Malezya GP Yarış Sonrası Sauber

yazar:

kategori:

Kamui Kobayashi: “Yarış dışı kalmak beni tamamıyla şaşırttı. İlk virajın ardından birden bire güç kaybettim. Bu gerçekten kötü bir şanstı. Kalkışta ışıklar söndüğünde Rubens Barrichello’nun önümde hareket etmemesi nedeniyle iki sıra kaybetmeme rağmen bugün puan kazanmak için iyi bir konumdaydım. Bugünkü yarışta dışarıda kalmam utanç verici. Ama şimdi Çin’deki bir sonraki yarışa ve daha iyisini yapmaya yoğunlaşmalıyız”

Pedro de la Rosa: “Şüphesiz bu yarışta mücadele edememek büyük bir hayal kırıklığı. (Malezya GP) fiziksel zorlukları nedeniyle bütün sene boyunca hazırlandığınız yarış ve burada sürmeyi gerçekten istersiniz. Arıza olağan dışı, beklenmedik ve şanssızcaydı”

Willy Rampf: “Ümit vaad eden başlangıç sıralarına rağmen yarış, büyük bir hayal kırıklığı oldu. Pedro, griddeki ilk turunda durdu; 9. başlayan Kamui ise, 9. turda pes etmek zorunda kaldı. Her iki duruma da, pnömatik sistemdeki sorundan kaynalanan motor arızları neden oldu. Bunun arkasındaki nedeni anlamak için her şeyi incelememiz gerek.”


Yorumlar

  1. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Barichello'nun sorunlu kalkışı Kamui'yi etkiledi ve yarışın devamında da zorlanmasına neden oldu.yazık oldu Kamui'ye.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir