Alonso, Button ile ‘Savaşa’ Hazır

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, olası bir zirve mücadelesinde Button ile mücadeleye hazır olduğunu söyledi.

Bu yıl galibiyet için savaşan Mercedes pilotları zaman zaman tartışmalar yaşamışlardı.

Şampiyonayı dokuzuncu sırada tamamlayan McLarne pilotları ise adeta ‘güle oynaya’ geçindiler ve herhangi bir sorun yaşamadılar.

Ancak Alonso, olası bir zirve mücadelesinde Button ile mücadeleye hazır olduğunu söylüyor.

Alonso “Şampiyonluk veya galibiyet savaşı verdiğinizde her zaman daha fazla stres olur. Stresin genel olarak büyük sıralar için mücadele ettiğinizde ortaya çıktığını söyleyebilirim.”

“Gelecek yıl Jenson ile çalışmak için sabırsızlanıyorum. Eğer aramızda biraz gerginlik olursa bunu hoş karşılarım. Hatta bu iyi olur!”

“Gelecek yıl hakkında çok iyimserim. Çok zor zamanlar geçirdik ama sorunlarımızı ve çözümlerini teorik olarak biliyoruz. Gelecek yıl kesinlikle çok daha iyi bir yıl olacak.” dedi.


Yorumlar

“Alonso, Button ile ‘Savaşa’ Hazır” için 21 yanıt

  1. Fernando’nun rakibi olamaz Button hiç bir zaman.Bunun olmayacağını Button değil tüm padok biliyor.Suan 3 tane pilot var padokta:seb ham ve alo.Gerisi tamamen sıradan.onlarda tabi aralarında bölünürler haklarını yemeyelim.3 pilotta mercedes’te otursa,1 numara alonso,2 seb ve 3 hamilton olur.bu sıralama arada da değişirdi. Mükemmel olurdu 🙂

    1. Rakibi Button olamazmış, e bu sezon ne oldu o zaman..öyle de bir rakip olur ki zamanında Button’un çantasını taşıyan adama..

    2. GP2 ENGİNE avatarı

      sonuçta button geçmiş puanlamada yorumun tamamen taraflı.

  2. Herkes ama herkes ferrari mcLaren kapışmalarını özlediğini dile getiriyor dile getirmeyen bile bunu istiyordur eminim. Formula 1 i formula 1 yapan ferrari mclaren williams takımları değil midir? Schumacher haikken senna prost değil midir? Burada yorum yapan arkadaşların gerçekten bir acıları var ki alonsoyu çekiştirip kücücük egolarını tatmin etmeye calısıyorlar. Ama asıl görünmesi gereken mclarenin tekrar başa dönüp o eski mücadeleleri izleyip zevkli yarışlar seyretmek olmalı. Sözüm sana erendost her şeyi çok güzel hesaplamışsın tebrik ederim daha dogrusu inanmak istediğini söyşemişsin verilere dayanarak nede olsa.. peki şöyle diyelim bende şunu sormak istiyorum ferrari 5sn daha hızlansa raikkonen vetele göre kaç saniye hızlanır? Yorumlarına cok gülüyorum iyi ki burdasın iyi forumlar.

    1. 🙂 Bravo kardeşim

  3. Manorun iki ile üç saniye gelişmesi kesin, iki saniye motordan 1 sn güncelleme yapılacak şasiden.Sende ne kadar var samuray, motorda temizinden 0.5 0.8 varmı?Ancak o kadar vardır 0.5 de şasiden gelse yine en iyi Sauberi geçersiniz, Torro Rosso da Ferrari motoruna geçiyor, 0.6 sadece motordan kazanacaklar.Şasi gelişimlerini bilmiyoruz.

    Ferrari en az 1 sn 1.2 saniye gelişecek Mercedes’i bilmiyoruz, bu tablo da nasıl bir gelişimle podyuma çıkıyorsunuz nasıl iyimsersin anlaşılır değil.

    1. Mercedes’in ne kadar gelişeceğini bilmiyorsun ama Ferrari’nin 1 – 1.2 sn gelişeceğini biliyorsun. Nasıl iyimsersin anlaşılır değil 🙂

      Fabrikadan filan alıyorsun herhalde haberleri.

      1. Erendost’un iyimserliğini beğenmiyorsun ama McLaren’in Honda ile birlikte 3-4 sn kazanacağı konusunda iyimsersin, güzel bir şey doğrusu..

        1. Sezon basinda 5 sn gerideyken de dalga geciyordunuz. Farki 1.5 sn civarına çektik daha gelmis konusuyorsunuz.
          En buyuk sorunun ERS oldugunu ve cozumunu buldugumuzu bildiginiz halde hala konusuyorsunuz. Yeni sezonu bekle sadece.

        2. Sezon basinda 5 sn gerideyken de dalga geciyordunuz. Farki 1.5 sn civarına çektik daha gelmis konusuyorsunuz.
          En buyuk sorunun ERS oldugunu ve cozumunu buldugumuzu bildiginiz halde hala konusuyorsunuz. Yeni sezonu bekle sadece. Diyeceklerim bu kadar.

          1. En büyük sorunun ERS olduğu ve bu sorunun çözüldüğünü bilmiyoruz, kimse de bilmiyor, bunlar Arai’den seçmeler…

            Fabrikadan filan alıyorsun herhalde haberleri 🙂

  4. Yine bir Alonso haberi. Raikkonen fanları is coming.

    1. Ee, siz de hep Kimi haberlerindesiniz, what we gonna do?

  5. Manor seni üzecek dostum 🙂

  6. Emeklilik oncesi guzel guzel kapisin..

  7. Son sıralarda amansız bir mücadele bizi bekliyor.

  8. ismail fatih alkan avatarı
    ismail fatih alkan

    Neremle güleceğimi şaşırdım. 14sulonso gelmeden yorumu yapıştırayım. Honda ile başladıkları ilk sezonda yarış kazanacaklarını söylediydi( temennimi etti ki acaba) ama bu sene fısss sezon oldu. Seneye de şampiyonluğa yarışırız dediydi bu ispanyol ama bence seneyede 1 yarış kazanamazlar. Bu sonuca göre alonso button ile button emekli olmadan ne rekabet edebilir yada 1.ciliğe yarışabilir nokta

    1. Gecen yil aynisini Ferrari’ye dedim ve yanildim. Bu yil da Honda ile dalga gecenler yanilacak. Nokta 🙂

    2. Usta alonsoyla alip veremediğin nedir senin ? 🙂

  9. Eger gelecek sene de Button’a yenilmezsen kapis be Fernando. cCcJensonReyizcCc.

  10. Umarım galibiyet mücadelesi verebilirsiniz….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir