…

    1. Takım arkadaşı ikinciliğin kıyısından geçen pilot dördüncü olsa ne olur, beşinci olsa ne olur. Kazanamadıktan sonra anlamı yok değil mi? Vizyon bu mu 😀

      1. Evet, aynen öyle, kazanamadıktan sonrası önemli değil..vizyon bu olmalı..vizyonu pek beğenilen alonso efendi de bu vizyona dönmedi mi bu sene? Hatta o level atladı, kazanamadıktan sonra sonuncu olsam da önemli değil yea deyip, Ferrari’nin ikinciliği acı veriyür onlara demedi mi? 🙂

        1. Acı var mı acı başka birisinin sorunu. En iyi sonucu almak istemeyen pilotta bir sıkıntı yok mudur sence?

          1. Parayı aldığı sürece yok 😀

  9. O gün sadece 2 durum için dua etmelisin.İlki vettelin yer verip yardım etmemesi , ikincisi araçla ilgili sorun olmaması.
    Bu iki durum gerçekleşmezse Raikkonenin önünde bitirme ihtimalin yüksektir.

    1. Sen hangileri için dua edeceksin?

      1. Ahahaha helal ignasyo. Bu arada bottasin aracında Ariza vs diyenler unutmayin rai nin aracinda daha çok sorun cikiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir