Horner: Dennis Red Bull’un Motor Kararından Memnun Olmayacak

yazar:

kategori:

Red Bull, 2016 yılı için motor anlaşması imzalasa da anlaşma yaptığı üretici henüz ortaya çıkmış değil.

Red Bull’un genel olarak Renault motoru ile yarışmaya devam edeceği düşünülüyor ancak Renault’nun F1’e veda etmesi gündemde.

Red Bull’un hangi motor üreticisi ile anlaştığı tam olarak bir sır olsa da açıklamanın bu hafta yapılması bekleniyor.

Horner “Bekleyip neler olacağını göreceğiz. Oldukça iyi birşey olacak”

“Ron’un çok mutlu olacağını düşünmüyorum ancak o zaten son dönemde çok mutlu değildi” dedi.

Helmut Marko “Honda maddi açıdan büyük bir fedakarlık yapıp büyük bir bina inşa etti”

“Gördüğüm kadarıyla gelecek yıl hatalarından ders çıkarıp tamamen farklı bir resim çizecekler” dedi.

Bu sözlerin ardından “Red Bull Honda ile mi anlaştı?” iddiaları ortaya çıksa da bir başka iddiaya göre Renault F1’den ayrılırsa Red Bull’a kapılarını açacak tek üretici Mercedes olacak.


Yorumlar

“Horner: Dennis Red Bull’un Motor Kararından Memnun Olmayacak” için 15 yanıt

  1. Umarım Redbull,Honda ile anlaşmıştır seneye beraber ilk on için mücadele ederler.Renault Lotus u alıp fabrika takımı olarak dönsün böylece herkes amacına ulaşmış olur,Red bull un pilotları Honda motoruna ne diyecekler merak ediyorum.

  2. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Honda ile anlaşırlar umarım.

  3. Honda ve McLarenin o kadar aciklamalarindan sonra tutupta Honda gizlice rbr ile motor anlasmasi yaptiysa bu buyuk bir hainlik olur. Herhalde boyle bir salaklik yapmazlar.rbr nin caresizligi ve Hondanin berbat gecen ilk yilin eksikliklerini bir nebze saklamak icin rbryi kullanma istekleri bir araya gelince boyle birsey mumkun olabilir. Ayrica Honda motorumuz o kadar kotu degil McLarenin sasisi cok iyi degil modundaysalar bu da iliskileri tehlikeye atar. McLaren-Hondayla 10 yillik sozlesme imzalamislardi bu durumda ayrilik olursa muhtemel Honda buyuk bir tazminat odemek zorunda da kalabilir. Butun bunlarin yaninda rbr Mercedesle anlastiysa Ron Dennis buna asla kizmaz fakat rbr gecmiste McLarende ki gibi motoru ucretsiz alip ustune birde para alirsa buna belki kizacaktir…

  4. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    Acaba bütün motorların karışımını mı aldılar 😮

  5. Kafamız karıştı. Eğer Honda ile anlaştılarsa bunun bana göre tek açıklaması Renault un F1 i bırakıyor olması demek. Yoksa iyi yada kötü markasız Renault motoru kullanmaya razıydık. Hem hondanın seneyede ahım şahım ilerleme kaydedeceğini sanmıyorum öyle bir durum olursa neden McLaren deki arkadaşlar bukadar karşı çıkıyor anlamıyorum. 2 yerine 4 araçla daha fazla test olur işte

    1. Mesele o degil ki. 2 sampiyonun 1 yil surunup, RedBull’un hazira konmasi.

      1. İmza falan toplayın o zaman, Honda Redbull’a motor vermesin, hazıra konmasın, sefasını sürmesin deyin, karşıyız biz buna deyin. Eminim etkili olacaktır, kurtarın iki şampiyonun emeklerini.

    2. McLaren F1 (TEE) avatarı
      McLaren F1 (TEE)

      Bizim buna karşı olmamız Honda’nın seneye sorunları düzeltmesi ihtimali. Biz bu yıl resmen süründük, cefa çektik. Honda sorunları çözer de Red Bull Honda’ya geçerse, Red Bull resmen sefasını sürecek. Cefayı çeken McLaren, Alonso, Button, sefasını sürecek Red Bull olacak. Biz tamamen bundan karşıyız.

  6. McLaren ile esit motor verirse eger 2 tane sampiyonun 1 yillik rezilligi, verdikleri emek bosa gider. RedBull hazira konmus olur.
    Dennis ve Honda arasinda catirdamalar da cikabilir.

  7. Şu Redbull un F1 e en ufak bir faydası yok. Beş para etmez paragöz firma. Hep en iyisi benim olsun. Ama ben hiç çaba sarf etmeyeyim. Hala Adrian’ ın ipiyle kuyuda duruyorsunuz. O gidince sizi hangi motor kurtaracak o da meçhul. Burada bu zorlukları bile bile göğüs geren McLaren’ i “Ron Dennis” i tebrik etmek lazım. F1 in Redbul gibi takımlara değil McLaren, Sauber, Williams gibi, takımlara ihtiyacı var. Senin aldığın motordan memnun olsa ne olur olmasa ne olur. McLaren F1 her zaman var. Asıl bu takımlar giderse F1 o zaman ne yapacağını düşünsün. Redbull un def olmasının F1 e hiçbir eksi yönü olmaz.

  8. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
    Lewis-Hamilton(#TeamLH)

    Mercedes’le anlaşsa Dennis niye memmun olmayacak?

    Honda ile anlaşsa McLaren ne diyecek ?McLaren-Honda ilişkileri ne olacak Alonso-Button bu olayın neresinde …

    Cevabı olmayan bir çok soru ve Horner’dan değişik açıklama.

  9. Nazmi Duman avatarı

    Bu işten ron dennis ‘in rahatsız olması bekleniyorsa, honda ile anlaşıldığına işaret ediliyor.

  10. Hondayla anlaştılar sanırım ne dediğini pek anlamadım ama.

  11. Honda yine berbat bir motor yaparsa ne olacak ? Her yarış ilk 10 dışında kalıp puan alamamayı da gözden geçirdiniz mi?

    1. Akıllanmışlardır heralde Didem. Tutup ta hondayı eleştirmesinler zaten motor ortada. Honda da şampiyonluğa oynayacak bir motorda geliştiremeyeceğine göre olası bir RB Honda birlikteliği çok şey değiştirmeyecek belki ilk 10 a girerler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir