Sainz Sıralamalarda Verstappen’i Yendi

yazar:

kategori:

Carlos Sainz, bu yıl sıralamalarda Max Verstappen’i geride bıraktı.

Formula Renault 3.5’ta şampiyon olan Sainz, bu yıl Verstappen’in gölgesinde kaldı.

Ancak bu genel olarak performanstan değil, Verstappen’in yaşının 18 olmasından kaynaklanıyordu.

Verstappen yıl boyunca iyi performanslar gösterse de Sainz çok fazla sorun yaşadı.

Sainz bu yıl çıktığ 18 yarışın 7’sinde yarış dışı kalırken bu sorunların hiçbirisi kendisinden kaynaklanmadı. Verstappen ise bu yıl 5 kez yarış dışı kaldı ve bunların ikisi kendi hatasından kaynaklanan kazalardı.

İkili sıralama turlarında kıyasıya bir mücadele girdiler ve bu mücadelenin galibi 10’a karşı 9 ile Sainz oldu.


Yorumlar

“Sainz Sıralamalarda Verstappen’i Yendi” için 6 yanıt

  1. 10’a 9 yenmeyi ne kadar yenmek sayarsınız bilmem ama Verstappen’in bu duruma gıcık olduğu kesin. Bu ikiliden aklı başında olan Sainz idi, Verstappen ise tribünlere oynadı. Güzel geçişleri olabilir ama geçiş yapmak şampiyon olmak için yeterli değil, hatta Vettel gibi geçiş yapmadan şampiyon bile olabilirsin polleri alarak.

  2. TurkAlonso14 avatarı

    Serhan acar bu ikilide şampiyonluk hamuru var demişti.ve de asıl şampiyonluk hamuru Sainz da var. Yaşadığı bu talihsizlikler olmasaydı yeteneğini daha iyi gösterip büyük takımların ilgisini çekebilirdi. Olası bir Button emekliliğinde Mclaren Honda da seneye ya da sonraki senelerde iki İspanyolu takım arkadaşı olarak görmek harika olur bence. Alo dan çok şey öğrenebilir Sainz.

  3. Red Bull’un kimi istediği önemli. Vergne’de Ricciardo’yu yenmişti ama Red Bull Ricciardo’yu seçti. Bu ikiliden de Verstappen önde şu an.

  4. GP2 ENGİNE avatarı

    toro rosso taraf tuttuğu için ves puanlamada sainzin önünde.sainz kaç defa yd kaldı.sezon genelinde sainz daha üstündü gerçekçi olalım.

  5. SebastianVettel05 avatarı
    SebastianVettel05

    verstappen yetenekli agresif ama hiç sevmedim sainz ise en az verstappen kadar yetenekli delici ve aynı zamanda usturuplu.bu sene adil kapıştıkları tek yer sıralamalardı ordada sainz’ın ves’i yendiğini görmek beni memnun etti açıkçası

  6. Saınz yetenekli bir cocuk lakin,vers in objektiflere oynaması ve saınz ın şanssızlıgı ve takımın birazda taraflı olması yuzunden gerilerde kaldı..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir