MercedesGP de F Kanal Sistemi için Çalışıyor

yazar:

kategori:

Renault’nun sistemi kopya etmeyi düşünmediğini söylemesinin ardından Mercedes takımı sistemi geliştirme konusunda çalışmalara başladıklarını açıkladı.

Ross Brawn, sistemin büyük avantaj kazandıracağını düşündüklerini söyledi.

“Sauber’in ilk çalışmalarını görmüşsünüzdür, bu çalıştırması kolay bir sistem değil. Üzerinde çalışıyoruz ama ne zaman tamamen emin olduğumu bir sistem oluşturabiliriz emin değiliz çünkü test imkanı yok. Bu bir mücadele ve mümkün olduğunca kısa üre içerisinde bu sisteme sahip olmayı planlıyoruz.”

Brawn, takımın sistemi İspanya’ya kadar yetiştirip yetiştiremeyeceğinden emin değil.

Bunun yanı sıra Williams takımı da çalışmalarını başlatmış durumda. Alman Auto Motor und Sport’taki habere göre Sam Michael, kendi sistemlerini Çin’e hazır etmeyi amaçlıyor.


Yorumlar

  1. kerim sisman avatarı

    yaw böyle garip şeyleri hep mclaren buluo. kurallardada kesin birşey yok galiba. cok sinir bozucu bişe. hamilton bi diz hareketiyle en yüksek hıza ulaşabilio. ya yasaklasınlar yada diğer takımların hepsi aynı şeyi uygulasın.

  2. Sistem degistirmek icin biriler icin cok cabuk oluyor biriler icinse zaman aliyor. Anlamiyorum!

  3. efendimayin  avatarı

    Bu farklar motorlardan değil. Eskisi kadar önemli değil motorlar. Şasi çok önemli. Bugün chandhokun son dönemeçte arabayla nasıl boğuştuğunu gördünüz ama rubens ilk 10 da.

  4. ahmet güçlüöver avatarı
    ahmet güçlüöver

    Motor geliştirilmiyor…

  5. umarım bir an önce bu olur.cünkü yere basma kuvveti fena değil aracımızın.düzlüklerde mercedes motoru iyi zaten birde bu sistem olursa düzlüklerde avantaj yakalarız.mercedes bu sene içinde otomobili geliştirecektir eminim.gümüşleri daha önlerde görmek istiyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir