Hispania Racing Takımın Gelişiminden Memnun

yazar:

kategori:

Hint pilot Karun Chandkok yarışı 4 tur geride 14. olarak bitirdi yarışı. Kolles bu sonucun takıma güç verdiğini söylerken asıl sezonun haftaya Malezya’da başlayacağını düşündüklerini belirtti.

“Bu sonuç ile Karun yarışı 14. bitirerek büyük bir adım attı. Biz iki aracımızdan birisi ile finiş görerek amacımıza ulaştık. Bruno için üzgünüz çünkü bu hafta sonu boyunca iyi işler yapmıştı.”

“Karun takımın ilk tam yarışını gerçekleştirdi ve takımın ilk yarışında 14.lük elde etti. Gerçekten bu zor koşullarda bunu başarmak harikaydı.”

“Takım iyi iş yaparak gride iki tane rekabetçi araç getirdi. Şimdi tamamen Malezya için odaklanıyoruz ve bizim esas sezon başlangıcımız haftaya olacak.”

Hint pilot da sonuçtan gurur duyduğunu söyledi.

“Bugün yarışı bitirebilmek gerçekten çok zordu. Bu yarış sonucunu Bahreyn’den bu yana çok sıkı çalışan mekaniker ve mühendislere adıyorum. Bugün takım için harika bir gündü ve biz büyük bir ilerleme kaydettik.

“İlk yarışımı bitirmekten dolayı çok mutluyum. Bugün yapabileceğimiz en iyi sonuca ulaştık. Bundan sonra zorlamaya devam etmek zorundayız. Üst sıralara tırmanmak istiyoruz.

Takım arkadaşı Bruno Senna ise yarışın başlarındaki hidrolik sorunu yüzünden yarışa erken veda etmek zorunda kalmıştı.


Yorumlar

  1. 4 tur yemiş olmalarına rağmen bu otomobilin bahreynde bir araya getirildiğini düşününce gerçekten büyük başarı onlar için. Kimse onlardan Avrupa öncesi finish geleceğini beklemiyordu ama sıralamalarda testlere katılan Virgin'e 0.4 saniye kadar yaklaşabildiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir