En Hızlı Pit Stop Ödülü Ferrari’nin

yazar:

kategori:

Bu yıl 7 farklı yarışta en hızlı pit stopu yapan Ferrari, ‘DHL En Hızlı Pit Stop Ödülü’nün sahibi oldu.

Son yılların en hızlı pit stop yapan ekipleri arasında yer alan Ferrari, bu yıl Monaco, Japonya, Rusya, Meksika Malezya ve İspanya’da en hızlı pit stopu yapan ekip olmuştu.

İtalyan ekip 2.2 saniyelik rekoruyla 2015’in en hızlı pit stop yapan ekibi şekildi.


Yorumlar

“En Hızlı Pit Stop Ödülü Ferrari’nin” için 7 yanıt

  1. GP2 ENGİNE avatarı

    ferrari böyle şeylerle mutlu oluyorsa şampiyonluk için bi 20 sene daha beklesin. pitstop ödülü ne abi yaa şaka mısınız ? zira ferrari yine alıştığı eski yerine geri dönecek sanırım orta sıralara.

  2. Tebrikler Ferrari pit ekibine. Genelde Redbull bu alanlarda rakiplerinden iyi olurdu.

  3. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    Yapılan iyi bir iş vsarsa tebrik görmesi lazım,ama bizim ülkede tersi oluyor. Belki çok büyük bir şey değil ama önemli. Bir dönem pit hataları ve yavaş pit stoplarından sonra takım bu alanda da ilerlemiş. Herşeyin şampiyonluk olduğunu düşünmek ayrı bir saçmalık. İşin iyi yanlarını da görmek lazım f1 çok kompleks bir spor. Ayrıca şampiyonluk beklemekle de bir ilgisi yok.

  4. Ferrari madem F1’in en büyük takımı politik gücü Mercedes’ten azsa o yöneticilerinin hepsini kovması lazım.En azından taraftar buna neden olabilirdi ama onlar da doğru dürüst protesto bile etmediler.8 yıllık facianın bir sorumlusu da onlar.

  5. ismail fatih alkan avatarı
    ismail fatih alkan

    Sizin düşüncenize katılmıyorum. Alonso faciasından beri takımın motivasyonu dikkati arttı. Rakiplerin belli başarıyı yakalama şekli düşünülünce yinede çok iyi iş yaptı bence Ferrari. 1.6 v6 turbo motor planlarından diğer takımlara göre çok önce haberi olan mercedes in başarısı bence çok önemli değil. Müthiş fabrikaları mühendisleri ve bol bol paraları var. Bunu yapmasalardı ayıp ederlerdi.

  6. Çakma Ferrari taraftarları (Rai fanları) bunla gurur duysunlar.Çünkü gerçek başarı onlar için bu.Ferrari’nin şuanki durumuna bile başarıyla bakarlar.Çünkü Ferrari’nin tarihindeki başarılarından haberleri yok.

  7. hktn_ferrari avatarı

    ne büyük başarı.. tebrik,alkış…bu gidişle jody scheckter-msc aralığı kadar şampiyonluk bekleriz gibi..:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir