Dennis'e Takımından ve Ortaklarından Tam Destek

yazar:

kategori:

Mclaren F1 CEO’su Martin Whitmarsh, Ron Dennis hakkında çıkan spekülasyonları reddetti ve Dennis’in tüm hisse sahiplerinden tam destek aldığını söyledi.

Bu hafta çıkan haberler Ron Dennis’in geçen sene casusluk skandalını yönetim şeklinden dolayı takım patronluğundan alınmaya çalışıldığı söylenmişti.

Bu spekülasyonlar İtalyan savcıların Dennis’i evinde ziyaret etmesinin ardından daha da alevlendi.

Ancak Wtihmars bugün yaptığı açıklamada Dennis’in tüm takımın ve partnerlerin desteğine sahip olduğunu söyledi. Whitmarsh bu tür bir durumun kesinlikle olmadığını ve gelecekte yönetimde değişim olacaksa buna Dennis’in karar vereceğini söyledi.

Autosport.com’a konuşan Whitmarsh "Spekülasyonlar bir kaç nedenden dolayı geçersizdir."

"Öncelikle Surrey polisinin eşlik ettiği ziyaretçiler İtalya’da devam eden davanın parçasıydı. Bu bakımdan çok büyük sürpriz ya da çok stres yapıcı değildi."

"İkincisi ve en önemlisi Ron’un çekilmesi için zorlandığını söyleyen insanlar Mclaren Group’un birlikte olan yapısını bilmiyorlar."

"Ron tüm hisse sahipleri ve yönetim ve şirket ve takım için çalışan herkes tarafından destekleniyor. Şu anda 3 rolü var: Mclaren Group Başkanı, Mclaren Group CEO’su ve Vodafone Mclaren Mercedes takım patronu."

"Bu yüzden takım içerisinde geri plana çekilme vb. kararları alacak kişi Ron’dur." dedi.

Dennis’in sezonun ilk yarışı Avustralya’ya katılıp katılmayacağının sorulması üzerine Whitmarsh "Evet." cevabını verdi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir