Raikkonen "Favori" Sözlerini Önemsemiyor

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, Ferrari’nin Avustralya yarışı için favori olduğu yönündeki görüşleri önemsemezken sezon öncesi kış testlerinde en güçlü takım olarak kimin göründüğünü de bilmediğini söylüyor.

Kış testlerinde Ferrari’nin uzun sürüş temposu, en yakın sakipleri olarak sayılan McLaren’in önünde görüşleri var ama Raikkonen, durumdan emin değil.

Ferrari’nin favori olup olmadığı sorulduğunda Raikkonen: “Bilmiyorum. Güçlü bir pakede sahip olduğumuzu düşünüyorum. Ama diğerlerinin ne kadar hızlı olduklarını bilmiyoruz. Bunu yarışta göreceğiz. Kış boyunca yaptıklarımızdan dolayı mutluyuz. Melbourne’de durumu göreceğiz.”

“İyi bir dayanıklılığa sahip olduğumuzu düşünüyorum. Geçen sene bazı küçük şeyler yaşadık, aracı yarışta durdurdu ama bu her zaman olabilir.”

Raikkonen ayrıca Ferrari’nin sezona mümkün olabilen en iyi şekilde hazırlandığını da belirtti.

Raikkonen: “Elimizden geleni yaptık ve yarışa tekrar geri dönmek güzel olacak. Melbourne’de kimin hızlı olduğunu ve olmadığını göreceğiz. Çünkü, testlerden bir şey söyleyemezsiniz. Süreler yakın görünüyor.”

“Birisi bir gün hızlı gider ve diğeri bir başka gün. Bir kaç hafta bekleyeceğiz ve sıralamalarda göreceğiz. Ama McLaren’in güçlü olacağından eminim. Bu yüzden onların yarışta ne kadar iyi olduklarını görmemiz gerekiyor.”

Raikkonen, F2008’in geçen senenin galibi araçtan her alanda daha iyi olduğunu belirtti.

Raikkonen: “Aracın her alanda daha güçlü olduğunu düşünüyorum. Aracın arkasını çok geliştirdik ve lastiklerle, herşeyle iyi çalışıyor görünüyor”


Yorumlar

  1. mertcan mut avatarı

    adam zaten Allah tan başkasını önemsemiyor ki…. bende bu haline hastayım…

  2. Arkadaşım her sene favori gösterilme olayı medyatik olmakla ilgili bir durum, reputation olayı yani.

  3. Adem Kaymakcı avatarı
    Adem Kaymakcı

    Adı yeter Ferrari….

  4. Ertan  Akkaş avatarı

    Vallaha kim daha güçlü bilmiyorum ama benim gördüğüm tek birşey var Ferrari'nin neredeyse her sene favori olarak gösterildiği… En kötü sezonu 2005 te bile kötü başladığı sezonda şampiyonluğa oynayacağı söyleniyordu. Yine favori Ferrari'di.

    /////SFM\\\\\

  5. Şener  SALİH avatarı

    Bu adam nereye giderse gitsin ben onu seveceğim çünkü sadece sürüyor gerisine karışmam diyor politika beni bozar kısmında takılıyor olayın

  6. GAMZE IŞIKLIOĞLU avatarı
    GAMZE IŞIKLIOĞLU

    kesinllkle bu sene açık ara Ferrari ****ürecek.Mclaren'de iyi fakat bu sene bence Ferrari'nin yılı olacak.Renault zaten felaket görünüyor.Umarım sezon içinde aracı biraz daha geliştirebilirler.

  7. Mehmet Talha avatarı

    Açık açık söylüyo işte adam, alıp ****ürcekler sezonu açık ve net. Daha neyi önemsemiyosun Kimicim, doğru söylüyolar favoriyiz de başka yollardan ima etmeye çalışma bence. Tek tehlike olabilecek takımın elini kolunu bağladılar, bi şampiyonluk daha hediye edildi Monte ve ekibine hayırlı uğurlu olsun. Sezonun heyecanı kim 3. kim 4. olacak muhabbetinden çıkar en fazla.. Ha bir de Alonso ortalığı karıştırcak açıklamalar yapar elbette =)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir