Hamilton, Mercedes’in 2015 Çabasını Övdü

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, Abu Dhabi’de takım olarak bir kez daha 1-2 sonucu almalarının ardından Mercedes’in 2015 çalışmalarını övdü.

Art arda 3. kez takım arkadaşı Nico Rosberg’in arkasında 2. olan Hamilton, takımının performansından mutlu olduğunu söyledi.

Mercedes bugünkü sonuç ile bu sezon toplam 703 puan kazanmış oldu ve rekor kırdı.

Hamilton “İlk olarak harika bir seneydi. Tabi ki mutluyum ve artık keyfini çıkarabiliriz. Bu takıma tüm sene için şapka çıkarıyorum.”

“Beklentileri aştılar ve Mercedes-Benz’in dünyadaki en iyi takım olduğunu gösterdiler. Bu takımın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum.” dedi.

 


Yorumlar

“Hamilton, Mercedes’in 2015 Çabasını Övdü” için bir yanıt

  1. Ne ilginç değilmi 4-5 sene önce bir takım geliyor F1 tarihinde motor dışında elle tutulur bir katkı vermeyen ve onunda performansından şüphe duyulan (Mclaren döneminde) bir marka geliyor ve F1 tarihinin en baskın dominant aracını çıkarıp F1 tarihindeki en yüksek puan tavanına erişiyor.

    Sporda 10 yıllardır deneyimli olan Ferrari-Williams-Renault sadece arkalarından el sallamakla yetiniyor.

    F1 artık 1980 ler veya 1990 lardaki gibi değil mühendisliğin konuştuğu pilotların canavarca pisti yalayıp yuttuğu acımasız rekabetin oldugu yerden çıkıp masa başı işlerin adresi olması PR çalışma merkezinde acaba bu dönem hangi pilotu pazarlasak diye avantajlarını sunan bir oluşum oldu çıktı.

    F1 2006 senesinden sonra Michael ile ölmüştü ama anlamamıştık gerçekten öldüğünü görüyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir