Malezya GP Cuma Sonrası Lotus

yazar:

kategori:

Jarno Trulli – 18.: “Başlangıçta zor bir gündü ama iyi ayar çalışmaları yapabildik. Olumlu geçen iki seans oldu. Yeni takımları kıyasladığınızda rekabetçi gibi görünüyoruz. Nihayetinde üst düzey takımlarla mücadele etmeyi amaçlıyoruz, daha ayrıntılı ayarlar üzerine çalışabileceimiz konumlara gelmek istiyoruz. Bu da Barselona’dan itibaren başlayacak. Hatasız geçen ve önceki iki yarışa kıyasla bugünkü seanslardan memnun kaldım. Sıcağı severim. Sıcakta yarışmayı severim. Zindeliğinizi test eder ve burada her zaman iyi performans gösterdim. Bu yüzden yarını ve Pazar günkü yarışı dört gözle bekliyorum”

Heikki Kovalainen – 19.: “Araçtan çok memnunum, açıkçası bugün pek antrenman yapacak fırsat bulamadım ama iyi hisler verdi. Araçta kendime güveniyorum. Önümüzdeki yarışı dört gözle bekliyorum. Gerçekten iyi durumda olduğumuzu düşünüyorum. Araçta farklı bir ayar denedik ve alışması bir kaç tur aldı ama gerçekten memnun kaldım ve mutluyum. Yarın tekrar araca binmek için sabırsızlanıyorum. Hava ise çok sıcak ve nemli. Burada zor şartlar var ama kendimi iyi hissediyorum ve yarış için zindeyim”


Yorumlar

  1. N.Enes Demircioğlu avatarı
    N.Enes Demircioğlu

    Nerde eski "Efsane Lotus"
    Bir de Malezya'da ev sahibi..Daha buyuk şeyler bekliyorum Lotus'tan

  2. lotusu seviyorum. f1 deki tek müslüman ülke takımı. birde bizim paşalimanındaki gittiğimiz evin adıydı…birde göztepede 9.kattaki kolombiya…hey gidi günler…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir