Sutil İkinci Çizgide Olmaktan Fazlasıyla Memnun

yazar:

kategori:

Force India pilotu Sutil sezon başından bu yana gösterdiği en iyi performans için “Bizim için yine harika bir sıralama oldu” dedi.

“Beklediğimiz gibi saat 4’de yağmur başladı ve bunu dün söylediğimi düşünüyorum.Durum herkes için düşündürücüydü ve şartlar sürekli değişti.Bazen çok fazla yağış varken bazen yarı ıslak yarı kuru olabiliyordu ve lastik seçimi çok önemliydi.”

“Bence takım olarak bu değişken şartlarda çok iyi iş çıkardık ve bütün seanslarda iyi dereceler elde ettik.Şu anda bulunduğum yerden fazlasıyla mutluyum.Bu büyük bir başarıydı ve takımım gerçekten bunu hak etmişti.”

“Takımım harika bir iş çıkardı.Pistte doğru zamanda doğru lastikle bulunmak çok önemliydi.Son sektördeki zamanım 4.lük için iyiydi.Herkes için iyi bir iş oldu.”

Alman pilot sıralama turlarını takım arkadaşı Liuzzi’nin önünde bitirdi.Liuzzi yarışa 10.sıradan başlayacak.

“Hafta sonu için hedefimiz Q3’e kalabilmekti ve biz bunu gerçekleştirdiğimizi için mutluyuz.İyi bir sıralama turu geçirdik, Q3 ıslak başladı ama sonlarda geçen seneki Brezilya’ya benzer bir şekilde hızlıca kurudu.”

“Son turda ön frenlerimle ilgili bir problem yaşadım ve son turu kaybettim.Bu tür koşullarda doğru zamanda doğru yerde olmalısınız.”

“Yarın bulunduğumuz noktada sıkı bir yarış geçecek çünkü birçok hızlı aracın arasındayız ama bugün de gördüğümüz gibi biz de her şartta güçlü olduğumuzu gösterdik.Yarışta herşeyi göreceğiz.”

 


Yorumlar

  1. mert  peynirci avatarı
    mert peynirci

    yağmur yağarsa sutil hep iyi sonuç alır sutil hep önden başladığı zaman başına bi olay geliyo bugün ilk puanlarını alsın istiyorum.

  2. N.Enes Demircioğlu avatarı
    N.Enes Demircioğlu

    Gerçekten şu an Gridde en beğenerek izlediğim takım Force Indıa..F1 e ilk geldikleri seneyle bu sene arasında ne kadar fark var..
    Helal olsun sessiz sedasız geldiler ama muthıs bır gelısme gostermısler sadece ADrian değil Antonio Liuzzi'de arabasıyla çok uyumlu..hani derler ya
    "Miras değil Alın Teri.."

  3. pist yağmurlu olursa sutil için podyum içten bile değil.

  4. gecen yil monza'da 2. olarak basladiginda da cok sevinmistim. zaten yagmurda da gayet iyi sutil.

    podyum? orasi bilinmez. simdiden bir sey soylemek kahinlik olur. ama en azindan bu sezon icin ilk puanlarini alsin istiyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir