Perez: Büyük Bir Sonuç Elde Edebiliriz

yazar:

kategori:

Sergio Perez’e göre Force India Abu Dhabi’de büyük bir sonuç elde edebilir.

Perez antrenman turlarında gösterdiği performans ile dikkat çekmiş ve bu performansı sıralama turlarına da taşıyarak yarışa 4. sıradan başlama hakkı elde etmişti.

Seansı değerlendiren Perez “Dördüncülük bizim için büyük bir sonuç. Seans boyunca gösterdiğimiz performanstan çok mutluyum. Araçta yaptığımız bazı değişiklikler bu hafta sonuna olumlu yansıdı ve doğru yöndeyiz”

“Attığım turda herşey bir araya geldi ve maksimumu aldım. Yarın zor bir yarış olacak ve arkamdaki hızlı pilotları tutmayı çalışacağım. Elbette daha yukarılarda olmak için de şansımız olacak”

“Araca güveniyorum ve büyük bir sonuç elde etme potanisyelini görüyorum. Yarın pek çok yönden iyi olacak. Yarış hızımız iyi görünüyor. Sezonu bu kadar hızlıyken bitirmek gerçekten üzüncü verici” dedi.

Hulkenberg ise “Daha yukarılarda olabilirdim ve bu nedenle hayal kırıklığı yaşıyorum. Bu üzüntü verici. Tamamen mutlu değildim”

“Verilere bakmalı ve nerelerde zamna kaybettiğimi anlamalıyım. Yarın güçlü bir yarış olacak ve umarım bugünden daha iyi olmayı başarırım” dedi.


Yorumlar

“Perez: Büyük Bir Sonuç Elde Edebiliriz” için 5 yanıt

  1. Start anında checo yer kaybetmezse önemli soru; Kimi’yi geçmeye mi yoksa arkadaki williams ve red bull’u tutmaya çalışmak mı olucak? Hulk’un yarış temposunun önündeki pilotlara oranla daha iyi olucağını düşünüyorum çünkü daha maximum’u elde edemedi. Sonuç ortalamalarına bakarsak 6.sıra yine bize gelicek.

  2. Startta Raikkonen’i geçebilirse podyuma çıkabilir. Lastikleri zaten çok iyi kullanıyor. Açıkçası podyumda görmek isteyeceğim pilotlardan biri.

  3. ReyizHamilton avatarı
    ReyizHamilton

    Bu adam yarın podyuma çıkar

  4. Perez’in Hülkenberg’e tam 1 saniye takmasından ziyade bu kadar tepelere çıkması garip geldi.

    Mercedes bir şey denemiyorsa benim adım da xtrabit değil.

    1. vw-tdi-power avatarı

      Tahmin edilen espriyi yapmadan geçiyorum 😀 böyle bir şey mümkün müdür ki? Eğer öyleyse arada gitsin başka takımların vanasını açsın da Mercedes podyumdaki arkadaşlar değişsin 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir