Hamilton Tamamen Yarışa Odaklanacak

yazar:

kategori:

Yarışa 11. sıradan başlayacak olan McLaren pilotu takım arkadaşı Button’ın yedi sıra gerisinde ancak genç pilot cuma gecesi polisle yaşadığı deneyimin hafta sonuna odaklanmasını etkilemediğini söylüyor.

“Buraya kafamda hiçbir soru işareti olmadan geldiğimi söyleyebilirim size. Kolay değildi. Ama takımdaki herkesin desteği inanılmazdı. Araçta gerçekten rahattım ve seanstan gerçekten zevk alıyordum. İlk seans zevkliydi ama ikinci seans öyle olmadı.”

“Bu akşam güzel bir yemek yiyip dinleneceğim ve yarın yeniden güçlü bir şekilde dönebileceğime inanıyorum.”

“Bugün kesinlikle kolay olmadı ama takım patronundan her bir çalışana kadar tek tek harika bir destek vardı.”

“Ben kafamı öne eğdim, bir hata yaptım ve onlar da beni bu konuda desteklediler.

Hamilton şimdi yarıştan puan çıkarmayı hedeflediğini belirtiyor.

“Bu çok önemli. Jenson’ın harika bir sıralama geçirdiği açıkça ortada, harika iş çıkardı ama benim için pilotlar ve markalar şampiyonası için alınacak puanlar her zaman önemlidir. Mümkün olduğunca fazla puan için elimden geleni yapacağım yarın ve start anı oldukça tehlikeli olabilir. Güvenlik aracı ve hava şartları etkili olacaktır.”

Takım arkadaşı Jenson Button ise yarınki yarışa dördüncü sıradan başlayacak ve galibiyetin mümkün olup olmayacağından emin değil. Ancak İngiliz pilot McLaren’in Red Bull ve Ferrari’ye sıralamalarda olduğundan daha yakın olacağını düşünüyor.


Yorumlar

  1. çocuk daha ne yapsın,11. başladı önündekileri geçti buttonu geçti,webberi geçti massayı geçti rosbergi geçti bir tek kubicada takıldı 6. oldu.. wettelin benim görebildiğim kadar 2 kez teması oldu hamiltona birisi yoruma açık ama son hareketi değil bence.zaten her zaman yapıyor böyle saçmalıklar.çarpmasa alonsoyuda geçebilirdi hamilton,zaten orda yanlış görmediysem alonso epey bir geç frenaj ve blokajla hamiltonun geçmesine müsadee etmedi.

  2. Seni veren Allah'a kurban olayım ben.Gene gösterdin meziyetlerini 😀 Geçiş nasıl yapılır konulu bir konferansa başkanlık yaparsın artık 😀

  3. erhan aydın avatarı

    ya biraz konu dışı olacak ama…bazı mclaren taraftarı çok mu fanatik ne?biri "Bol şanslar Hamilton" diyor,diğer arkadaşlarıda nekadar güzel ve bilgilendirici bir yorum ki(!) bunu oy yağmuruna tutmuşlar.ama mclaren ve pilotları ne kadar dokunulmazki bazıları açısından toz kondurmuyorlar.azıcık bir eleştiride eksi oyları gönderiyorlar.tabi şimdi bu yorumunda eksilere boğulacağına eminim.birileri tuttuğu takımı artık tabulaştırmayı bırakmalı.tabi bu lafım tüm takımlar tarftarı için.

  4. startta bir kazaya karışmassa daha ilerde bitirebilir. fakat mclaren takım olarak 3. veya 4. takım pozisyonunda…redbull ve ferrari şüphe bırakmayacak şekilde öndeler….

  5. startta bir kazaya karışmassa daha ilerde bitirebilir. fakat mclaren takım olarak 3. veya 4. takım pozisyonunda…redbull ve ferrari şüphe bırakmayacak şekilde öndeler….

  6. efendimayin  avatarı

    Yarın yağış ihtimali var yağarsa güzel yarış olur lewisede yarar. Üzgünüm ama yağmur yağarsa bahrainden daha sıkıcı olur bence.

  7. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    Bol şanslar Hamilton.

  8. geçen yıl olsa, 11. ısradan başlayan pilot istediği yükle yarışa başlayan en iyi yerde bulnan pilot olurdu ama bu yıl için bu geçerli değil artık. ayrıca merak ettim, SC periyodu neden hamilton'a yardımcı olacak?? benzin ikmali yasak, artık depoyu doldurup SC periyodunda öne geçme gibi bir olay kalmadı. sanırım hamilton'un kastettiği, SC periyodu ile birlikte, o ana kadar liderlerin açtığı farkın kaybolması olabilir.

    hamilton'un sorununu anlamamıştım seansta. sanırım o da lastik ısıtma sorunundan şikayetçi. butoon'un 4. olduğu bir sıralamada kendisinin 11. sırada kalması pek kabul edilebilir bir durum değil ama, yine de hamilton kaliteli sürüşü ve mücadeleci tarzıyla ön sıralara yükselecektir. keyifsiz geçen yarışlara büyük bir renk getirecektir.

    fakat, ilk virajda kazaya karşı oldukça dikkat etmeli. bu pistin ilk viraj kazaları (bir çoğumuzun bildiği gibi) çok meşhurdur. kim vurduya gitmek çok mümkün..

  9. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    11.de olsa sonuncuda olsa özür dilemesine gerek yok.Hiç bir pilot kusursuz olamaz.

  10. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    11.lik Mclaren ve lewis i.in kötü bir pozisyon ancak yinede lewis bu yarın neler yapacağı belli olmaz …güzel bir yarış olacaktır…

  11. güvenlik aracının girmesinin de yarışın kaderi üzerine bir etkisi kalmadı gibi sonuçta depo dolu ve herkes tek pit yapıyor ki genellikle aynı aralıkta girecekler

  12. Soner Küpücü avatarı
    Soner Küpücü

    Bir hata yaptım derken polisle yaşadığı hadiseyi kastediyor Lewis… 11. liği değil.

  13. arkadaşım o gerilerde başlayınca ben daha agresif oluyorum ama küçük bir demeç geçen seneki İnterlagos hem pilotaj hemde mclauren in taktiksel atağı sonucu dediğin gibi zaten heyecanlı olan yarışı daha da heyecanlı hale getirmişti bizim açımızdan:)))

  14. Bir şamp. pilot özür dileyecekse takımından özür diler. Kafamı eğdim diyorsun özrün nerde?

    Tabi bilmedende yargılamak istemem ama çok sinirlendim 11.liğe

  15. Bu hafta F1 için faydalı olabileceğini düşündüğüm bir olay bu. Lewis yarın yarışı çok heyecanlı hale getirecektir. Bu belki puan olarak geri düşmesine sebep oluyor ama ben seyir zevki açısından Lewis'in hep gerilereden başlamasını istiyorum.Çok agresif oluyor çünkü

  16. Ben kafamı öne eğdim,bir hata yaptım demiş Lewis,kaçıncı hata bu Lewis ne zaman akılanacaksın sen.

  17. mert merter avatarı

    Aslinda Lewis lastik isitma problemi yasamasaydi ilk 4 e rahatlikla iki McLaren Birden girerdi yaris o zaman daha zevkli olurdu ama ben im lewis e güvencim cok o diyer pilotlar gibi yerine razi olmayip öntaraflari zorlayacaktir tabiki araci izin verdigi sürece. zevkli bir yaris olabilir birde SC girerse bir iki kez degmeyin keyfine

  18. ilk virajı sorunsuz geçerse yapacagı o çılgınca atakları izlemek keyifli olacakdır diye düşünüyorum.

  19. eğer redbull Bahreyn de yaşadığı dayanıklılık problemini aşamadıysa Button ın şansı daha da açık bu arada son iki haftada yapılan güncelleştirmelerinde yarışta ne katacağı merak konumuz mclauren adına…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir