Hamilton, McLaren'in Stratejisini Eleştirdi

yazar:

kategori:

Yarışa 11. sıradan başlayan McLaren pilotu yarışın son bölümlerinde Ferrari pilotları arkasında beşinci sıradaydı ve Alonso’yu zorluyordu. Ancak İspanyol pilota yaptığı atağın ardından Webber’in arkadan temasıyla pist dışına çıktı ve pozisyon kaybederek geriye düştü, yarışı altıncı sırada tamamladı.

HAmilton yarışın ardından, “Yarışı özetlemek gerekirse, hayatımın en iyi sürüşlerinden birini gerçekleştirdiğimi düşünüyorum ve ne yazık ki strateji yüzünden geride kaldım ve sonra da Webber tarafından pist dışına çıkarıldım.”

“Buün yaptığım işten memnunum. Bugün kalbimi ortaya koyarak yarıştım ve elde ettiğimiz sonuçtan daha iyisini hak ettiğimizi düşünüyorum. Ama bir sonraki yarışta mücadeleye devam edeceğim.”

Takım telsizinden McLaren’in stratejisini eleştiren Hamilton, ikinci kez pite girmenin hata olduğunu düşünüyor.

“Tüm bildiğim bu adamların her zaman harika iş çıkardığı ama strateji doğru değildi. Benim önümdeki herkes tek pit stop yaptı ama ben bazı nedenlerle iki pit stop yaptım.”

İkinci pit stop yapma kararının kime ait olduğu sorulduğunda ise Hamilton, “Bilmiyorum, öğreneceğiz.” cevabını verdi.


Yorumlar

  1. kabul etmek lazım dün yarışa keyif kattı .. ancaaak su cumle ilginc "Webber tarafından pist dışına çıkarıldım" adam geldi durduk yerde seni dısarı itti degil mi o piste sen ogs ile pesin ödeme yaptın diğerleri girmesin istedin… bunun adı formula 1 sen bisey yaptın diğeri de bundan etkilendi geldi seni dısarı attı cok masummus gibi konusuyor ya hayret bisey.. bazen bakıyorum da pilotajı bu kadar gelisirken ruhu halen caylak..

  2. kerim sisman avatarı

    hamiltona haksızlık ettiler doğru. button basın toplantısında kesinlikle 2.defa pite girmeyi düşünmüyordum dedi. ama hamiltonı pite çağırdılar. mclaren en önce pite girerek uyanıklık yapmak istedi. çünkü button da ilk pite girdi ve herkesi geçti. diğer pilotlarında pite gireceğini sandılar. ama güzel patladı :))

  3. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Valla hayırlısı… Neyse sanada iyi geceler kolay gelsin.

  4. Eee avukatların hakimlerin savcıların yanında dura dura bizde ufak tefek laf cambazlığı yapıyoruz netekim 🙂 Canın sağolsun, sormamış farz et sen. Tabi ki herkes tuttuğu pilotu savunacak az biraz 🙂 Ben hoşuma gideni söyledim sadece. Sonuçta orda savaşan herkes emek ediyor terini son damlasına kadar.

    Neyse benden bu kadar yarın mesai var dua edin bana gece otopsi çıkmasın nöbetçi benim :S

    İyi geceler.

  5. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    😀 Dostum valla akşam akşam iyi laf attın 😀 Ama ben senin objektif bir izleyici olduğuna inandığım için,Lewis'i överken Alonso nunda hakkını vereceğin için sadece o şekilde ifade ettim.Benim demek istediğim sadece ılımlı olma anlamındaydı.

    Yırttımmı sorudan ? :))))

  6. 1. "Alonsothebest_Massa : Bülent şahin sende ille Hamilton'ı Alonso dan daha iyi yarışmış gibi göstereceksin ha"

    2. "Alonsothebest_Massa : Bülent zaten herkes aynı düşünse bir anlamı kalmaz.Kaldıki ben Lewis'İn pilotajını sorgulayamam.Sadece rakip olarak saygı duyuyorum."

    Şimdi ben desem ki zaten bu benim düşüncem, sen burda çelişmiş olmayacak mısın 🙂

  7. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Araçların arka kanadına keep your distance AUSSIE yazsınlar bence. 🙂

  8. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Bülent zaten herkes aynı düşünse bir anlamı kalmaz.Kaldıki ben Lewis'İn pilotajını sorgulayamam.Sadece rakip olarak saygı duyuyorum.

  9. arkadaşlar önemli olan neticedir. hamilton çok iyi yarıştı. button ıda geçti. ama 6. oldu. çok iyi sürücüye puan verselerdi kimi f1 in en çok puan alan adamı olurdu. bakın alonsoya öyle normal fazla geçiş yapmayan(bu yarış istisna)vasat bir pilot görüntüsü çizsede adamın 2 şampiyonluğu var ve istatistiki manada şuminin rekorlarını kırabilecek bir kaç pilottan biri. sonuçta alınan neticelerle insan anılıyor. bence…

  10. Alonsothebest_Massa sana göre Alonso senin için daha iyi yarışmış ise saygı duyuyorum ama bunlar benim fikirlerim, senden de saygı bekliyorum, bugün gerçekten Lewis gerçek bir yarışçı gibi sonuna kadar zorladı.

    Benim hayalimdeki yarışçı tipi her yerde her zaman maksimumu çıkartandır. Bunun için gerekirse bütün şartları zorlayandır. Sezon sonunda puan listesinde isterse 0 puan çeksin yine de ben "o" adamı izlemekten her zaman keyif alırım, bunu da 0 puan çekmesinden dolayı hiç çekinmeden her yerde söylerim, bugün belki Lewis podyumda yoktu ama benim için Lewis bugün gerçekten o pistin en iyisiydi.

    Massa'yı geçti, Alonso'yu bitmiş dediği lastiklerle sonuna kadar zorladı, belki de geçecekti ki atağını da yaptı göremedik, geriye düştü, 20 saniye geriden geldi, önü açıkken bariz daha hızlı aracı ile Weber yaklaşamadı bile. Rosberg'i geçti. Kısacası bana göre pistin en iyisiydi, siz kabullenmeyin, o sizin bileceğiniz iş.

    Ayrıca bir parantez emre duru'ya.

    Hislerimiz ve düşüncelerimiz aynı emre arkadaşım.

    Selametle.

  11. Sir Jack B.  avatarı

    Belki Kubicayı geçip rölantiye alsaydı podyumda bitirebilirdi. Düzlüklerde hızlı oldukları için savunma sıkıntısıda olmaz. Lastikler çok yıpransa belki sıra kaybedebilirdi. Bunu bilemeyiz ama 2 pit yapması iyi oldu biraz heyecan kattı. Sonuçta o şekildede podyum mümkündü bu şekilde de. Yada her iki şekilde de podyuma çıkamayabilirdi 🙂

    2008 de Almanyada kazandığı yarışa benzedi biraz. Orada da liderken Sc de pite girmemiş ardından pozisyon kaybetmişti. Ardından tek tek rakiplerini geçip yarışı kazanmıştı. Bence en iyi yarışı oydu. Kazansaydı bu yarış en iyi yarış olurdu 😀

    Sen hep böyle iki pit yap bence daha iyi olur 😀 araba süratli geçiş yapmakta pek zorlanmazsın 😀

  12. emre özduru avatarı

    Bülent Şahin arkadaşım sanırım sende benim gibi F1'i uzun yıllardır takip ediyorsun sanırım. Senin aklına gelen ben de düşündüm.

    Senna'yı ve Schumi'yi seyrederken keyif alırdım bu çocuğuda izlerken çok keyif alıyorum ve sürüş şekli olarak 2 efsanenin kumaşı var sanki genlerinde.

    Kesinlikle bugünkü yarışın yıldızı idi.

    Bu arada kaskının renkleri Senna'nın kaskına ben çok benzetirim o yüzden benim için de ayrı bir sempatisi var.

  13. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    bencede webber 2.pıte gırdıkten sonra mc laren ekıbı hamıltonu pıte almaya karar verdı ve bun etken dıger tahmınlerı rakıplerının de 2.pıte gırecegı seklındeydı.evdekı hesap carsıya uymayınca boyle oldu..

  14. inanılmaz bir performanstı, fakat 2 pit yapmasaydın bu kadar etkileyici bir yarış çıkartamazdın bunu da belirtmek gerek

  15. BUgünün kahramanları Kubica Hamilton vede Alonso tebrik ederim…Ama bu yarışın eğlenceli geçmesinin en büyük nedeni yağmurdur bir teşekkürde yağmura…

  16. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Lewis i süper yarışmış,Alonso yu bir şey yapmamış,Lewis'i yetenek Alonso yu sıradan görenleri okudukça üzülüyorum,şaşırıyorum kızıyorum.Ama eski Schumiciler,Mclaren den gelen kızgınlık vs saygı duyuyorum.

    Bence halimize teşekkür edelim.Bir efsanemiz var ve adam kazanmasada isim tablosunda ismini görmek bile yetiyor.

    Alonso,Lewis,Massa,Vettel,Button gibi bir cadı kazanımız var.Eğri oturup doğru konuşalım.İkiside günün yıldızı.Alonso kimleri geçti diyorsunuz.Hamilton da startta Sutil ve Rubens i geçti.Kazadan yararlandı,Vettel in yarış dışı kalmasıyla avantaj yakaladı.Belki yağmurlu olmasa Lewis bu kadar çıkamayacaktı veya Button kazanmayacaktı.Belki kazanacaktı.Belki duble yapacaklardı.Haftaya bunu daha net göreceğiz.

    Hayır herkesin tercihi ayrıdır ancak Obejktif olalım ve hakkını verelim.Bence günün yıldızları Alonso-Lewis-Kubica ydı.Ancak Kubica yarışa heyecan kattımı hayır bence.(Geçiş anlamında)Bir pilotun geçişlerini önemli göstermek için sürekli iyi pilotlarımı geçmesi gerek.

    Gönül isterdi 58 tur böyle yarışsalardı.Birisi demiş arkadaki pilotu tutmakmıdır meziyet.Arkandaki pilot iyiyse evet öyledir.Ve önünde olmakmıdır meziyet evet öyledir.Arkadaşlar siz nekadar Alonso yu sevmiyorsanız ben onun 2 katı Hamilton'ı sevmiyorum.Yada Kimi yi.Ama Bazı ''bu pilotları tutan'' arkadaşlardan daha fazla saygı gösteriyor ve hakkını veriyorum''.Ve son olarak önce bu ikisine sonra diğerlerine teşekkür ediyorum.Yolları açık olsun Malezyaya.Umarım daha zevklisi orada bizi bekliyordur.

  17. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Bülent şahin sende ille Hamilton'ı Alonso dan daha iyi yarışmış gibi göstereceksin ha.Lewis te startta Rubens ve Sutil'i geçti.Startta kaza olmasından yararlandı.Vettel'in yarış dışı kalmasıyla pozisyon buldu.Bumudur yani =?

  18. Gerçekten çok iyi bir sürüş ortaya koydu fakat harcadılar Hamilton'ı gerek strateji gerek Webber'in teması olayı bitirdi.

  19. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    2. olabilmesi için önce kubicayı geçmesi gerekiyordu, ki bu biraz zor gibi görünüyor,ama en azından son turtlardaki gibi hızlı olmas ada pozisyonunu koruyabilirdi pite girmeseydi ve webber adlı pilottan uzak kalmış olurdu:DD

  20. bir dahaki yarış inşallah Fatih ..:)
    mclaren sanırım bir açıklama yapmış hamiltonu 2. pite çağırmamız hataydı 2. piti yapmasak 1-2 bile yapabilirdik demişler..yazık oldu..

  21. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    ahahaha abi napalım yani,çağırdın da gelmedik mi:DD

  22. mehmet cihan ferhatoğlu avatarı
    mehmet cihan ferhatoğlu

    adamım ya ön kanat kamerasında sanki avını takip eden köpekbalığı gibiydi weber kasabı yakaladı go lewis

  23. İyi olana hakkını teslim etmek gerekiyor. Sıkı bir Schumacher taraftarıyım, Ferrari'yi çok sever(d)im. Ta ki takım Alonso'yu getirip birde üstüne Schumacher yarışmaya başlayınca arkasından atıp tutana kadar.

    Şu anda bütün takımlara uzaktan bakıyorum ve artık daha iyi görüyorum bazı şeyleri. Bugün Hamilton beni heyecanlandıran tek isimdi. Stratejik hatalar yapılmamış olsaydı kesinlikle Ferrarilerin önünde olabilirdi. Ama olsun, yarışa heyecan kattığı için ona binlerce kez teşekkür ediyorum, sabahamızı aydınlattı siyah çocuk.

    Umarım Schumacher'de bu olayın içine girerde muhteşem yarışlar izleyebiliriz.

  24. Gökhan Kamil avatarı
    Gökhan Kamil

    Hamilton gerçekten güzel geçişler yaptı, "yarışçı" olduğunu gösterdi.

    Strateji konusunda ise neden böyle konuşmuş anlamadım. Telsiz'den lastiklerim bitti demiyor muydu? Bir de yeni lastiklere geçmeseydi ne olurdu merak ediyorum. Tahminen o zaman bu kadar zorlayamaz, atak yapamzdı, yapsa da lastiklerini haşat eder, sonlarda atak yerdi… Yani bence strateji onun için iyiydi.

  25. fatih küskü yoklama yaptım senle özayı yok yazdım haberin olsun 🙂

  26. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    gerçekten bütün kalbiyle,ruhuyla,aklıyla,bedeniyle yarıştı.yarışa heyecan kattı çok iyiydi ve Webber yüzünden üçüncülükten oldu Alonso'yu geçtikten sonra Massa'yı da geçerdi

  27. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    objektif bir adam,bu yarış için alonso-lewis-kubica sıralaması yapmaz,objektifliklik naralarına gerek yok;bülent şahin adlı arkadaş,ne mcleren ne de lewis fanı,yani onun neden böyle şeyler yazdığını anlamak,biraz angılayabilme meselesi,onun da yazdığı gibi,evet alonso sonlardan geldi 4. oldu da ciddi anlamda kaç kişiyi geçti güçlü araçlardan? tabelacı olursak elbette bugünün en iyisi alonso gibi görünüyor ama burada tebalacı olmayan epey bir f1 sever var ki hamiltonun yaptıklarını görebiliyor,hangi takım fanı olursa olsun..
    strateji bana göre de yanlıştı,çünkü lastikler bitse bile tıpkı ferrarilerin yaptıgı gibi,milleti arkalarında tutabilirdi lewis ve haybeden bu kadar sıra kaybetmemiş olurdu,ve ilk bölümde de button pite girdikten sonra hemen lewisi de almış olsalardı daha iyi bir yerde olacagı kesindi..

  28. kötü bir sonucun ardından takımı suçlamak (basın önünde suçlamak) çok yersiz ve yanlış. hamilton'da bu hastalık umarım yaygınlaşmaz. takım yanlış yapmıştır, buna bir şey diyemem ama ulu orta takımı eleştirmek doğru değil.

    ayrıca, button lastik stratejisini kendisinin belirlediğini ve kendi kararı olduğunu söyledi. demek ki takım, pilotlarına lastik stratejisi konusunda herhangi bir zorlama yapmıyor. hamilton da button gibi tek pitstop gerekliliğini yarış esnasında görebilmiş ve bunu takıma iletmiş midir? iletmiş ve takım buna karşı mı çıkmıştır? o halde aynı takım, neden button'a izin vermiştir?

    bence hamilton bu şekilde yaparak yanlış yolda gidiyor. sanırım bu açıkmalarında, button'ın 1. gelip tek lastik stratejisini ve bu kararın kendisine ait olmasından dolayı bir sinirlilik ve kabul edememezlik var.

  29. Helal olsun Hamilton , inanılmaz yarıştın elinden geleni her zaman olduğu gibi yaptın ama sansızlık 🙁

  30. ferrari forewer
    bu adam yarışcı kart yıllarından bügüne tüm yarışlar nette var ikili mücadelelerde çok hızlı eskiden shumi için cebinde 1 sn var istediği zaman kullanır derlerdi hamiltonda buna benzer bir güç var hangi şartlarda olursa olsun kazanamadığı ikili mücadele nadirdir. hata yaptığı zamanlarına bakarsak mücadelesiz olduğu bir yerde yaptığını görürüz.

  31. Bülent Şahin
    tüm yorumlarına aynen katılıyorum olaylara objektif tarafsız bakabildiğin için seni kularım.

  32. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    lewisn bi tek sorun uvar cok zorluo nerde nasıl davranacağını bılmıyor cok hızlı pilot lafım yo kzevk katıo yarşlara ama biraz yarşn bazı yerlernde daha sakn ayrışıp finishe ulasmalı sakince

  33. yani tabi eleştirilebilir stratejimiz ama hamilton bütün suçu takıma atmamalı,pite girmeden önce hamilton kubicayı zorluyordu haliyle lastıklerı diğerlerinden fazla aşındırdığıda herkes tarafından söylenen bir gerçekken hamiltonun takım stratejisini eleştirmesini pekde hoş karşılamadım,gerek yok.takımla kazanırız takımla kaybederiz de geç git.

  34. Aslanım benım harikasın sen yaptıgın çılgınca ataklar muhteşemdi 6.olmana ragmen çok mutluyum bize yaşattgın heyecan için sana minnettarız iyiki varsın:)))

  35. mehmet cihan ferhatoğlu avatarı
    mehmet cihan ferhatoğlu

    Helal olsun lewis. rosberge yaptığı atak massa button webberi geçmesi onun nasıl bi yetenek olduğunu gösteriyor weberin kasaplığı (hem de 2 kere temas yaptı) ve pit ekibi sayesinde 6. olduk yoksa buttonu görürdüm

  36. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    kirve sana katılıyorum ancak lewis pite girmeseydi enazından şuan enbüyük rakip olan 2 ferrarinin önünde bitirebilirdi belki 2.lik zordu ancak 3. lüğü rahat korurdu…

  37. Ben objektifim ki sizin ilk ikide saydıklarınzla aynı fikirdeyim,sadece ben değil formula 1i takip eden herkes bilirki bu gün en iyi üç kişiyi saymak gerekirse alonso hamilton ve kubica.

  38. 2. pit stopu yapan ilk araç yani podyum için savaşanlardan mark webberdi,webber pitten çıktktan sonra çok iyi tur attı ve bu nedenle mclaren hamiltonu 2 tur sonra pite alıp lastik değişiminin fayda sağlayacağını dusundu sanırım.bu arada kubicaya karşı başarısız olmuştu hamilton fakat webberin pit yapması mclarenı cesaretlendirmiş ve ferrarilerinde 1 pit stop daha yapacaklarını düşünmüş olabilirler.

    hamiltonun aracı webberle ilk temasından sonra dikkatlıce tekrar ızledığınızde yarısı ne kadar dengesiz sekılde sallandığını görebilirsiniz.pite girdiğinde ön kanadını neden değiştirmediler diyede düşündüm.

  39. Tek kelime ile ''İnanılmazdı''.

  40. gerçek bir şampiyonun nasıl yarışması gerketiğini bize gösterdin, tebrikler.

  41. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    lastiklerin durumunu pit ekibi bilir tabiki ancak yol tutuşunu ve ufalanmasını pilot bizzat yaşar. button basın toplantısında kendisi ifade etti lastik değişimi benim kararımdı , çünkü pisteki durumunu en iyi pilot görüyor. lewiste açık bir sıkıntı dile getirmemesine rağmen Mclarenin stratejisi biraz tartışmalı bence…

  42. Son pitstoplara girmeden önce sanırım 8. sıradaydı Alonso. Yarışı 4. bitirmesinin nedeni takımların ceplerinden ekstra pit stop çıkartmaları.

    Alonso Ferrari kullanıyor ya diğerleri? Alonso'nun geçtiği adamlar kim? Şimdi kalkıp Schumacher'de o adamlarla yarıştı geçemedi falan demesin kimse komik olmayın lütfen.

    Evet duygularımla yazıyorum, çünkü ben yarışta bu duyguları hissettim.

    Objektif olabiliyorsanız birde bu açıdan bakın o zaman..

  43. Bülent Şahin,biraz daha duygularını gizleyerek objektif olsaydın daha iyi olurdu,alonso her ne kadar kalkış yapamadıysa 18 den 4 kadar yükseldi,önünde massa olmasaydı belki ilinci bile olurdu,ilk üçte alonso var bence.

  44. Çılgınca Alonso'ya saldırsaydı şu anda Alonso 4. değildi. Hamilton yapması gerekeni yaptı açıkları aradı, en hızlı olduğu yerlerden birinde de atak denedi ama Weber herşeyin içine etti.

    Tabi ki gerçek anlamda Hamilton 2 sn hızlı değil, ama bugün performans olarak bariz şekilde hızlı olduğunu da kimse inkar etmesin.

  45. kaan kaanhan avatarı

    harika sürdü tebrikler. ön kanatta parçanın kırılması ile DF da kaybetmiş buna rağmen çok iyiydi.

  46. ozkan kalayci avatarı
    ozkan kalayci

    mc.leren arkadaşım, lewis 2 sn. gerçek anlamda alonsodan hızlı değildi, alonsa, önce kubica, sonra da massa yüzünden yavaştı… ve çılgınca alonsoya saldırısan sonuçta bu olur.. çünü arkad da daha çılgın weber var!!!
    ve yine alonsa massaya atak yapmadı. denese geçebilirdi..

  47. Arkadaşlar ne kadar Schumacher hayranı olduğumu bilen bilir.

    Ancak bugün Hamilton'da şampiyon Schumacher'in parıltısını gördüm, işte gerçek bir F1 pilotu dedim, muhteşem sürdü gerçekten, kelimeler tarifsiz kalır, ayrıca bir parantezde Kubica'ya, altındaki yetersiz araca rağmen maksimumunda maksimumunu çıkarttı. Benim gönlümde yarışın 2 galibi var.

    1. Hamilton.
    2. Kubica.

  48. gerçekten lewis alonsoya atak yaptıktan sonra arkadan webber hamiltona girdi ya orda webber e çok sinirlendim.hamilton süperdi.

  49. Her ne olursa olsun yarışı o lastiklerle birtiirp bitiremiyeceğini en iyi duvar ekibi bilir.Lastiklerini ne kadar aşındırdığını önemsemeden dewam edip son turlara gelmeden lastiklerim bitti diye bağıran bir Hamilton un çağrılarının asıl suçlusu duvar ekibi tutulurmuydu? Neden daha erken pite alıp daha avantajlı yarışmasını sağlamadınız diye…

  50. açıkçası 2. pit stop yapılması gerektiğini Lewis istememişse McLAren takımı çok yanlış bir karar verdi 2 saniye hızlı araçla bile geçiş zorken takım niye böyle bir karar verdi anlamış değilim en kötü 3. bitirebilicektik yarışı ve pitten sonrada lewis stres yapmıcaktı yakalayıp geçmek konusunda belkide lastikler çok yıprandı LEwis tırmanmaya çalıştığı sırada button önü boş şekilde kontrol altında gitti ama LEwis sürekli başka bir aracın arkasındaydı buda lastiklerin daha çabuk bozulmasına sebep oluyor her ne olursa olsun yarışı o lastiklerle bitirebilirdi benim görüşüm yazık oldu bu kadar güzel sürüşe en azından podyum gerekliydi.

  51. sezgin güneş avatarı
    sezgin güneş

    hamilton iki pitstop yaptın genede yarışın sonunda lastiklerim bitti diye ağlıyordun sen eğer tek pitstop yapsaydın buttondan 3 sn yavaş kalırdın çünü çok sınırda araç kullanıyorsun..

  52. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    tebrikelr lewis bugün süperdin gercekten.. mark webebr terminötör gibi adam :@ nefret etmeye basladım bu adamdan webberdn

  53. Gökhan Eroglu avatarı
    Gökhan Eroglu

    hey lewis uzun bir aradan sonra bizlere süper bir yarış izlettin.

    şiş gözlerimiz tvden ayrılmadı:)

    teşekkürler:)

  54. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    lewis yine safkan bir f1 pilotu olduğunu kanıtladın , Mclarenin stratejisi yanlıştı , ancak bilmediğimiz şeylerde olabilir.

  55. umit isbilen avatarı

    gayet haklı bence, o performans daha iyisini hakkediyordu, webber evinde olmanın heyecanına kapıldı ve işleri b.k etti…

  56. gerçekten muhteşemdin. seni izlerken yerime oturamadım bizlere böyle bir yarış izlettiğin için sana minnetrız.
    takım muhtemelen lastiklerin yarış sonuna kadar dayanmayacağını düşünmüş kaldıki sen ikinci lastikleri bile tükettin:)

  57. Lewis gerçekten harika bir yarış çıkardı ama takımı eleştirmesi yersiz olmuş…Hamiltonun sürüş stilini herkes biliyor…Agresif ve lastikleri zorlayacak şekilde sürüyor…Takım 2 pit yapmasaydı Lewis için klasikleşen lastik patlatma sorunlarıyla karşılaşabilirdi…Zaten lastik değiştirmeseydi kendi tabiriyle "Hayatının en iyi sürüşlerinden biri gerçekleştiremezdi."

  58. mert merter avatarı

    ????? Lewis olur böyle seyler takimin bir bildigi vardi weber arkadan carpmasa eminim alonsoyu gecerdin.weber sagolsun tambir kamyon söförü

  59. bütün kalbinle sürdüğün ortada kazanmasanda sen bütün taraftarların gönlünü kazandın ne kadar kaliteli pilot olduğunu tüm dünyaya gösterdin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir