Muson Yağışları Sepang'ı Vurdu

yazar:

kategori:

Son bir kaç günde Kuala Lumpur’da ve çevresinde sıcak ve kuru bir  günden sonra, öğlen geç saatlerde gökgürültüsü, şimşek, yağış ve benzer hava şartları gözlendi.

Dahası, meteroloji uzmanları,  haftanın kalan günlerinde ve hafta sonunda havanın böyle olacağını, yarış ve sıralama zamanında 16:00 civarlarında yağmur ihtimali olduğunu söyledi.

Yağmurun 16:00 civarında yağması bekleniyor. Yağışlar normalde 2 saat sürüyor.


Yorumlar

  1. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    bu pistte yarışlar genelde zevkli oluyor.Bakalım neler olacak.Ama sıralamalarda yağarda,Alonso-Lewis-Massa-Vettel ve Schumi arkadan kalkarsa çok ilgiç olur.

  2. evet pilotlar atak yapmaktan ziyade aracı yolda tutmaya odaklanıyorlar. 30 km/s ile giderken birden spin atan araç gördük geçen yıl burada. ayarsız yağıyor.

  3. Yağmurun her türlüsüne razıyım, yeterki yağsın 😀

  4. yagmurun yagmasını istedigin son yarıs bu yarıstır sanırım. yagmur yagınca normal yagmıyor ki alonso hamilton filan fayda etmez eğer yagmur yagarsa. bizde gene gecen seneki gibi garip bir yarıs izleriz.

  5. aLonsoKenan  avatarı

    Bende burada yağmur isteyen arkadaşları anlamıyorum valla :S Tahmin doğru çıkmıcak gibi geliyor bana ama yağarsa yağmur gerçekten çok kötü olucak :S

    Fia takvimi ayarlarken malezya gp zamanı muson yağmurlarına denk geldiğini biliyor.

  6. umit isbilen avatarı

    aklıma vettelin ilk galibiyeti geldi yağmurlu monzada….

  7. MagicAlonso avatarı

    umarım geçen seneki tarzda yağmaz.Yağması taraftarıyım ama yarışı durduracak derecede değil

  8. yagmur isteyen arkadaşlarım. Yagmuru yanlış yerde istiyorsunuz. Malezya gibi bir iklimde yagmur yagarsa öyle avustralyadaki gibi hafif yagmaz burada muson yagmuru yagıyor senein bu zamanlarında eğer yagmur yagarsa yarış durur burdaki yagmur pisti göle çeviriyor. Güvenlik aracı bile pistte gidemezken f1 aracı hiç gidemez. Zevk isterken yarıştan oluruz. 🙂

  9. Yarışı durdurmayacak her türlü yağmura razıyım..

  10. efendimayin  avatarı

    Yağar İnşallah yoksa yine zevksiz olur.

  11. kerim sisman avatarı

    fia takvimi hazırlarken bilmiyormu muson yağmurları zamanını.

  12. Ya artık yamur istemiyorum,yağacaksa bizim istanbulparkta yağsın.Araçların gerçek gücünü tam anlamıyla görmek isterdim.Zaten bu sene birde lastik sorunu çıktı.Plotlar lastiklerini koruma bahasına,zorlamıyorlar.Buna bir çözüm bulunmalı.

  13. yağmur yağarsa herşey değişir.HRT bile pole alabilir tabi o kadarda değil.Ancak hamiltonun alonsonun bu tip zor yarışlarda öne çıkacağını düşünüyorum.Redbull bu pistte güçlü olacaktır.bakalım neler olacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir