Massa Lastikleri Isıtamadı

yazar:

kategori:

Massa: “Yarışa böyle bir sıralama ile gitmeyi beklemiyordum. Sıcaklığın düşmesinden beri lastikleri ısıtmakta sıkıntı yaşadım. Dün sabah daha sıcaktı, durum daha iyiydi. bugünkü sıcaklıklarda ise tututnma elde edemedim, bu da hiç ümit verici değil. Yarın biraz daha sıcak olmasını umuyorum. Üçüncü serbest antrenmanda gerçekten zordu ama sıralamaların sonunda makul bir sonuç alabildim. Galibiyet açısından kesinlikle ideal durumda değilim. Ama yine de eve iyi puanlar getirmeye çalışacağım. Bu yarış çok zor, kısmen bunun nedeni geçmişte de gördüğümüz gibi burada her şeyin olabilceği”


Yorumlar

  1. bu neyin kavgası anlamıyorum ki, periyodik olarak kimi-massa alonso-mclaren tartışması mı yapıyoruz 🙂 geçti gitti işte, önümüze bakalım

  2. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Lewis'in takım arkadaşlarıda Heikki-Button.Kendisinden iyi pilotlar değil değilmi?Hele Heikki.
    Button dersen Alonso nunda Massa sı var.Ben açıkça söylüyorum şampiyonada iddası olan pilotlara sor,hep kendisinin ön plana çıkmasına yardımcı olacak pilotları tercih ederler.Bu sene öyle olmayacak gibi.

  3. alonsonun takım arkadaslarını yazsana bana kimlerdi..dur ben yazayım..truli,fisichealla,romain,nelson.. bunlarmı alonso ıle dişe diş mücadele edecek adamlardı.hanı ben geçen aksam heıkı vasat pilot demıştımde yanılmıyorsam sen fisichealledan daha ıyı olduğunu yazmıştın.yanılmıyosam sen yazmıştın.

  4. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    İşte onun için geçebileceği kapasitede adamla yarıştı iki sene.Neyse boşver.

  5. almanya gpsi hangi yarış 2008 yılımı.takım arkadaşı yol verdı geçtı dıyelım hadı öyle olsun hıc bır pilot takım arkadasına yol vermıyor sadece hamıltona yol verıyor takım arkadaşı,e bu massa ile nelsondamı hamiltona yol verdiler,hamiltonun takım arkadaşı yol vermesse heikiyi geçecek kapasitesimi yok..şaka gibi bir şey bu,komik..2008 almanyadan bahsedıyorsak tabi.

  6. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Şakacı seni 🙂

  7. massa yavaş yavaş asıl yaptığı ve bundan sonra yapacağı 2.pilotluk işine dönecektir. kimi yerine takımda massa nın bırakılmasının sebebi budur. daha evvel hiçbir yarışta geçemediği kimi yerine böyle parmaklarında oynatacağı bir takım arkadaşının kalmasına onay vermesi alonso için akıllıca bir iş.

  8. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Hı sen öyle kandır.Mclarende akıl olsa tam tersi olurdu.Lewis Ferrari ye de gelse aynı şey geçerli.Almanya gpsinden yavaşlayıp yol veren takım arkadaşına ihtiyacı olan bir pilota sahip olan birinin takım içinde eşitlik istediğini kimse iddaa edemez.Sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın.Bunuda sene sonunda kabul edeceksin.Onun için uzatmada ortam gerilmesin.Sana pinokyoculukt amutluluklar dilerim.Nefretini saçacağın birilerini bulamassan aynayla konuş.Yine sana geri dönecektir.Sitenin selameti için seni ciddiye almıyorum ve yazdığın cevapları tın diyerek geçiştiriyorum.Kendin pişir kendin ye bundan sonrasını.Adamına hatırlatta caddede değil pistte yarışsın ok ?

  9. Osman ERENER avatarı

    Arkdaşlar Raikko hiç kimseyle özelliklede Massa ile karşılaştırılamayacakbir pilot.Günümüz f1 inde geçişlerin ne kadar zor olduğunu herkes biliyor.Saf hızı gösteren tek faktör FASTEST LAP LARDIR.ALIN SİZE İSTATİSTİK…
    TÜM F1 TARİHİNDEKİ FASTEST LAP SIRALAMASI: (1)Schumi (2) Prost (3)RAIKKONEN vede ilk 10 da şu anda yarışan başka pilot yok…ADAM F1 TARİHİNİN EN ÇOK FASTEST LAP ATAN 3. ADAMI…

  10. efendimayin  avatarı

    Evet massatehbest güzel açıklamış. Mesela malezyada sıcak olacağı için lastik ısıtma sorunu olmayacak orda massayı görürsünüz.

  11. boş konuşmalar tam gaz gördüğüm kadarıyla, massa alonso kapışcak taraftarlar birbirine girecek deniyordu, sağolsunlar kimi ve taraftarları sayesinde bize sıra gelmiyor, mclaren fanları da damlamaya başlamış, hadi hayırlısı 🙂

  12. efendimayin  avatarı

    Alonsomu yenilmedi hamiltona :)) Bir sene de daha mclarenda kalsa hamiltona 2. pilot olurdu.

  13. Puanlama şöyle;

    Kimi için: 110 + 75 + 3 + 6 + 1 = 195

    Massa için: 94 + 97 + 22 = 213

    3 + 6 + 1 Kimi'nin 2009'da Macaristan'a kadar aldığı puanlardur.

  14. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Hamilton'a yenilmedi.Umarım bu sezon hepsiyle birlikte senin Hamilton'ında yenecek.

  15. alonso bu haftasonu açık şekilde massa'dan daha hızlıdır ve daha başarılı olmuştur. sıralama sonucunda massa'nın üstünde olmayı kendi hakkıyla hak etmiştir. tebrik edilmelidir performansı için.

    massa 1 değil 2 değil 3 seansta birden yavaştı. hatta uykusundan feragat edip burada ahkam kesmek yerine izleme lütfunda bulunan arkadaşlar bilirler ki, massa 3. antrenmanda da sorun yaşamıştır. bu soruna sebep olarak da lastik ısıtama olduğunu beyan etmiştir.

    ilginç olan nokta, 2008'de bir çok yarışın sıralamasında geri kalan raikkonen'in, buna sebep olarak lastikleri ısıtamama sorunu olduğunu sebep göstermesi hoş karşılanırken, aynı sebebi massa gösterdiğinde "bahaneci" bulunması. lastik ısıtamıyorum, araç stilime uygun değil, yapılan güncellemeler bana uymadı diyen raikkonen'in gerekçesi samimi bulunurken; yalnızca 1 yarışın sıralamasında "lastik ısıtamadım" diye massa, bahaneci oluyor.

    burası massa haberinin yorum alanıdır jet man. raikkonen ile ilgili fantazilerini başka haberlerin altına yap. aylardır yorumlarında massa ve schumacher'i yermek için yazdığın çocukça yazıları cümle alem görüyor. ve bundaki art niyetin fazlasıyla su yüzüne çıkmış durumda. ama yanlış yoldasın haberin olsun.

  16. efendimayin  avatarı

    Hemen massayı gözardı ettiniz sonuçta massada bahrainde geçti alonsoyu. Durum bir bir şuanda yok alonso hata yapmışta şuda buda hepsi bahane. İleriki yarışlarda göreceksiniz massanın hızını. Hem adam 8 ay ayrı kaldı. Alonso hamiltona yenildiği gibi İnşallah massayada yenilecek er geç.

  17. yahu bir hayırsever, şu arkadaşa yardımcı olsun. o değil kendisine bir şey yapacak diye endişe ediyorum, beyhude çabalarını gördükçe.. ne yapsak fia'ya bir yazı mı yazsak istatistikleri değiştirmeleri için? ya da ferrari'ye bir yazı yazalım raikkonen'i geri getirmesi için.

  18. puan kimi:233 massa:213

  19. 3 yıl
    galibiyet kimi:9 massa:9
    podyum kimi:25 massa:21
    daha detaylı istatistikler çıkaracam
    fastest lap lardada sıralamalardada kimi önde

  20. Kimi ve Massa'nın birbirleri ile takım arkadaşı olduğu süreç boyunca (2009 Macaristan'a kadar) puanlarının karşılaştırması şöyle;

    Massa: 213
    Raikkonen: 195

    Kimi'nin bir şampiyonluğu, Massa'nın son anda kaçırdığı bir şampiyonluk bulunmakta.

  21. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Jetman illa hesaplatacaksın yani.2007 de Kimi-2008 de Massa-2009 da kazaya kadar Massa.Bu kadar açık ve net.

  22. görkem yıldız 3 yılın toplamını çıkar böl topla çarp ne yaparsan istatistikleri iyi incele kimi önde
    ha şu konuda bana demeki massa sıralamalarda bazen öndeydi ama genellikle kimi massa dan daha ağır yakıt yüküyle sıralamalara çıkardı.benzin yükünü eşitlediğinde yine kimi hızlıydı.

  23. işte benim anlatmaya çalıştığım bazı pilotlar hata yapınca hata yaptım der.bazıları hiç demez.

  24. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    İnanın Kimi gittiği için çok mutluyum.Keşke Alonso olsaydı 2007 de gelen.Ama geç değil.Umarım ikiside takım emirleri olmadan,sorunsuz,kavgasız gürültüsüz bir şekilde çalışır ve birbirlerini-rakipleri zorlarlar.Tabiki hiçbirinin başına kötü birşey gelmesin ancak ben ne olursa olsun bu ikilinin başarılı olmasını ve birlikte çalışmalarını isterim.Massa bahaneci diyorsunuz ama,daha 2 hafta önce Alonso-Webber son turda hata yaptık dediler.Budamı bahaneydi?Bunlar olanı aktarmaktır bahane değil.

  25. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    jet man Tarih: 27.03.2010 16:39:50

    raikkonen her tur mu fastest lap yapardı :)) yarışlar sadece fastest lap yapmakla kazanılmıyor. hem takım içinde 1.pilot seçilmesi için bile yetmez malesef. raikkonen-massa birlikte oldukları 3 sezonun istetiatiklerini çıkar bakalım. 2007-2008-2009'un kimin rakamları daha yüksek 🙂 massa'nın ferrari'ye geldiğinden itibaren her sezon ilerleme kaydettiğinide göreceksin.

    ''takım arkadaşını gerisinde kaldığında massa nın her zaman bi bahanesi vardır zaten.''

    bu dediğinide 2008de raikkonen massa'ya geçildiğinde yapardı biliyormusun 🙂

  26. eyvallah Onur kardeşim, maalesef sıralamayı evimde izleyemediğim için nete giremedim. yoksa her zaman buralardayız.

    daha sabahki antrenmanlarda massa'nın sorun yaşadığı belli oluyordu. hatta dikkat ettim, 3. antrenmanın bitmesine 2-3 dakika varken önü tamamen açık olmasına rağmen bile iyi bir derece yapamamıştı. açıkçası q1 ve q2'yi seyrettikten sonra hiç de ümitli değildim. q3'e başlarken (ilk 5'e kalırsa öpsün başına koysun) demişliğim bile vardı. neyse ki 5. olarak hem fazla geriye düşmedi, hem de temiz taraftan kalkış imkanı buldu. büyük ihtimalle kalkışta button'ı avlar, gerisi Allah kerim..

    şu şartlarda bir taraftar olarak sıralama sonucundan oldukça memnunum massa gibi. zaten kendisi de bu sonucu beklemediğini söylemiş (daha kötü bir yer bekliyordu). yarış bu kadar kötü geçmez, massa mücadeleci olacaktır. bugün mercedesleri geçmek çok önemliydi. özellikle rosberg q1 ve q2'de açıkça massa'dan daha hızlıydı ama şükür ki geride bıraktık onu. rahat olun, massa yarın saldıracaktır.

    pilotlarını albert park yerine ürdün'de görmeye katlanamayan birkaç üyenin massa'ya sataşmalarına ise yalnızca gülüp geçiyorum. hayırlı işler diyorum kendilerine.bu arkadaşlar (kırmızıyı izle, kırmızıyı düşle) olayının etkisinden çıkamamış olmalarından dolayıdır ki bu feryat figan sataşmaları..

  27. Aşağıda yazdığım yorumda yanlışlık var.

    3 seanstada yavaştı.Eğer yarın hava daha iyi olursa problem olmaz ama bu seferde 5. sıradan kalkacak olması var.
    Bence fazla bir şey değişmeyecek,podyum iyi bir sonuç olur.

  28. Massa da elbet Alonso'yu geçecektir, kaliteli bir pilot kendisi, ama aşırı değişken koşullarda Alonso ile başa çıkabileceğini sanmıyorum, yine de hiç belli olmaz, belki lastiklere daha nazik davrandığından dolayı yarın Alonso'yu geçer kimbilir 🙂 yalnız şunu da belirteyim, bir alonso taraftarı olarak Alonso'nun Massayı Bahreyn'de yenmesi beni memnun etti, Alonso'nun bahreynde geride kalabileceğini düşünüyodum çünkü

  29. 3 seanstada yavaştı.Eğer yarın hava daha iyi olursa problem olmaz ama bu seferde 5. sıradan kalkacak olması aslında fazla bir şey değiştirmeyecek,bence podyum iyi bir sonuç olur.

  30. snow,yalnış düşünüyor ve tespitte bulunuyorsun,kimse kimseden nefret ettiği yok,herkes beğendiğini ve düşüncesini yazıyor,ben bir formula 1 ve alonso sever olarak ron dennis ve hamiltonda bile nefret etmiyorum,çünkü onlar olamadan heyecan olmaz,bırak herkes düşüncesini yazsın,herkes bizimle aynı fikirde olamk zorunda değil.

  31. kiminin adı geçiyor
    şimdi çıkartmayın bana istatistikleri
    2008 yılında bile kimi 11 kez fastest lap yaptı massa 4 kez kalanı diğer pilotlar.kimi her zaman massadan hzılıydı.ha 2008 de sezon sonunda kiminin önündeydi.birlikte yarıştıkları 3 yılın istatistiklerini çıkartmayın bana.
    bende zaten massa kötü pilot demedim.bahaneci dedim.inceleyin açıklamaraını basın sonu toplantılarını.konuşmalarını

  32. massa bir sorun yaşayınca niyeyse haberin altı ondan hazetmeyen herkesin nefret kusma alanına dönüyorç ne var yani bu sorunu ilk yaşayan massa mı? iyi bir iş çıkartamadığını kendi de söylemiş. bunu söylemesi bile bence onun iyi niyetini gösterir. biraz daha objektif olun. pilotu sevmeseniz bile.

  33. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Şu anda hiçbir takımda kollanan pilot yok.Bana Raikkonen'i övmeye çalışmayın.Yok takım yaktı,yok koltuğu çalındı,yok sponsor.Massa başabaş yarıştı ve yendi.Massa-Lewis ile 2008 dede ciddi ciddi yarıştı ve çok yakındı.
    Massa nın öyle sezon başında yardımcı rol oynaması için hiç bir neden yok.Bu Webber için bile geçerli.Adamın takım arkadaşlarına bakın.Ondan sonra sorgulayın.Şimdi Lewis 2008 de şampiyon olamayabilirdi.O zaman o kadar takım destekledi şampiyon olamadımı diyecektik.İyiyse iyidir.Bu kadar basit.

  34. Osman ERENER kötü söz sahibine aittir o yüzden ahmakça sözünü sana iade ediyorum,2008 yılında Massa hakkıyla Raikkoneni yendi,ister Massa kazandı yendi de,ister Raikkonen konsantre eksiklğinden kaybetti de Massa Raikkonenin önünde tamamladı sezonu,üstünlük kurduktan sonrada takım destek elbette verecek,ayrıca ahmakmısın bilemem ama f1 den hiç anlamadığın düşünmeden konuştuğun belli,sezon 19 yarış ve sadece 1 yarışta Massanın Alonsoyu geçebileceğini iddia ediyorsun,Alonso hiçmi hata yapmayacak sanıyorsun,ya da hiçmi yağmurlu yarış olmayacak,takım hiçmi strateji hatası yapmayacak sanıyorsun Alonso aleyhine,yada Massa pilotajıyla Alonsoyu hiçmi mağlup edemeyecek sanıyorsun.Massa en az 5-6 yarışı Alonsonun önünde bitirecektir bana göre.

  35. Osman ERENER avatarı

    raikkonen zamanıyla bu zamanı kıyaslamak ahmakça.o zaman da massa açık arayla takım tarafından desteklenen pilottu.ona rağmen şampiyon olmayı beceremedi.ama artık alonso devri başladı desteklenen artık kendisi değil.alonso ferrari için çok iyi seçim ama massa için değil.onu geçebileceği tek yarışın türkiye olabileceğini düşünüyorum…

  36. Osman ERENER avatarı

    raikkonen zamanıyla bu zamanı kıyaslamak ahmakça.o zaman da massa açık arayla takım tarafından desteklenen pilottu.ona rağmen şampiyon olmayı beceremedi.ama artık alonso devri başladı desteklenen artık kendisi değil.alonso ferrari için çok iyi seçim ama massa için değil.onu geçebileceği tek yarışın türkiye olabileceğini düşünüyorum…

  37. Sevgili Arkadaşlar Massaya haksızlık ediyorsunuz bence,geçen hafta arkadaşını sıralamalarda geçti bu hafta geçildi,bir sonraki yarıştada gene geçebilir,çok günlük yorumlar yapıyorsunuz bence,konuştuğumuz adam ilk senesi dışında Raikkonenle başabaş yarışmış onu geçmiş bir pilot,bu yorumları okuyunca aklıma Raikkonenle Massanın yarıştığı ilk sezon geldi,o zamanda bu sitedeki arkadaşların tamamına yakını Massayı küçümseyen yorumlar yapmıştı,sadece massathebestin Massayı savunduğu zamanları hatırlıyorum ama Massa sonra rüştünü ispatladı,ayrıca Felipenin geçen sezon ne kadar büyük bir kaza geçirdiğini ölümden döndüğünü biliyoruz,hepimiz üzülmüş dua etmiştik,şimdi aramızda bunun tadını çıkaralım.Ancak bende Alonsoyla başa çıkmanın Kimiden daha zor olduğunu kabul ediyorum,Alonso daha komple bir pilot,bu yıl Massa Alonsoya geçilsede bu Massanın çok değerli ve iyi bir oilot olduğu gerçeğini değiştirmez…

  38. Sevgili Arkadaşlar Massaya haksızlık ediyorsunuz bence,geçen hafta arkadaşını sıralamalarda geçti bu hafta geçildi,bir sonraki yarıştada gene geçebilir,çok günlük yorumlar yapıyorsunuz bence,konuştuğumuz adam ilk senesi dışında Raikkonenle başabaş yarışmış onu geçmiş bir pilot,bu yorumları okuyunca aklıma Raikkonenle Massanın yarıştığı ilk sezon geldi,o zamanda bu sitedeki arkadaşların tamamına yakını Massayı küçümseyen yorumlar yapmıştı,sadece massathebestin Massayı savunduğu zamanları hatırlıyorum ama Massa sonra rüştünü ispatladı,ayrıca Felipenin geçen sezon ne kadar büyük bir kaza geçirdiğini ölümden döndüğünü biliyoruz,hepimiz üzülmüş dua etmiştik,şimdi aramızda bunun tadını çıkaralım.Ancak bende Alonsoyla başa çıkmanın Kimiden daha zor olduğunu kabul ediyorum,Alonso daha komple bir pilot,bu yıl Massa Alonsoya geçilsede bu Massanın çok değerli ve iyi bir oilot olduğu gerçeğini değiştirmez…

  39. burak bocek avatarı

    Benim hatam dese ne değişecekki?Aman aman bir hatasınıdagöremedim ben ayrıca haftasonu boyunca yavaştı Alonso dan.Bu onu 3.sıraya mı taşıyacak?Pilotların geneli böyle Alonso sıralamada geri kalınca benim hatam mı diyor?

  40. lastik ısıtma problemi var diyelim bu yarışta.
    ya daha önceki yıllarda takımarkadaşına geçildiğinde bir kere bile benim hatamdı şurda hata yaptım demedi.adam.her seferinde arabaya bahane bazıları doğru olablir.ama hepsimi doğru hepsindemi araba suçlu takım arkadaşı farklı bi arabamı kullanıyor.

  41. Umarım yarın hava biraz ısınır.Geçen sene Button un yaşadığı lastik ısıtma sorunu bazı soğuk pistlerde epeyce bir sorun olmuştu.Ama anlamadığım Alonso böyle bir şikayette bulunmadı farklı lastiklermi vardı araçlarda acaba ben dikkat etmedim de.

  42. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Umarım önde olan ve şampiyon olan Alonso olur.Ama Massa'nında yarışlar kazanmasını isterim.Bahreyn de Massa nın önde olması bir istisna değildir.Bazı pistlerde Massa yenilmez.Bazılarında ise biraz sorunlu.

  43. MagicAlonso avatarı

    evet bahreynde Alonso azda olsa hızlı görünüyordu fakat son hızlı turunda stulin arksaında kaldı ve bir hata yaptı.Yoksa hafta boyunca massadan 0.6 sn kadar yavaş değildi aksine az birfarklada olsa hızlıydı.Bakalım önümüzdeki yarışlarda neler olacak

  44. burak bocek avatarı

    İlla ki geçicek ya ne istisnası o kadar da değil bu adam kimlerle yarıştı.Singapur,İstpark ve Brezilya gibi pistlerde Massa nın rakipsiz olacağını düşünüyorum

  45. Massa kötü bir pilot değil arkadaşlar, sene içinde Alonso'yu illa ki geçeceği yarışlar olacaktır, abartıyorsunuz bence.

  46. Valla Massa taraftarları, özellikle de massathebest kardeşim kızmasın ama ben de djarum kardeşim gibi düşünüyorum. Ama Massa'nın da elbet Alonso'yu geçtiği olacaktır.

    massathebest demişken, kaç gündür ortalıkta yok. Bir sorun mu var acaba?

  47. Kimse kızmasın ama benim düşüncem,bahreyn bir istisnaydı,ve alonso yarış haftası boyunca massadan hızlıydı,ama sıralamalarda alonsonun da dediği gibi bir virajda hata yaptığı için massaya geçildi,ve bundan sonra massanın alonsoyu geçebileceğine inanmıyorum.

  48. Genel olarak massanın en kötü olduğu pist diyebiliriz ki zaten startta temiz taraftan kalktığı için sıra kazanma ihtimali var.Güvenlik aracı yada yağmur gibi sürprizlerle de sıralamalar değişebilir.Hadi bakalım istikrarlı puan toplamaya devam taki en iyi olduğumuz pistlere kadar.

  49. raikkonen 2008'de cok fazla lastik isitma sorunu yasamisti. ama onu sevmeyenler dalga gecmisti.

    dun de soyledim. brawn'in gecen yil nurburgring'deki lastik isitma sorunu cok acayipti. yarisin ortasinda zik – zak ciziyorlardi. ozellikle de button…

    f1 racing'de rosberg soguk lastiklerle tur atmanin inanilmaz zor oldugunu cok guzel anlatmisti. birakin hizli tur atmayi, bazen araci pistte tutmak bile cok zor olabiliyor.

    yaris icinde lastikleri hem korumak hem de uygun sicaklikta tutmak gercekten onemli. ama bridgestone lastik uretirken iki hamuru da aralarinda fazlaca fark olacak sekilde uretirse o zaman lastik konusunda ak pilot kara pilot belli olacak asil 🙂

  50. burak bocek avatarı

    Bencede bir sorun vardı çünkü Massa hatırlayın bir ara zikzak çizerek sürüyordu.Ama Massa genelde bahaneler bulmaz bu biraz abartı olur

  51. jet man "a katılıyorum

  52. MagicAlonso avatarı

    düzeltme yapıyorum birçok pilot bu konuda sıkıntı yaşıyor.Yanlış yazmışım

  53. MagicAlonso avatarı

    Benim birşey hep dikkatimi çekiyor.Alonso bugüne kadar lastik ısıtmaktan yana hiç şikayetçi olmadı.Belkide bu onun avantajı lastikleri ısıtmada problem yaşamıyor.Birçok pilot bu konuda sıkıntı yaşamıyor.Yine yanlış hatirlamıyorsam shumi de ısıtma problemi yaşamadı yarıştığı dönemlerde yada ben gözden kaçırdım.İşte pilotları birbirine üstünlük kuracakları alanlarda buralardan oluşuyor.Alonsonun agresif sürüş stili lastik kullanımında özellikle ısıtma konusunda ona avantaj sağlıyor.Ferrari zaten lastiklere nazik davranan araç yapmıştır hep ve buda lastikleri soğuk havalarda ısıtamama sorununu beraberinde getiriyor

  54. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Jetman nedemek bu şimdi?Bahane değil açıklamış adam.Ama ben bu hafta sonu Massa'nın performansını beğenmedim.Bahreynde çok iyiydi.Umarım yarın herşeyi daha iyi yaparız.

  55. takım arkadaşını gerisinde kaldığında massa nın her zaman bi bahanesi vardır zaten.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir