Button: Alonso ile Çalışmak Harika

yazar:

kategori:

Jenson Button, Fernando Alonso ile yarışmaktan keyif alıyor.

Alonso geçen yılın sonunda Ferrari’den ayrılıp McLaren’a geçti ve burada Jenson Button’ın takım arkadaşı oldu.

Button ” İyi bir iş yaptığımı biliyorum ve bundan dolayı mutluyum. Gelecek yılın çok daha ilginç olacağını düşünüyorum.”

“Fernando ile birlikte çalışmak harika. İkimizde uzun yıllar Formula 1’de mücadele ettik ve birbirimizden çok şey öğrenebiliriz ”

“Formula 1’de kendi başımıza çok şey öğrendik ve daha sonra takım arkadaşı olduk. Bu kadar çok tecrübe bize gerçekten çok yardımcı oluyor. Sınırlı geçen son yılın ardından gelecek yıl için ihtiyacımız olan şeyin bu olduğunu düşünüyorum”

“O çok eğlenceli. Onunla çalışmak beni mutlu ediyor. O da bana aynısını diyor. Olması gereken herşeye sahibiz. İki tecrübeli sürücüyüz ve büyük geribildirimler sağlıyoruz. Bu takımın daha ileri gitmesini sağlayacak” dedi.


Yorumlar

“Button: Alonso ile Çalışmak Harika” için 20 yanıt

  1. Körler sağırlar birbirini ağırlar gibi olmuş.

    Bunu da buraya bırakıp kaçayım 🙂

    1. Önyargılı olmamak lazımmış. Dediği lafları yutmuş Jenson.

  2. Alonso iyi ki Ferrari’den Raikkonen’i maglup edip de ayrilmis. Simdi boyle konusuyorlarsa ikisi birlikte yarismadan ayrilsa demek ki hic susmayacaklarmis.

    1. Maglup etmek kelimelerinin yerine daha neler neler yazardim ama malum yayinlamiyorlar 🙂

    2. Adam ayrılmadı, ekibiyle birlikte kovuldu biliyorsun..

  3. ulan alonsonun kaç adı var merak etim biri diaz der diğeri santande der kimi samuray der vs.

    ama onu bunu bilmem altaki arkadaşa sadece şunu söylerim 20-0

    1. Bilmiyorum ki neyin kafasını yaşıyorsun, bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.İlk önce F1 2014 takvimine bak kaç yarış olduğunu oğren, ondan sonra gel tartışalım.Kapasiten olduğunu düşünüyorum, aman siz Alonso’yu destekleyin, Kimi’yi desteklemek için bazı şartları barındırman lazım 🙂

      1. Allahtan ben F1 den alamıyorum siz anlayın yeter . 19 yarış olmuş 20 yarış olmuş veya 30 yarış olmuş fark edermi sonuçta yine f.alonso kimiyi açık farkla ezip geçecek. F.alonso yenilmezmi elbette yenilir . ama kimi gibi ezilerek yenilmez. Başkalarının pilotlarıyla ….. Gerisini sen anlarsın

  4. Ha birde Alonso sene başında büyük bir kaza geçirip hafızasını kaybetmişti ve ilk yarışa da katılamamıştı. Bunları da hatırlatmakta fayda var.

    1. Doğru ya onu unuttuk. açılış yarışına katılabilseydi kesin cepteydi 25 puan..yazık oldu, keşke hafızasını yitirmeseydi, 15 yaşına falan dönmeseydi.

      1. Kazadan dolayı düşen performansından bahsediyordum ama lafı başka bir yerinden anlamışsın. Buz adamın daha çok çalışması lazım be evlat. Geçen sene boyunun ölçüsünü aldı hani ? 😉

        1. Doğru bak, onu da unuttuk, düşen performans sebebiyle en az 3 galibiyet kaçtı o dönemde…

  5. Button mutluluğunun arkasındaki sırrı açıklarmısın artık 🙂 Hani şu tokat olayını diyorum, Samuray diyorum, puan diyorum, süper hızlı bir arkadaş diyorum 🙂

  6. Şimdi seneye Button için “Alonso’nun 1.5 katı puan topladı, piste gömdü onu” filan diyecek miyiz? Son durum nedir samuraycı arkadaşlar?

    1. Aaaoo..hiç olur mu, onlar test yapıyor idiler, arabaları hep bozuluyor idi, puanlar hiç möhim değil idi…

    2. Mclaren de işler, sizin alışık olduğunuz gibi yürümez deyince, Kaplan Samuray, Aslan samuray diyenler kedi gibi oldu 🙂

    3. Ben kaç kat olduğunu hesaplayamadım beyler

      O zaman Button, hem Alonso’dan hem de Raikkonen’den iyi diyebilir miyiz ? 😀

      1. Raikkonen’den iyi diyemeyiz de, yarışını optimize ettirdiğini söyleyebiliriz Luca babasıyla birlikte.Sonra ikisi de kovuldu 🙂

        Yada hayatında iki kere eşit yarıştığı tüm takım arkadaşlarına yenildiğini söyleyebiliriz Samuray’in, yarışı optimize ettiremediyse demekki.

  7. Seneye şansınız varsa eger en azından orta grupta mücadele edebilirsiniz.

  8. İki yaşli kurt, iki şampiyon umarim basarirlar…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir