Red Bull, TAG Heuer’i Açıkladı

yazar:

kategori:

Red Bull, uzun süredir McLaren’in sponsorluğunu yapan TAG Heuer ile sponsorluk anlaşması imzaladığını açıkladı.

Red Bull tarafından atılan twette “İsviçre mühendisliği önümüzdeki sezon farkı kapatmamıza yardımcı olacak” denildi.

Red Bull gelecek yıl İnfiniti, Nissan veya TAG Heuer markalı Renault motoru kullanacak ve son haftalarda bu motorun TAG Heuer olma olasılığı giderek yükseliyor.

TAG  Heuer, bu anlaşmayla beraber McLaren’e veda etti.

Ron Dennis, 30 yıllık sponsorları ile yollarını ayırmalarının sebep olarak “TAG Heuer’in Monaco’daki olumsuz tavırlarını” işaret etti ve bu ilişkinin artık devam edemeyecek noktaya geldiğini söyledi.

Dennis ayrıca McLaren’e uymayan ve uygunsuz olduğunu düşündüğü tüm sponsorlarla yollarını ayıracaklarını ifade etti.


Yorumlar

“Red Bull, TAG Heuer’i Açıkladı” için 12 yanıt

  1. redbull kanatlandırırdan , redbull taglacı güvercine bir dönüşüm halinde , bakalım ne olacak.

  2. TAG Heuer’in Monaco’daki olumsuz tavırları

    hakkında bilgisi olan ??

    1. Onur abi ne kadar doğru bilmem ama internette bulduğum kadarıyla her yıl Monako Prensi Albert tarafından verilen bir parti varmış ve McLaren hariç bütün takımlar daveti kabul etmiş.Mclaren ise Cumartesi gecesi olan bu partiye ciddi bir özür-bahane belirtmeden katılmamış daha doğrusu Tag Heuer’in sponsor davetine katılmaları gerektiğini belirtmiş,Bay E de eğer istenirse başlangıç saatleri değiştirilerek hem Button’ın hem de Alonso’nun her iki davete de katılabileceklerini söylemişler.
      Sonra Prens Albert’in partisine Button 2 saat sonra katılırken Alonso Tag Heuer’in davetine katılmış.Tahminimce Button’ın Tag Heuer davetinden ayrılması sonrası tartışma çıkmış olabilir.

      Bununla ilgili haberin linki http://www.dailymail.co.uk/sport/formulaone/article-3094929/McLaren-red-faced-Monaco-sending-Jenson-Button-Prince-Albert-hours-subbing-prestigious-invitation.html

      1. ve aynı zamanda sponsorların Mclaren’in bu yılki zor durumundan faydalanıp sponsorluk ödemelerini düşürmek istediği ve Ron Dennis’in bu durumdan da memnun olmadığı söyleniyor.

        1. Çok ilginç eger böyle bir durum yaşandıysa sonuçta her iki tarafıda memnun etmek için her iki partiye de gecikmeli de olsa katılmış pilotlar.

          1. Açıkçası Didem hanım olayı anladığım kadarıyla Tag Heuer davetine her ikisi de katılıp ardından Button prens albert’in davetine giderken Alonso da KPMG davetine gitmiş..bana kalırsa durum göründüğünden daha derin, Tag heuer Monaco’ya C.Ronaldo gibi bir iki ünlü isim çağırmışlardı ve görünen o ki o davete çok önem vermiş olabilirler..önümüzdeki süreç içinde olayın gerçek yüzü ortaya çıkar ama sadece bu olay gerçek neden gibi gelmiyor.

            Bu senenin başında kış testlerinde Santander yöneticileri ile görüşen Ron Dennis’in “isim hakkımızı ucuza vermeyeceğiz” tarzında açıklamaları vardı,Mclaren’in bu sene beklenenin çok altında kalması sponsorlar için de düşündürücü olmuştur ve mclaren’e ödedikleri sponsorluk ücretlerini düşürmek için pazarlıklar başlamış olabilir.

            Mclaren’in ispanya’dan itibaren kullandığı renkler de Tag Heuer ile anlaşması gereğiydi diye biliyorum dolayısıyla Dennis hem renk tasarımını değiştirip hem de ücretin düşürülmesi taraftarı olmamıştır.Mclaren’in sezon içinde toparlanamazken Redbull’un toparlanması ve gelecek yıl Total ve İnfinite’den alacağı sponsorluk ücretlerinin düşüşünü Tag Heuer ile kapatılması için cazip bir teklif ile gelmişse durum buralara kadar gelmiş olabilir…

            Tabi bizimkiler sadece birer tahmin,olayın gerçek yüzünü önümüzdeki süreçte umarım öğrenebiliriz.

      2. Çok teşekkür ederim.

        1. Ben teşekkür ederim Onur abi..çeviri de hatam varsa veya yanlış anladığım yer affola..

      3. Bence Börni resti çekince birbirlerine girmişlerdir ne yaptıysa artık 🙂
        Biz o partinin pazar akşamı her sene yarış sonrası olduğunu biliyorduk Serhan da öyle geleneksel birşeyler demişti hatta ama yaniş imiş demek ki.

        http://www.telegraph.co.uk/sport/motorsport/formulaone/11626786/Bernie-Ecclestone-unhappy-McLaren-failed-to-send-drivers-to-event-at-Prince-Alberts-palace.html

  3. Napmis ki tag heuer monacoda

  4. ron dede takımı batırmaya karar verdi sanırsam , bir an önce bitsin bu işkence diyor herhalde 😀

  5. Dennis ayrıca McLaren’e uymayan ve uygunsuz olduğunu düşündüğü tüm sponsorlarla yollarını ayıracaklarını ifade etti.

    Yeni sponsorlar bulmaya çalışsa iyi eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir