"Rosberg'i Schumacher'in Varlığı Tetikledi"

yazar:

kategori:

Haug: “Michael’in geleceği yönündeki ilk söylentiler çıktığında Nico beni aradı ve dedi ki ‘ bu doğru mu? Onu getirmeye çalışın!’ “

“Eğer işi yerine getirebileceğinizi inanıyorsanız ne yapabilirsiniz?”

“Eğer bir seçim yapsam, en iyi ile çalışmak isterim. Ross Brawn gibi mümkün olan en iyi takım patronu ile çalışmak isterim. Birbirimize meydan okumuyoruz, bir araya geliyoruz ve bu da nerede olduğunuzu bilmenizi sağlıyor”

“Muhabirler için de yaklaşım aynı. Yanımda benden biraz daha iyi iş çıkaran birisinin olmasını isterim. Böylece hareketlerimi ona göre ayarlayabilirim. Eğer yanındakini kolaylıkla kontrol altına alabilirseniz, daha iyisini yapmazsınız. Sadece ne kadar iyi olduğunuzu bilirsiniz. Nico için de bu aynı”

Haug, bu sezon Nico Rosbergin bu kadar etkileyici bir performans ortaya koymasının kendisini şaşırtmadığını belirtti.

Haug: “Dışardan bakıldığında belki sürpriz olabilir ama Nico’yu uzun zamandan beri tanıyorum.”

“Biz McLaren’de iken onunla konuştuk ve bir şeyler ayarlamaya çalıştık. Karting programmızda Lewis ile olan kişiydi. Ama F3’de bizim motoru kullanmadı”

“Açıkçası Keke’yi çok iyi tanıyorum ve Nico da izlenmesi gereken birisiydi. İyi bir iş çıkarması beni şaşırtmadı”


Yorumlar

  1. eğer mclaren ve mercedes ayrılmasaydı büyük ihtimalle rosberg mclarene gelecekti.ayrılık olunca mercedese geldi.rosberg gercekden iyi pilot eğer yeni paket iyi çalısırsa şimdilik erken ama şampiyonluk mücadelesinde olabilir.simdiki puanı sadece liderin 4 puan gerisinde.

  2. nico schuminin bugüne kadarki yarıştığı en yeteneki ve en hızlı takım arkadaşı.schumiden bi şeyler öğreniliyorsa nico azamisini öğrenir.
    dünya medyası vettel üzerinde duruyor çünkü kazanan bi arabaya sahip ama nicoda onun kadar iyi hatta dahada iyi belkide.

  3. shuminin yanında kim sınıf atlamamışki nicoda atlar elbet 🙂

  4. mehmet ceviz avatarı

    massa şuminin yanına geldiği zaman nıco nun şimdiki hali kadar üstte değildi.sonra şumi ninde katkılarıyla,önemli bir pilot oldu.nıco şansını iyi kullanırsa(görünen kullanacak)sınıf atlar.

  5. Rosberg'in Schumacher'den öğreneceğiçok şey var. Schumacher ile aynı takımda olmasının onu geliştireceğini düşünüyorum ki gelecekte bu tecrübe Rosberg'in çok işine yarayacak.

    ""Biz McLaren'de iken onunla konuştuk ve bir şeyler ayarlamaya çalıştık. "

    Rosberg McLaren'da rahatlıkla güçlü yarışlar çıkarabilirdi ama istemediğim bir transferdi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir