Almanya Taraftar Kaybı Yaşamaya Devam Ediyor

yazar:

kategori:

Almanya, Rosberg, Vettel ve Mercedes’in başarısına rağmen spora olan ilgisini kaybetmeye devam ediyor.

Yapılan araştırmalara göre Almanya’da bu hafta yayınlanan kayak ve atış programı yaklaşık olarak 3.95 milyon kişi tarafından takip edildi. 2015 Abu Dhabi GP’si ise 3.83 bin kişi tarafından takip edildi ve bu rakam kayak ve atış programına oranla 120 bin kişi daha az.

RTL şefi Manfred Loppe “2016’da Vettel’in iki Mercedes pilotuna yakın olmasını ve bu sayede heyecan verici üçlü bir mücadelenin olmasını umuyoruz” dedi.

Toto Wolff, Formula 1 için rakiplerinin kendilerini yakalamasını istiyor.

Wolff “Formula 1 uğruna rakiplerimiz tarafından yakalanmak istiyoruz. Bundan daha fazlasını yapamayız” dedi.

Şampiyon Hamilton ise “Kalbim mücadele için atıyor ve umarım gelecek yıl bize yakın olurlar”

“Fanlar için istediğim bu. Mevcut kurallar ile  bu mümkün olur mu bilmiyorum. Ama Ferrari zaten bize yaklaştı. Gelecek yıl ilginç olabilir” dedi.


Yorumlar

“Almanya Taraftar Kaybı Yaşamaya Devam Ediyor” için 2 yanıt

  1. Yahu ahalinin iphone bilmem kaçına, galaxy bilmem kaçına malzeme lazım. RTL’in spor servisi yönetmenine bak. Adam artık utanmasa gelecek sezonda ki şampiyonu açıklayacak.

  2. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    Tekrar bir Alman kazanırsa artabilir. Ferrari de bunu Vettel başarırsa daha çok sempati uyandıracağını tahmin ediyorum hem de Alman milli markasındaki Rosbergin başarısına rağmen. Bu çocuk Schuminin adeta ikinci versiyonu. Kırmızı tulumlarla yeni bir Almanın kazanması herkesi coşturur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir