Hamilton: "Daha İyisini İsteyemezdim"

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton: “Harika bir kalkış yaptım, içe girdim ve ilk turda bir çok araç geçtim. İlk set lastiklerimle uzun süre devam edebildim ve Vettel’i onun piti ardından neredeyse geçiyordum. Benim pitimin ardından Sutil’i geçmek için elimden geleni yaptım ama temiz çıkışlar yapmada çok zekiydi ve düzlüklerde de çok hızlıydı. Muhteşem bir yarış çıkardı aslında, hatasız.”

“Gridde 20.’likten başlayarak 6. olmanın muhteşem bir sonuç olduğunu düşünüyorum. Çok önlerdeki adamlarla mücadele edebilecek yeterli hıza sahip olduğumuzu, eğer daha önlerde başlayabilseydik daha da iyi sonuçlar alabileceğimizi gösterdik. Genel olarak yarışımdan memnunum. Dürüst olmak gerekirse daha fazlasını isteyemezdim. Takım gerçekten bunu hak etti ve takımlar şamspiyonasında, yarış öncesine göre şimdi zirveye daha yakınız. Bu yüzden gelecek yarışa giderken yanımızda bir çok olumlu şey alıyoruz”

 


Yorumlar

  1. Fantastic Lewis I Love You So Much..

  2. mert merter Tarih: 04.04.2010 21:21:18

    Diyer takim arkadaslarinin Lewis e övgüyle yaklasmasi cok hos bir komliman tesekür ederiz bizlerde gurur duyuyoruz pilotumuzla bizim de baska takim pilotlari hakinda güzel yorumlarimiz oluyor özelikle massa cok iyi isler cikariyor tebrik etmek lazim kubica,rosberg de cok cok iyi isler cikaryior tebrik etmek gerekir

    bir türlü alonso diyemiyorsunuz değilmi.ama merak etmeyin sizlere ezberlettirecek.birde şu zikzak işine takıldım.hamiltonu bende pek sevmem ama yarış içindeki performansı takdire şayan o ayrı.yarış içinde birden fazla tön değişimi olamayacağı varmı kuralda var. ozaman neyi tartışıyoruzki.hakemler bunu gördü ve zaten 2010 sezonun sıkıcı geçeceği söylemlerinim çok fazla olduğu şu dönemlerde bu tip pozisyonları es geçmeye karar verdiler.2005 monza idi yanılmıyorsam sıralamalarda alonso massayı engelledi diye alonsoya ceza veren zihniyet bu tip hareketlere taviz veriyorlar.burada hamiltonu suçlamıyorum tamamen hakemlere suç buluyorum.hamilton zaten agresifliğinden ötürü bu tip hereketlere başvurabilen bir pilot bunu defalarca gördük.

  3. Bence günün adamı Lewisti. Ferrariler ve Button olayı kavramadan Lewis tırmanıyodu. Hakkaten yarışa tat katan hareketlerin çoğu ondan geldi. Pilot dediğin mücadele etmeli. Bugün gösterdiki sıralama tersten olsa yarışları gözümüzü Tvden ayırmadan izleyeceğiz.

  4. forever mclaren; fangio'yu geçermisin bilemem derken sanırım dilin sürçmüş yada kasıtlı yazmışsın fazla yorum yazmayı sevmem gerekli gördüğüm yerlerde yazarım, hamilton'u 2005 istanbul park gp2 serisinde izledim ve hayran kaldım kovalainen ile müthiş mücadele vermişti şampiyon olmuştu o yıl sanırım F1 de schumacher'den sonra desteklediğim tek pilot hamilton çünkü bana heyecan veriyor seyir zevki veriyor ancak f1inde en iyi pilotu olma yolunda gidiyorsun buraya kadar lafım yok ancak juan manuel fangio'yu geçermisin bilemem demişsin ve gülücük yapmışsın sanırım espriydi fangio gibi değerli bir pilotu bilipte schumacher'i görmezden gelmen şaşırtıcı, umarım şakadır.

  5. sana iyi seyirler o zaman alonsothebest_massa. alonso'nun alacak daha çok dersi var yalnız bu sene söyle gardını alsın. petrovu bırak kendi haline 😉

  6. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Ok Lewis well done…

  7. Özür dileyecek bir şey yok. Ortada hata da yok. Serhan'da hatalı algıladı olayı, hakemler söylendiği nokta üzerine pitten geçme cezası verseydi hatalı karar olacaktı. He iki pilotada riskli hareketten dolayı uyarı veya ceza verilebilirdi fakat bunlara ceza verilmemesi lazım F1'de.
    Elimde kayıt var tekrar tekrar izliyorum. Gerekirse bu böyle değil diyene son noktayı koyabilirim…

  8. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    rookie pardon.

  9. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    sizin pilotlar daha kaliteli demek? beni güldürdün Allah da seni güldürsün

    İşte bir tane daha Ferrari pilotlarını aşağılayan ve kendininkini yücelten.

    Ama boşver rookiler kapışsın.Ve evet ben Petrov u daha önemli bulduğum için geçilmesine üzüldüm.Lewis özür diler alışıktır.İngilizlermi centilmen?Centilmen olan Kuzeyliler ve Akdenizlilerdir.

  10. mert merter avatarı

    petrowdan özür dileme olayini baska bir yazinin altinda da gördüm bende cok güldüm :)) kendini lewis yerine koyan lar var özür dileyecek birsey olsa lewis ingiliz centilmenligiyle onu da yapardi demeki gerek yok F1 bu erkeklerin sporu sert cocuklarin sporu yoksa cok nazik olunmasi gereken baska spor dallari var :)))
    petrow a da bir iki lafim var tebrikler petrow ilk sezonunda iyi isler cikariyorsun lewis gibi bir pilota bir iki tur dayanmak kolay deyil tebrikler sana bugünkü savunman arti puan getirdi .

  11. lewisin hakkını veren gerçek ferrari taraftarlarına teşekkürler. belki teşekkür merc ii değiliz haddimiz değil ama olsun. ne mutlu ki tartışmasız en agresif, en iyi savaşan pilot bizde. yalnız alonsothebest-massa sen petrov'un basın sözcüsü falan mısın? onun adına özür diliyomuş. sırf sizin gibiler yüzünden alonso ve farrari'den soğuyoruz. sizin pilotlar daha kaliteli demek? beni güldürdün Allah da seni güldürsün. o daha kaliteli pilotlar sıkıyosa kapışsa ya lewisle? daha durun her yarış avustralya gibi şanslı olmazsınız, sezon yeni yeni başlıyor.

  12. mert merter avatarı

    Diyer takim arkadaslarinin Lewis e övgüyle yaklasmasi cok hos bir komliman tesekür ederiz bizlerde gurur duyuyoruz pilotumuzla bizim de baska takim pilotlari hakinda güzel yorumlarimiz oluyor özelikle massa cok iyi isler cikariyor tebrik etmek lazim kubica,rosberg de cok cok iyi isler cikaryior tebrik etmek gerekir

  13. Senna yı unutmuş gibisin arkadaşım

  14. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    lewis mükemmelsin sen f1 e ayrı bir tat katıyorsun
    Mclarenin gelmiş geçmiş en iyi pilotu olma yolundasın f1 inde diyecem ama juan manuel fangio yu geçermisin bilemem :)))

  15. nurettin dovan arkadaşıma katılıyorum pit stop tan sonra baya yaklaştı bit turda iki saniyeye varacak kadar sanırım yumuşak lastiklere geçilmesi ve sutil in de zorlaması daha kontrollü devam ettirmeye itti -harikaydın LEWİS

  16. lewis çok hızlıydı gerçekden ancak sutili geçmekde zorlandı aslında tahmin ediyordum zorlanacağını çünkü mercedes motorlu otomobili geçmek zor oluyor ve ikiside mercedes motorluydu.ayrıca lewis lastiklerini çok aşındırdı tahminim.ama o sıralardan buraya çok güzel geldi gümüşlerede bu yakışır zaten.

  17. Bravo Lewis,hiç sevmem seni ama mükkemelsin gerçekten.Alonso ile beraber ayrı bir klassınız.Zevk veriyorsunuz.Böyle devam.

  18. Ertan Akkaş avatarı

    Ben McLaren'i sadece Lewis yüzünden kıskanıyorum. Gerçekten harika bir pilot… Kazanan McLaren ise gerçekten canım sıkılıyor ama Lewis kazanınca hakkettiğini biliyorum. Yanlış anlaşılmasın bizim takımımızın pilotlarını çok seviyorum ama bu adam ayrı bir klas… Bu nesil McLaren taraftarı çok şanslı 🙂

  19. Hamilton gerçekten harika bir çıkış yaptı ve güzel bir yarış seyri sundu bize.

    Bir parantezde Sutil'e açmak istiyorum, düzlükte muhteşemdi, viraj çıkışları Hamilton'un da dediği gibi harikaydı ve düzlük sonuna kadar McLaren'e karşı çok iyi hızlandı ve geçilmedi. Hamilton'da anlamış olacak ki daha sonra fazla zorlamadı.

    Her ikisine de ayrı ayrı teşekkürler.

  20. Bu gün çok net bir şekilde ortaya çıktı ki,hamilton massadan çok üstün bir pilot,(aynı şeyi alonso için de düşünmedim değil,daha sonra ortaya çıktıki alonsonun vites kutusu bozukmuş) toro rosso nun arkasında o kadar gitmek ferrariye yakışan hareket değildi,dediğim gibi yarış içersinde alonsoyada çok kızgındım ,ama mazereti varmış,tebrikler hamilton.

  21. kaan kaanhan avatarı

    bundan iyisi can sağlığı, Lewis elinden geleni yaptı.

  22. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    bencede Lewis çok iyi sürdü bugün. Avustralya'da da çok iyi sürmüştü bugün de devamını getirdi.bu yarışta 20.likten 6.lık çok iyi bir sonuç ama Çin'de podyum yakışır Lewis'e

  23. Lewis gerçekten harika bir pilot.Bazen diyorum ki bu adam arkadan başlasada o muhteşem ataklarını izlesek =) Yine harika bir yarış çıkardı 4. olabirdi ama 6.lık yarışa 20. olarak başlayan bir pilot için çok güzel bir sonuç.Gerçi Lewis de herhangi bir pilot değil 😉

    O sarı kaskını görünce bugün Senna aklıma geldi.Sanki aynı ruhu taşıyorlar.Sennayı izleme şansım olmadı yarışırken ancak Hamilton bana onu anımsatıyor.

  24. mert merter avatarı

    _bianconera_
    bu dilegine ictenlikle katilamam cünki lewis bize daha lazim:)). evet ya yarisin yarisinda lewis isi diyer yarisinda da diyerlerini izledik gecen yarisda ayniydi sanirim lewis in podyumda olmasa bile hep kamaralar üzerinde.

  25. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Asla istemem.Bizim pilotlarımız daha kaliteli.Petrov dan Lewis adına özür dilerim.Umarım Çinde geri döneriz.

  26. yine kalbini ortaya koyduğunu gördük bu sonuç bencede bu şartlarada alınabilecek en iyi sonuç ben 4. olabileceğini düşünmüştüm ama yinede yarışı izlenebilir kıldın.
    Teşekürler…!

  27. _bianconera_  avatarı

    Bravo Lewis gerçekten mükemmeldin yine.Her yarışa zevk katıyorsun her nekadar Ferrari taraftarı olsam da bir gün bizim takımda olmanı canı gönülden isterim..

  28. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    gercekten ıyıydın yarısın %50 sınde senı gerı kalan %5o sınde dıgerlerını seyrettık…

  29. mert merter avatarı

    Tebrikler Lewis .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir