2015 Abu Dhabi GP 1. Antrenman – Hamilton Lider

2015 Formula 1 şampiyonasının 19. ve son yarışı olan Abu Dhabi GP öncesinde gerçekleştirilen birinci antrenman seansını Mercedes pilotu Lewis Hamilton ilk sırada tamamladı.

1.43.754 ile ilk sırada yer alan şampiyon Hamilton’u 0.1 sn geriden takım arkadaşı Nico Rosberg takip ederken Mercedes sürücülerinin arkasında yer alan isim Ferrari’den Kimi Raikkonen oldu.

Ferrari’nin diğer pilotu Sebastian Vettel seansı 5. sırada tamamlarken Ferrari pilotları arasında Red Bull’dan Daniil Kvyat yer aldı.

Force India’dan Nico Hulkenberg’in 6. sırada tamamladığı seansta Ricciardo 7, Perez 8, Maldonado 9 ve Massa 10. sıralarda yer buldular.

Williams’tan Valtteri Bottas 11. olurken onu Verstappen ve McLaren pilotları Button ile Alonso takip ettiler.

dereceler-fp1


Yorumlar

“2015 Abu Dhabi GP 1. Antrenman – Hamilton Lider” için 5 yanıt

  1. 44 numara 50. Poleünü alıp, 44 galibiyetle şampiyonluğunu taçlandırır gibi geliyor:) O değilde nisana kadar kim bekleyecek şimdi…

  2. GP2 ENGİNE avatarı

    raikkonene bak antrenmanlarda vettelin önünde sıralama ve yarışta hep geride şaka mı bu yaa. raikkonen resmen ferrarinin test pilotu ve deneme tahtası.

  3. Sezona neredeyse orta grubun sonunda girdik, sonradan açılan forvetler gibiyiz. Bu haftaya da gayet iyi bir başlangıç yaptık, Williams tempoyu artırıcaktır. Sıralamalarda ilk antreman performansına bakarsak 2 pilotu birden ilk 10’a sokmamız gerekir. Sıkıcı bir son yarış görücek gibiyiz, inşallah yanılmış olurum. Brezilya’da Hulk ilk 6’da olur demiştim bu haftada diyorum ki; iki pilot birden puan alır, birisi yine 6. olur.

  4. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    İzleyemedim ama Mercedes önde her zamanki gibi Force İndia şu B spec versiyonu ispanya’da getirebilseydi ve araç gelişimine devam etse red bull’u yakalardı Mercedes motoruyla…Zaten heyecanda yok bir an önce sezon öncesi testler başlasada görsek kim ne yapmış..2016 bilinmeyenlerle dolu Mclaren ne yapacak Red Bull gelişebilecekmi Ferrari Mercedes’i geçecekmi inşallah 2012 gibi bir sezon olur

  5. Bu yarışta da rosberg in ardında bitirirse sezonu soru işaretleri ile bitirecek ve ivme tamamen rosbergde olur 2016 başında

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir