Red Bull: Renault’nun Ayrılması Motor Anlaşmamızı Etkilemeyecek

yazar:

kategori:

Red Bull, Renault’nun ayrılık kararı vermesi halinde bile 2016’da yarışmak için motorları olacağı görüşünde.

Red Bull cuma günü yaptığı açıklamayla 2016 yılı için bir motor üreticisi ile anlaştıklarını açıklamıştı.

Bu üreticinin Renault olduğu düşünülüyor ancak Renault bu hafta Formula 1’de kalacağına dair beklenen açıklamayı yapmadı.

Renault’nun ayrılığının Red Bull’un planlarını etkileyip etkilemeyeceği sorusuna Horner “İmzalanmış bir sözleşme var. Motor için anlaşma yaptık. Detayları bu hafta içinde duyurmayı umuyoruz”

“Son birkaç hafta çok yoğun geçti. Herhangi birşey söylemeye yetkim yok ancak yakında açıklanacaktır”

“Hangi motoru kullanacağımızı açıklayacak konumda değiliz. Ama durum açık: Önümüzdeki yıl için anlaşma yaptık. Talihsiz bir şey olmadığı sürecek yarışacağız. Ancak ne yazık ki hangi motorla yarışacağımızı söyleyemem” dedi.

Horner, her ihtimale karşın tüm motorlar için tasarım yaptıklarını söyledi.

Horner “Dört farklı tasarım yaptık. Bu işlem kaçınılmaz şekilde bizi etkiledi ancak gelecek yılın kuralları çok farklı değil”

“Sıkı bir mücadele veriyoruz. Milton Keynes için zor bir durum. Uzun çalışma saatleri, uzayan günler.. Bütün bunlar programa yetişmek için. Ama onlar süper bir iş çıkartıyor” dedi.


Yorumlar

“Red Bull: Renault’nun Ayrılması Motor Anlaşmamızı Etkilemeyecek” için 4 yanıt

  1. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Boşuna demiyorum. F1 takımları içinde en kaliteli mühendisler Redbull fabrikasında. Zaten Redbull’u desteklememin sebebi de çalışanlarının bu adanmışlık hissi. 4 farklı tasarım yapmış adamlar her halükarda burdayız mesajı veriyorlar resmen.2017’de gelecek bağımsız motorlar , o yılki en iyi motora eşit veya çok yakın performansa sahip olsun o zaman Redbull bunun acısını çıkartır.

    Mercedes/Ferrari Korkma , TİTRE ! 😀

    1. Son cümle hariç +1 🙂

  2. müthiş bir takım ruhu var adamlarda, biraz yüzsüzler ama çalışma tarzları nedeniyle helal olsun. Mercedes ve Ferrari’nin neden RBR’den korktuklarını çok net kanıtlıyorlar.

  3. 4 farkli motor için 4 farkli tasarim mi? Gerçekten etkileyici bir iş yapmış red bull. Kim ne derse desin f1’e katacak çok şeyleri var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir