Prodrive ve Lola 2011 için FIA'ya Başvuracak

yazar:

kategori:

Benetton ve BAR takımlarından deneyimi olan David Richards’ın takımı 2008 yılında gridde olmayı neredeyse garantilemişti ama müşteri araçları kuralı nedeniyle takım griddeki yerini alamamıştı. 2009 yılında yeniden başvursalar da yine olumlu cevap alamadılar.

Autoweek dergisinin iddiasına göre Prodrive şu anda yeniden başvuru yapma aşamasında. İspanyol Epsilon Euskadi takımı da başvuru yapacaklarını duyurmuştu. Autoweek’in haberine göre Lola da başvuru yapmaya hazırlanan takımlardan.

FIA başvuru sürecini 15 Nisan’da kapatacak.


Yorumlar

  1. Ben de ilk haberleri çıktığından beri Lola ve Prodrive'ı istiyorum.

    Prodrive'ı sırf David Richards için istiyorum. 1998'de çok hoşum giden bir hareketi olmuştu. Emin olmamakla beraber kuvvetli ihtimalle İspanya'da Fisi Irvine ile çarpışmıştı. İyi giden yarış Fisi için son bulmuştu. Fisi garaja geldiğinde dokunsalar ağlayacak durumdaydı. Gözleri dolmuş, damlalar düşmek üzereydi. David Richards bir baba şevkatiyle Fisi'yi teselli etmiş ve benim gönlümü kazanmıştı.

    Lola'yı ise tıpkı Lotus gibi eskilerden olduğu için istiyorum.

    Bu iki takımın da kabul edilirlerse bu işi kıvıracağına eminim. David Richards bu sefer kafayı kullansa da Cosworth kullanacağını söylese 🙂

  2. Lola ve Prodrive… Gönlüm Prodrive'ın yanında olsa da 2 takımdan biri mutlaka grid'de yer almalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir