Vettel: "Red Bull'un Sepang'da Daha Fazla Tempoya İhtiyacı Var"

yazar:

kategori:

Sezonun ilk iki yarışında da sıralamaları en önde tamamlayan Alman pilot, bugünkü ikinci serbest antrenmanda Hamilton’un arkasından ikinci oldu ama rakiplerinin yaklaştığını belirtti.

Vettel: “bugünden %100 mutlu değilim. Hâlâ biraz daha hızlı gidebiliriz.”

“McLaren’ler ve Mercedes çok hızlı görünüyor. Ferrari’nin de sağlam bir uzun sürüş temposu olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden ne olacak görmeliyiz”

Vettel, sıralama birinciliklerine devam edip etmeyeceğinden emin değil.

Vettel: “Bugünün ardından nerede olduğumuzu görmemiz gerek, daha sonra hedef belirleyeceğiz. Ama elbette S3’e kalıp mümkün olduğunca önlerde başlamak için çabalayacağız”

Takım arkadaşı Webber ise ikinci antrenmanda erkenden aracını motor arızası nedeniyle yana çekmek zorunda kaldı ama aracının performansı konusunda iyimser.

Webber: “Cuma gününüzün etkilenmesini istemezsiniz ve bugün bu durum bize fazlaca pist süresine mâl oldu. Ama araç oldukça iyi durumda. Bir motor kaybetmek ideal olmaz tabi am kaybettik”

“Hızlı işlerde araç iyi durumda, yüksek ve düşük hızlı virajlar açısından bir eksikliğimiz olduğunu söyleyemem, her ikisinde de iyiyiz”

Webber ayrıca motor sorununu önemsemedi ve Renault’un V8 motorunun epeyce çok yol kat ettiğini söyledi.


Yorumlar

  1. Nizamettin Demircioğlu avatarı
    Nizamettin Demircioğlu

    Vettel'in kalitesini Tartışmam..Evet korku salmış olabilir.Ama arabaların eşitlenmesinden değil de Dayanıklılık korkusundandır..Vettel kendi aracından korkuyor diger araclardan değil.Korkmakta da haklı..Pilotun kafasının rahat olması için kullandıgı arabanın dayanıklı olması gerekır,arabanın ne zaman nerde arıza yapacagını dusunur hale geldı Sebastian.ve bu da cok kotu sonuclara sürükleyebilr

  2. elif çivici avatarı

    Vettel çok kaliteli bir pilot ama kendini tam olarak kabul ettirebilmesi için onu tampon tampona mücadelelerde daha sık izlememiz gerek bence.

  3. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    vetteli korku sarmış gibi , alışmış hep en hızlı araçla önde gitmeye ..araçlar aynı olunca panik yapmaya başlamış…

  4. en hızlı arabaya sahip olmak galibiyet için yeterli değil.vettel yarışlarda hep 1 gitti araba hızlıydı.iyi pilot ama onunla aynı tempoda yarışabilen çok iyi pilotlarla arabalarla mücadele yapmadı henüz.bu durumlarda ne kadar defans yapabilir ne kadar atak yapabilir bunlar meçhul.en azından ben bunları bilemiyorum görmek gerek.başkaları bu durumda ne düşünür yada bunları düşünmüşlermidir bilemem

  5. Kimi kandırıyon vettel hala hızlısınız ama dediğin doğru fark kapandı gümüşler çok yaklaştı ve ferrarinin de yarış temposu avantajı var.burda güzel bi kapışma izlesek diyorum fena olmaz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir