Ricciardo: Red Bull’un Şasisi Mercedes Kadar İyi

yazar:

kategori:

Daniel Ricciardo’ya göre Red Bull’un şasisi Mercedes’in şasisi kadar iyi.

Red Bull motor gücünün ön planda olmadığı pistlerde iyi performans gösterirken motor gücünün ön plana çıktığı uzun düzlüklü pistlerde yavaş kaldı.

Genel olarak Red Bull’un en iyi şasiyi ürettiği düşünülüyor ancak Renault motoru sebebiyle takımın istenilen seviyelerde olmadığına inanılıyor.

Renault motorunu değerlendiren Ricciardo “Onların önünde bazı işler olduğu kesin ve net. Bu motorun kaçıncı versiyonuydu bilmiyorum ancak çok fazla şey katmadı. Gittikleri yönde bir değişiklik olması gerekiyor” dedi.

Ricciardo şasi için “Daha fazla güce sahip olsaydık o zaman yarış kazanmış olurduk. Yılın başında iyi bir şasiye sahip değildik. Bazı eksikliklerimiz vardı”

“Ama sorunları çözdük ve geçen yılki performansı yakaladık. Mercedes kadar iyi bir şasiye sahip olduğumuzu düşünüyoruz” dedi.

Ricciardo son olarak Red Bull’un F1’de kalacağından emin.

Ricciardo “Onlar bunun üzerinde çalıştıklarını söylüyor. Bu yüzden stres yapmayacağım” dedi.


Yorumlar

“Ricciardo: Red Bull’un Şasisi Mercedes Kadar İyi” için 3 yanıt

  1. Motor gücünün ön plana çıkmadığı pist yoktur bence sonuçta en iyi çekişi yakalaması en iyi şekilde hızlanmasıda önemli

  2. Peki ozaman singapur , monaco , macaristanda niye ferrariden yavaş kaldınız , Ferrarininde şasisi sizin kadar iyi mercedes sizden daha iyi bunu kabul edin bence bu sene.

    1. Ricciardo burda sadece Mercedes ile kıyaslıyor. Ferrari ne alaka?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir