Rosberg Mutlu, Schumacher Mutsuz

yazar:

kategori:

Rosberg “Bugünkü karışıklıklardan sonra 5.lik iyi bir sonuç.”

“Yağmurda kötü bir start aldım ve ardından performans kaybı yaşadık, yumuşak lastiklerde sorun yaşadım. Arka lastiklerde oldukça fazla ufalanma sorunu vardı bu yüzden önümüzdeki gruba atak yapabilmek için 2. defa pite girmek zorunda kaldık.”

“Lastik avantajı olmasına rağmen önümüzdeki aracı yakaladığımızda geçmek zordu ve bu yüzden Mark ve Lewis’in kazasıyla bir kaç sıra kazanmak iyiydi. Sonuçtan memnunum.”

“Aracı geliştirirken puan almaya devam etmeliyiz. Bu bakımdan genel olarak iyi bir hafta sonu oldu.” dedi.

Mercedes GP’nin 7 dünya şampiyonu sürücüsü Michael Schumacher ise kendisi için alt sıralarda geçen yarışın ardından pek de mutlu değil.

Schumacher “Bugün iyi bir yarış çıkarabilirdim bu yüzden startın ardından temas yaşamam kötü oldu. Kaza yarışın sonucunda etkili oldu. Ancak bu tür şeyler olabiliyor ve yaşananların ardından ‘Bu bir yarış.’ demek zorunda kalıyorsunuz.”

“Yarışın geri kalanında son sıralardaydım ancak şunu söylemeliyim ki hâlâ eğleniyordum çünkü bugünkü yarış performansımız umut vericiydi ve yarışın bir bölümünde tepedekilerden daha hızlıydık.”

“Bir puan almak güzel ve bu puanla gelecek yarıştaki mücadeleyi dört gözle bekleyebiliriz.” dedi.


Yorumlar

  1. rosberg mutlu çünkü öndeki arabalara hiç atak yapamayan bi raçla 5.oldu bense mutlu değilim.mercedesin durumu kötüye gidiyor.öndekilerle fark açılıyor.ilerleme yok.nicoya rekabetçi bi araba lazım.schumiyede
    feel it diyorki schumi kaza yapmasa kubicayı geçermiş yani 2.olurmuş.yok daha neler ferrariler bile geçemedi kubicayı.

  2. Cumartesi siralamalarda iki pilot Schuminin yolunu kapatilar.Yarista kaza gecirdi.Pite uc kere girdi,ordada cok zaman kaybeti.Her seye ramen puan aldi.Ya bunu sadece Schumaher yapabilir.Ama biz yine onu podyumda atilirken gurecegiz insallah.Bizde schumaher taraftarlarinda kulturumuz var.Bahreyn yarisi icin ben dedim ki Massa Alonsuya acik kapiyi birakti onun icin Alonso Massayi gecebildi.Alonso taraftarlari bana dediler SEN KENDI HALINE UZUL.Bugunse diyorlar ben kimseye hakaret etmem.Vay be bu isler boylemi oluyor?

  3. Cumartesi siralamalarda iki pilot Schuminin yolunu kapatilar.Yarista kaza gecirdi.Pite uc kere girdi,ordada cok zaman kaybeti.Her seye ramen puan aldi.Ya bunu sadece Schumaher yapabilir.Ama biz yine onu podyumda atilirken gurecegiz insallah.Bizde schumaher taraftarlarinda kulturumuz var.Bahreyn yarisi icin ben dedim ki Massa Alonsuya acik kapiyi birakti onun icin Alonso Massayi gecebildi.Alonso taraftarlari bana dediler SEN KENDI HALINE UZUL.Bugunse diyorlar ben kimseye hakaret etmem.Vay be bu isler boylemi oluyor?

  4. O öyle değil arkadaşım.Herkes kendi düşüncesinin doğru olduğunu zanneder.Tıpkı senin gibi sende doğruyu düşündüğünü zannediyorsun.Ama buna sadece sen vede birkaç nadir insan inanıyor.Bu kadar millet yanlış biliyor sen doğruyu biliyorsun :)))O kadar eksi alıyorsan bence hatayı millette değil kendinde arıyorsun.Gelelim o eksi aldığın yoruma 2 yarış için sıralama antreman vede yarış rosberg üstün demişsin.NAsıl oluyor arkadaşım izlemedin heralde sen.Avustralyada antremanlarda schumi çok daha iyiydi.Sıralamalarda sadece 1 zaman turu atabilmesine rağmen aynı turu attılar rosbergle.Yarıştada kanadı kırılıp son sıraya düşen birisiyle önlerde yarışan birisini karşılaştıramassın.Bu senin sadece önyargılı olduğunu açıklar bize.Ama sen şimdi diyeceksin puan olarak önde Rosberg bende diyeceğimki sezon uzun sezon sonu görüşelim:))))

  5. sezgin güneş avatarı
    sezgin güneş

    schumachere zaman tanımak lazım şimdi kıyaslamalar yapılıyor hamilton bile ilk f1 e geçtiğinde hızlıydı filan diyerek hamilton evet ilk f1 e geçtiğinde hızlıydı ama o 3 yıl hiç birşey kullanmadan beklemedi. eğer 41 yaşındaysan ve 3 yıl f1 gp2 aracı kullanmadıysan gerçekten zor bir dönüş olacaktır ama schumacher bizim için hep birinci.

  6. geLen giden iLk yoruma (-) vermiş.

    Bizim saygıdeğer Türk miLLeTimizin güzeL huyLarından biri =)

    Doğru sana Ters ise, asLa kabuLLenme; yüz çevir 😀

  7. geLen giden iLk yoruma (-) vermiş.

    Bizim saygıdeğer Türk miLLeTimizin güzeL huyLarından biri =)

    Doğru sana Ters ise, asLa kabuLLenme; yüz çevir 😀

  8. geLen giden iLk yoruma (-) vermiş.

    Bizim saygıdeğer Türk miLLeTimizin güzeL huyLarından biri =)

    Doğru sana Ters ise, asLa kabuLLenme; yüz çevir 😀

  9. R26 arkadaş o olsaydı bu olsaydı demeyi çok sevmem ama sChumi bugün o kazayı yapmasaydı büyük ihtimalle Kubicanın yerinde olacaktı ama sen bu cümlenle zaten olaylara nasıl baktığını göstermş oluyorsun bize.Starttan ilk viraja 3 pozisyon atlamış biri şanssızlık sonucu son sıraya gerileyip 1 ekstra pitle beraber 3 tane sorunlu pit yapmasına rağmen puan almayı başaran birisi hakkında yaptığn bu cahilce yorumun F1 ile uyuşmamaktadır.Partizanlığını burada değil başka alanlarda kullan arkadaşım…

  10. tadında bırak dedik sana biz yazık olacak

  11. Dikkat ediyorum da Schuminin isminin geçtiği yerde Alonso ile kıyaslamalar oluyor, çok yanlış hareketler bunlar çook!

  12. murat belki bisikletle bile 5. olabilir:D

  13. murat levent avatarı

    Rosberg den standart bir 5.lik daha, çok komik geliyor bu adam bana, altında f16 olsa yine 5. olacak. 😀

  14. Schuminin ikinci pitinde takım sanırım hazır değildi. Çok bekledi Schumi orda ve tekrar en arkaya düştü. Neyse bunlar küçük ayrıntılar. Önümüzdeki yarışlarda çok daha iyi olacaktır Schumi

  15. sinan karan avatarı

    button alonsoyu alonsoda schumaheri yaktı yazık oldu gerçekten..

  16. Pitler yapılırken Schumi 2. pitini yapıyordu ve malesef lastiklerin takılması çok uzun sürdü dikkat ederseniz herkesten 5 saniye daha fazla pitte kaldığıını görürsünüz ki ekstra bir pit yaptı ona hiç değinmedim. Eğer o 5 saniyelik kayıp olmasa idi arka sıralarda belki de bu kadar zaman kaybetmeyecekti. Herşeye rağmen onun yarıştığı görmek harika.

  17. değişken pist şartlarında, schumacher bugün kalitesini ve tecrübesini konuşturacaktı. ama kaza her şeyi mahvetti. altındaki de bir mclaren veya ferrari olmadığından, hünerini gösteremedi. çok üzüldüm onun adına ama, efsane pilotumuzun adı yeter. varlığı yeter. masaya yumruğunu vuracağı gün çok yakındır. keyfini çıkar rosberg..

  18. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Ben hiç bir pilota hakaret etmem.Lewis'i sevmiyorum mesela.Ama bugünde bana heyecan kattırdı.En sevdiğim pilotun yanında en sevmediğimede hakkını verdim.Schumi ile diğerleri gibi bir kıyaslamayada girmem.Küfür etmek isteyen maç izlesin.Sende relax ol.Ben 1997 yılında başladım ve o bana göre en iyi pilot Schumi.1997 yılından sonraki pilotlarda ise Alonso.Tabi birisi çıkar Lewis,Massa,Vettel,Button derse saygı duyarım.Neden küfür edeyim.İnsanlar kendilerini küfürsüz ifade etmeli.

  19. Zamanla daha fazla eğlenecek, sadece zaman…..

    İşte o zaman biz ondan daha çok eğleneceğiz.

    Bugün Rosberg'den daha önde olabilirdi o kaza olmasaydı, çünkü zaten startta önüne geçmişti. Performans olarak eksiği kalmadı gibi. Paslarını atmak üzere.

    Haydi Schumacher bir sonraki yarış senin olsun.

  20. Gökhan Kamil avatarı
    Gökhan Kamil

    Yarışın başında her şey tersine döndü. Button-Alonso temas yaşadı, ceremesini Schumacher çekti. 3 şampiyon birbirine girdi. Daha sonra da neredeyse hiç görüntüye gelmedi diyebilirim. Önde mücadele zayıfladığında Schumacher'i gösterirler diye düşündüm ama olmadı. Alguersuari ile ne yaptıklarını artık internete verilen araç üstü görüntülerden izleyeceğiz. İlk viraj olayı olması kuvvetle muhtemel o heyecan yaratan grubun içinde ve belki de önünde olacaktı.

  21. Ahmet DEMİR avatarı

    Shumi sen eğlen, biz zaten seni orda gördükçe eğleniyoruz. Kaza olmasaydı eminim daha güzel yerde olacaktın.3 defa pite girdin ve araç ancak bu kadar hızlı.Senin yapabileceğin bi şey yok.

  22. Siz de yıllar önce Alonsoya ettiğiniz hakaretleri ezberlemiştiniz ne çabuk unuttunuz?

  23. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Ezberledinmi bu yorumu.Her yerde aynı beyhude yorum.

  24. Schumi bazı anlayamaz bunu senin orda olman bize yetiyor gerçekten…Tv de seni az görsek de gördüğümüz anlar bile heyecanlanmamıza yetiyor…Bazıları hala istatistik konuşturuyor…İstatistik konusunu hiç açmamaları gerekiyor schumiyle birini kıyaslarken…

    İşin ilginç tarafı schumiyi eleştiren bazı kişiler schumi bıraktığında büyük pilot onun gibisi bir daha gelmez schumi nereye ben oraya diyebilen insanlar…Ama aynı insanlar yıllar önce hakaretler yağdırdığı bir pilota şu an ferrari de olduğu için en büyük pilot diyebiliyor…Ve schumi pilot değil seviyesine kadar düşebiliyor…

  25. Kaza olmasaydı Schumi daha da eğlenecekti ama olmadı sağlık olsun.

  26. Biraz daha eğlenmeye başladığı vakit bizde çok eğleneceğiz bazıları eğlenemeyecek 🙂

  27. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Schumacher'in mutsuz olması gayet normal arkalarda mücadele ona yakışmıyor hele böyle güzel ve Bahreyn'in tam tersi olan bir yarışta hiç yakışmıyor
    Rosberg ise sadece Schumi'nin önünde bitirdiği için bile mutlu olmalı

  28. schumi seni pistte görmek yeterli bizim için kaçıncı olduğunun o kadar da önemi yok. sen eğlenmeye bak tadını çıkart yeter.. =)

  29. schumi seni pistte görmek yeterli bizim için kaçıncı olduğunun o kadar da önemi yok. sen eğlenmeye bak tadını çıkart yeter.. =)

  30. Rosberg > Shumi

    2 yarıs, sıraLama, anTrenmanLara bakTığımızda performans oLarak Rosi önde.

    Devam Rosberg

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir